تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 339 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مظلومي:آشوبي نمي تواند برود

آشوبي در فصل گذشته 25 بازي براي ما انجام داده و اگر او توقع دارد در تمام بازي ها به ميدان برود اشتباه کرده است.

پرویز مظلومی سرمربی تیم خبرساز استقلال در مصاحبه ای با ایرنا درباره اخبار اخیر تیم مصاحبه کاملی انجام داده است.مظلومی طبق معمول اندکی گله گذارانه و کمی از زاویه یک مربی مقتدر درباره مسائل اخیر حرف زده است:

بودجه ما محدود است

در فصل گذشته تمام دوستان به من کمک کردند تا تيمي قدرتمند را بسازيم و اميدوارم اين حمايت ها امسال نيز وجود داشته باشد. تيم ما تا کنون بازيکنان بسيار خوبي را جذب کرده اما بايد بدانيم که بودجه باشگاه محدود است و نمي توانيم هر بازيکني را که مي خواهيم جذب کنيم. هيچ ليست مازادي هم به باشگاه نداده ام و فعلا منتظر بازگشت فتح اله زاده از مالزي هستم تا ليست خود را به او ارايه دهم.

ساکم بر دوشم است
    برخلاف اخباري که ديروز به صورت کذب از قول من به چاپ رسيد هيچ گاه نگفتم قصد استعفا از سمت خود را دارم و تنها اعلام کردم از بعضي مسايل ناراحت هستم. هميشه به رسانه ها احترام مي گذارم و انتظار ندارم مطالب غير واقعي از قول من به چاپ برسانند. اعلام مي کنم مطمئن باشيد اگر بخواهم از استقلال جدا شوم در پايان اين فصل با قهرماني اين کار را خواهم کرد.
    قرارداد من با استقلال 2 ساله است اما هميشه اعلام مي کنم که ما مربيان ساکمان بر روي دوشمان است.

آتیلا را می خواهیم
    در صحبت هايي که با آتيلا حجازي شده از او در خواست کرده ايم در فصل آينده به کادر فني اضافه شود و او نيز قول داده به زودي جواب نهايي خود را اعلام کند. در عین حال احتمالجدایی محمودفکری وجود دادر. من علاقه مند به ادامه همکاري با فکري هستم اما او اعلام کرده که شايد نتواند اين فصل ما را همراهي کند به همين دليل به او فرصت داده ام تا تصميم نهايي خود را اعلام کند. در حال حاضر نوشادي از کادرفني ما جدا شده است.

به طالب لو گفتم گلر دوم است
    مي خواهم پس از سال ها به حضور 2 دروازه بان هم طراز در تيم استقلال پايان دهيم زيرا اين به ضرر تيم ما است. به طالب لو اعلام کرده ام که اگر مي خواهد در تيم ما بماند دروازه بان دوم خواهد بود و در صورت جدايي نيز از زحمات او در سال هايي که در استقلال بوده تشکر مي کنيم.

آشوبی نمی تواند برود
    آشوبي در فصل گذشته 25 بