تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 456 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سرمربی تیم زیر 21 ساله های اسپانیا: تیاگو آلکانتارا می تواند یک ژاوی یا فابرگاس دیگر باشد

میا که تیمش را برای رقابت های قهرمانی اروپا در دانمارک آماده می کند، امیدوار است بتواند مانند تیم بزرگسالان اسپانیا در اروپا به قهرمانی برسند

سایت گل- لوئیس میا، سرمربی تیم زیر 21 ساله های اسپانیا، در آستانه دیدار تیمش مقابل انگلیس در رقابت های قهرمانی اروپا، تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان بارسا، را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که این بازیکن می تواند به خوبی ژاوی و سسک فابرگاس شود.
    میا که تیمش را برای رقابت های قهرمانی اروپا در دانمارک آماده می کند، امیدوار است بتواند مانند تیم بزرگسالان اسپانیا در اروپا به قهرمانی برسند.
    او در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" برای اینکه به بازیکنی بزرگ در اندازه های ژاوی و سسک تبدیل شوید، باید تلاش زیادی بکنید.
    او واقعا شرایط رسیدن به این سطح را دارد اما مسئله مهم داشتن ذهنیت خوب است که من فکر می کنم او دارد. برای رسیدن به بالاترین سطح باید فروتن بود. و البته مهمتر از همه جاه طلبی."
    میل همچنین تیمش را مورد ستایش قرارداد و گفت:" نسل خوبی در اختیار داریم. نسلی که فرصت بازی در لالیگا را داشته و چند نفر از آنها بازی های بسیار خوبی ارائه داده اند مانند خوان ماتا و خاوی مارتینس. آنها می توانند الگویی برای دیگران باشند."

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گزارش روز: فروش پیراهن بارسا با نام سانچس در شیلی

این روزها در شیلی ، همه الکسیس سانچس را در بارسلونا می بینند و حتی پیراهن بارسا با نام او به فروش می رسد

سایت گل- درحالی که هنوز خبری مبنی بر توافق رسمی میان سران دو باشگاه بارسلونا و اودینزه برسر انتقال الکسیس سانچس به رختکن تیم کاتالان منتشر نشده و احتمال می رود که روز دوشنبه توافقات برسر این انتقال حاصل شود، در شیلی به نحو دیگری به این ماجرا نگاه می شود.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، در کشور شیلی که سرزمین مادری الکسیس سانچس، ستاره شیلیایی باشگاه اودینزه است، فروش پیراهنهای بارسلونا با نام الکسیس سانچس شروع شده است. گویا مردم شیلی بی صبرانه در انتظار پیوستن او به بارسا هستند و باید منتظر ماند ودید که آیا این انتقال نهایی خواهد شد یا خیر

4. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آيا كپي گوارديولا در سري a موفق خواهد بود؟

لوييس انريكه ستاره سابق بارسلونا كه فصل قبل سرمربيگري تيم b بارسلونا را برعهده داشت تاييد كرده كه فصل آينده هدايت تيم فوتبال آ.اس.‌رم ايتاليا را برعهده خواهد داشت.
    او در تيم رم جانشين وينچنزو مونتلايي خواهد شد كه نتوانست چندان در اين تيم خوب كار كند و جايي بهتر از رده ششم كسب نكرد. جيالوروسي‌ها كه آرزوي به خدمت گرفتن «پپ گوارديولا» را داشتند حالا كسي را جذب كرده‌اند كه شايد از نظر شخصيتي و كارنامه بازي بيشترين شباهت‌ها را به «پپ گوارديولا» داشته باشد. رمي‌ها فصل خوبي را پشت سر نگذاشتند. آنها حتي نتوانستند به اروپا راه يابند و اين امر باعث شده كه مسوولان تيم به تكاپو بيفتند و فكري براي فصل آينده كنند. آنها با يك مربي تازه كار و بسيار جوان فصل قبل را سپري كردند و ناكام بودند. اما اين بار هم مسوولان رم به سراغ يك مربي جوان و كم تجربه ديگر رفته‌اند تا شانس خود را با او بيازمايند. اما اين بار شايد داستان براي آنها به گونه‌اي ديگر باشد. گزينه اين فصل آنها از پيشينه خوبي برخوردار است و به نظر مي‌رسد شخصيت و قدرت اين كار را داشته باشد. نبايد فراموش كنيم كه او از كجا به رم خواهد آمد، از بارسلونا. «انريكه» 8 سال را به عنوان بازيكن در بارسلونا سپري كرده است و يكي از نزديكترين دوستان «گوارديولا» به شمار مي‌رود.«انريكه» كه در سال 2008 در تيم b بارسلونا جانشين گوارديولا شده بود توانست اين تيم را از ليگ دسته سه اسپانيا به ليگ دسته دو هدايت كند. انريكه در سه سال كار در بارسلوناي b توانست از 114 بازي 57 برد كسب كند و در مجموع آمار قابل قبولي از خود به جاي بگذارد.
    اما «لوييس انريكه» به جاهاي بالاتري فكر مي‌كرد و به نظر مي‌رسد؛ اين پيشنهاد بتواند روياهاي خود را در آغاز كار مربيگري‌اش به خوبي دنبال كند چرا كه تيم رم يكي از غول‌هال فوتبال ايتاليا است. لوييس انريكه توانست در فصل قبل بارسلوناي b را در مكان سوم ليگ دسته دو اسپانيا بنشاند كه بهترين نتيجه تاريخ اين تيم به شمار مي‌رفت.
    او توانست اين تيم را در آستانه صعود به لاليگا قرار دهد اما آنها نمي‌توانستند به لاليگا بيايند. چرا كه طبق قوانين فوتبال اسپانيا دو تيم همنام نمي‌توانند در يك ليگ حضور داشته باشند و در اسپانيا هم مانند بعضي كشورها با يك امضا نمي‌توان نام تيمي را عوض كرد يا هويت آن را تغيير داد و يا امتياز آن را واگذار كرد. به اين دلايل هم لوييس انريكه حالا تصميم گرفته از بارسلوناي b جدا شود چرا كه به سقف خواسته‌هاي اين تيم دست يافته است. او پس از پايان فصل اعلام كرد كه فصل آينده را در بارسلونا نخواهد بود اما حرفي از تيم بعدي‌اش به ميان نياورد و حتي اين موضوع را تاييد كرد كه شايد يكي، دو فصل را دور از فوتبال سپري كند و در خانه بماند. چيزي كه گوارديولا هم از آن صحبت كرده و گفته شايد پس از بارسا چند وقتي را دور از فوتبال سپري كند.
    «انريكه و گوارديولا» روابط خوبي با هم دارند و بسيار با هم مشورت مي‌كنند. اگرچه انريكه محصول باشگاه بارسلونا نيست و از جوانان باشگاه گيخون كارش را آغاز كرده و حتي قبل از پيوستن به بارسا در رئال‌مادريد توپ مي‌زده اما او 8 سال خوب را در بارسا گذراند و با فلسفه و فضاي باشگاه بارسا خو گرفت و جزيي از اين باشگاه شد.
    «لوييس انريكه» در چهار سالي كه در رئال‌مادريد بازي كرد فقط 18 گل براي رئالي‌ها به ثمر رساند. پس از آن راهي بارسلونا شد و تنها در فصل اول توانست به اندازه چهار سال بازي در رئال گل بزند. او در 300 بازي با پيراهن بارسلونا 109 گل براي اين تيم به ثمر رساند. او روحيه رقابتي بسيار بالايي دارد و با ساير رشته‌هاي ورزشي هم آشناست. ماراتن، موتورسواري كوهستان و چند رشته ديگر از جمله ورزش‌هايي است كه او در آنها هم شانس خود را امتحان كرده است.
    در شيوه مربيگري هم او به 3-3-4 بارسا وفادار مانده است و مانند گوارديولا تاكيد زيادي روي پرس همه جانبه و سريع براي پس گرفتن توپ و كنترل هر چه بيشتر آنها دارد. در حقيقت او كار گوارديولا را در تيم b بارسلونا انجام مي‌داده است. او كه در ظاهر بسيار آرام و محكم به نظر مي‌آييد به سرعت به نقطه جوش مي‌رسد و بسيار ديده مي‌شود كه در زمان بازي‌ها با فريادهاي وحشتناكش بازيكنانش را به تلاش بيشتر وا مي‌دارد. اما او در ميان بازيكنانش محبوبيت خوبي دارد چيزي كه شاگردانش هميشه به آن اشاره كرده‌اند. البته اين موضوع كمتر در ميان مربيان ديده مي‌شود و اين يك برتري خوب براي انريكه به شمار مي‌رود. او رابطه خوبي هم با رسانه‌ها دارد و به ندرت ديده شده با رسانه‌ها جنگ لفظي پيدا كند.
    با همه اينها سوال بزرگ آن است كه آيا او در يك باشگاه ديگر به جز بارسلونا هم موفق خواهد بود؟ انريكه براي رفتن به رم هم با گوارديولا مشورت كرده است چرا كه پپ زماني هم براي رمي‌ها به ميدان مي‌رفت. او به نظر يك كپي از گوارديولا به شمار مي‌رود. اما آيا اين كپي در باشگاه‌ها به جز بارسا كار خواهد كرد؟ به خصوص در ليگي مثل سري a؟ آن هم با داشتن غولي به اسم توتي در باشگاه؟ حال بايد منتظر ماند و ديد آيا لوييس انريكه كه از او به عنوان گوارديولاي بعدي نام برده مي‌شود در سري a چه خواهد كرد.

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من دیگه رسما سایت گل رو تحریم میکنم. از خبرهای معمولا غلطش که بگذریم، از هر 5 مقاله 4تاش چرت محضه

یه مقاله بود که میگفت بارسا پیش از خرید بازیکن باید بازیکن بفروشه (تا اینجاش هیچی)، بعد هم اومده گفته اگر میخواد سسک و روسی و سانچز رو بگیره باید ویا رو رد کنه بره آخه مرد ناحسابی با کدوم منطق فوتبالی همچین نتیجه ای گرفتی. اصلا مگه میشه مهاجمی غیر از ویا پیدا کرد که اینطور تو ابرتاکتیک گواردیولا مثبت کار کنه(شاید رونی). ویا تو هر بازی به اندازه کلمات همون مقاله کذایی حرکات عمقی بدون توپ انجام میده. کل هیکل سانچز و روسی با هم ضربدر دو به اندازه یه بازی ویا تو این فصل امتیاز نمی گیره.
    اینقدر از خوندن این مقاله اعصابم خرد شد که نگو. یاد حرفای طرفدارای بعضی از تیمها افتادم که میگن ویا تو بارسلونا افت کرده.
    اینا فوتبال رو در حد PES و FIFA میشناسن (بگیر اسپید و شوت کن. ها ماشاالله!! شد 40گل) آخه چرا در مورد فوتبال بارسا نظر میدن نمیدونم

8. 9 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته جناب گرافیکار عزیز نمیدونم به یاد دارید یا نه بارسلونا خیلی بدهی داشت و داره حتی اگه یادتون باشه میخواست اسم نیو کمپ هم بفروشن
    به نظر من بویان و جفرن و 100 درصد باید بفروشن که بتونن روسی سسک و یه مدافع معمولیو بخرن
    بدون فروش اصلا نمیشه کاری کرد راسل هم تو بد شرایطی هست
    در مورد بدهي حق با شماست
    من هم با فروش جفرن و بويان موافقم و البته مكسول و ميليتو حداقل ميليتو
    در مورد تياگو
    خيلي دوست دارم دوستان لطف كنن و اين سوالات رو جواب بدن
    همه ما تياگو رو دوست داريم و فروشش برامون سخته به خصوص وقتي سرنوشت فابرگاس رو ميبنيم كه مجبوريم براي اوردنش كلي پول بديم
    اما اجازه بدين مسئله رو اينجوري طرح كنيم
    فرض كنيم فابرگاس و تياگو هردوشون يه كيفيت و ارزش رو دارن
    تنها تفاوتشون اينه كه فابرگاس الان تقريبا به بلوغ رسيده ولي تياگو مثلا سه سال زمان احتياج داره تا به بلوغ فابرگاس برسه
    حالا سوال اينه كه به نظر شما كدومشون در تيم باشه بهتره
    دو سه سال منتظر بمونيم تا تياگو تبديل به يه فابرگاس بشه ؟
    يا اينكه تياگو رو بفروشيم و فابرگاس رو بياريم تا بدون نياز به صبر از همين فصل بعد يه هافبك بالغ و باتجربه داشته باشيم
    اگر تياگو رو نگه داريم نياز نيست پول زيادي خرج كنيم اما بايد صبور باشيم ولي اگر فابرگاس رو بياريم بايد حداقل 35 ميليون پول بديم ولي از همين فصل ميتونه به راحتي حتي جاي اينيستا رو بگيره
    به نظر دوستان كدومش به صرفه تره؟

اخرش هم بنویس پول کم داشتی ما ایرانی ها برات جمع کنیم

خدا بزرگه..
    الان این تبلیغات جدید روی پیراهن بارسلونا که عربا دارند خودش کلی پول نسیب بارسا می کنه.
    هر چقدر هم بدهکار باشند دیگه به اندازه ی لیورپول و منچستر و .... بدهکار نیستند . بخره مهم نیست امسال هم دوباره میترکونیم و پول میگیریم بدهکاری رو می پردازیم
    آره مينويسم طرفداران هميشه در صحنه شما در ايران با قلكها و عيديهايشان و البته مقداري از يارانه هايشان آمادگيه هرگونه ايثاري را دارند
    ولي جداي از شوخي اميدوارم حالا كه اسم مسخره اين شركت عربي اومده روي لباس بارسا پولش بتونه كمك زيادي به باشگاه بكنه

آقا من دیگه رسما سایت گل رو تحریم میکنم. از خبرهای معمولا غلطش که بگذریم، از هر 5 مقاله 4تاش چرت محضه
    من هم در حمايت از شما اين سايت رو تحريم ميكنم
    ولي خداييش چجوري حساب كرده كه به اين نتيجه رسيده كه ويا رو بفروشيم

پي نوشت: من از طرف خودم تا اينجا از روند تاپيك خيلي راضي هستم
    به عنوان يه طرفدار بارسا بايد تشكر كنم از خبرهاي آقا محمد «boy iran» خيلي منظم و بدون نوسان خبرها رو قرار ميدين مرسي
    البته من يكي دلم براي خبرهاي سينا تنگ شده
    از تك تك دوستان بايد تشكر كرد كه صرفا اخبار تيم خودمون رو دنبال ميكنن
    كلا خيلي خوبه كه توي تاپيك تيم محبوبمون اصلا كاري به تيمهاي ديگه به خصوص تيم رقيب نداريم
    سرمون توي لاك خودمونه و كاري به كسي نداريم
    البته تيمي كه به معناي واقعي كلام هنرمندانه و زيبا بازي ميكنه بايد هم طرفدارايي داشته باشه كه زيبا بنويسن و زيبا فكر كنن
    فقط ميخواستم خوشنودي خودم رو از روند تاپيك ابراز كنم همين
    ممنونم از همه

10. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من دو بار ازش خبر نقل کردم که بد جوری ... شدم . اگه می خونی تو دلت بخون به کسی نگو
    گزارش روز: فروش پیراهن بارسا با نام سانچس در شیلی
    چقدر راحت شماره 7 رو دادند بهش
    سرمربی تیم زیر 21 ساله های اسپانیا: تیاگو آلکانتارا می تواند یک ژاوی یا فابرگاس دیگر باشد
    به نظر من بهرته قرضی بره یک تیم دیگه تا بازی بهش برسه ... والی واقعا یک استعداد یا یک ژاوی رو از دست میدیم اگر تو تیم بمونه و ذخیره باشه.
    .........
    برادرهای بارسایی { گرافیکار - xmehr -liver barca و ... } نظر هاتون رو بگید...این تاپیک مال خودمونه.
    ساکت شدید یهو .
    برادر گرافیکار که فوق تخصصی می حرفی و همیشه ازش درس میگیرم حرفی بزن
    اون موقع که بحث خرید بود خیلی تاپیک گرم بود حال میداد ولی الان فقط تاپیک شده اخبار که برادرمون میزاره اگه اونم نباشه میره پایین اینجا

12. 6 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد بدهي حق با شماست
    در مورد تياگو
    همه ما تياگو رو دوست داريم و فروشش برامون سخته به خصوص وقتي سرنوشت فابرگاس رو ميبنيم كه مجبوريم براي اوردنش كلي پول بديم
    تنها تفاوتشون اينه كه فابرگاس الان تقريبا به بلوغ رسيده ولي تياگو مثلا سه سال زمان احتياج داره تا به بلوغ فابرگاس برسه
    يا اينكه تياگو رو بفروشيم و فابرگاس رو بياريم تا بدون نياز به صبر از همين فصل بعد يه هافبك بالغ و باتجربه داشته باشيم
    اگر تياگو رو نگه داريم نياز نيست پول زيادي خرج كنيم اما بايد صبور باشيم ولي اگر فابرگاس رو بياريم بايد حداقل 35 ميليون پول بديم ولي از همين فصل ميتونه به راحتي حتي جاي اينيستا رو بگيره

من نظر شخصی خودمو میگم شاید اشتباه باشه ولیییییی!!!!! من اونموقع فابرگاسو با الان تیاگو میسنجم میبینم خیلی بهتره تیاگو. فابرگاس خیلی خوبه ولی آیا زاوی دوم هست؟ شاید 80 در صد کارهاش به زاوی بخوره ولی من هنوز فابرگاسو در حد زتوی نمیدونم و این هم اضافه کنم که زاوی بسیار با تجربه تر سن و سال دار تر هم هست.....
    ولی تیاگو همین الان هم اگه تو تیمی مثلا مثل لیورپول اتلتیکو مادرید بود تمام میدونو در اختیار خودش داشت
    به نظر من میلیتو مکسول بویان و جفرن باید برن 100 درصد و از بین سانچز و روسی هم یکی باید بیاد چون اگه تراکم بازیکن زیکن تو حمله زیاد بشه بازم مشکل ساز میشه....من قیمت دستم نیست ولی فروش اون 4 تا بازیکن میتونه فابرگاس سانچز و یه مدافع خوبو به تیم بیاره
    ولی من نظرم اینه که رفتن تیاگو یه شکست هست تیاگو الان تو تیم باشه و فابرگاس زاوی اینیستا ببینه با سبک بازیشون آشنا بشه میتونه حتی بهتر از اونا هم بشه تعجب میکن تیم همش دنبال مهاجم هست ولی تو خطی که مجبوریم بوسکتو ببریم بزاریم توش (دفاع) بزاریم وتو بازیبا آرسنال گل به خودی بزنه چرا فعالیتی نمیشه؟
    کاپیتان که مصدوم هست و سن و سالی ازش گذشته آبیدال هم که اگه اشتباه نکنم کبدش سینوسی شده بود( دکترا برای اینکه بیمار نترسهاز سرطان میگن ) شاید خدایی نکرده دوباره مشکل ساز بشه
    بارسا باید به مهاجم خوب بخره

14. 7 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی جام های بیشتر با بارسلونا و قهرمانی در کوپا آمه ریکا را می خواهد

ستاره آرژانتینی بارسلونا می خواهد با تیم باشگاهی اش و تیم ملی کشورش به موفقیت های بیشتری درست یابد
    سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژانتین بارسا همچنان برای درخشش در تیم باشگاهی اش و موفقیت در رده ملی انگیزه بسیار بالایی دارد.

مسی فصل گذشته در تمامی رقابتها 53 گل برای بارسا به ثمر رساند و نقش موثری در قهرمانی این تیم در لالیگا و اروپا داشت. او که اکنون در اردوی آماده سازی تیم ملی آرژانتین برای حضور در رقابت‌های کوپا آمه ریکا است در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" امیدوارم بارسلونا همانند فصل پیش به جام ها و موفقیت های بیشتری درست پیدا کند."

"موفقیت فصل گذشته بارسا حاصل کار تیمی بود و من هم نقش کوچکی در آن داشتم. باید در فصل آینده هم همین راه را ادامه دهیم تا هواداران بارسا از ما راضی باشند."

او در ادامه در مورد رقابت های کوپا آمه ریکا که به میزبانی آرژانتین برگزار خواهد شد گفت:"ما همه می خواهیم جام قهرمانی این رقابتها را کسب کنیم. تیم خوبی داریم و در گروه مناسبی قرار گرفته ایم. امیدوارم بتوانیم عنوان قهرمانی را در آرژانتین کسب کنیم."

16. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به نظر من بهرته قرضی بره یک تیم دیگه تا بازی بهش برسه ... والی واقعا یک استعداد یا یک ژاوی رو از دست میدیم اگر تو تیم بمونه و ذخیره باشه.
    اگه به صورت قرضی بره یک سال اونم نه تو لیگ اسپانیا انگلیس بره عالی هست نه اینکه کلا بفروشن که چند سال دیگه دو برابر هم بدیم بهمون ندن همون بازیکن لاماسیا رو

در ضمن دوستانی گه میگن گل رو تحریم کنیم میخواهید از فارس خبر قرار بگیره باز گل دو تا خبر شاید بد بزنه ولی واقعا عالی هست

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

در مورد بدهي حق با شماست
    در مورد تياگو
    نظر من :
    ژاوی و اینیستا سنشون دیگه رفته توی سن های خطرناک یعنی اگر مصدوم شن { خدایی نکرده } به اوج برگشتنشون خیلی سخته و اینکه در دوران مصدومیتشون چه کسی جایگزین هست که کمترین فاصله رو با اینها داره ؟؟ تیاگو ؟؟ یا فابرگاس ؟
    خب معلومه فابرگاس هم تجربه بیشتری داره و هم کیفیت بازیش حداقل یکم هم که شده از تیاگو بهتره ولی تیاگو هم از اونور باید بهش بازی برسه تا بتونه تکنیک هاش رو توی بازی به اجرا بزاره .
    واقعا سخته انتخاب بینشون ولی من فکر می کنم اگر جایگزین داشته باشیم بهتره { فابرگاس } تا اینکه بخوایم جایگزین بسازیم برای این .
    ولی اگه دست من بود هر دو رو نگه میداشتم و نیم فصل تیاگو رو قرضی به یک تیم دیگه میفرستادم که حداقل با جو بازی اشنا بشه و فشار بازی رو ببینه. خیلی سخته ادم بخواد توی فشار بازی { مثل بازی بارسلونا -رئال } همون بازیکن قبلی باشه .
    من اونموقع فابرگاسو با الان تیاگو میسنجم میبینم خیلی بهتره تیاگو
    این رو منم قبول دارم - تیاگو به نظر منم خیلی بهتر هست از چند وقتی که فابرگاس هم سنش بود { پس اگر از دست بره خیلی بد میشه }

20. 4 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •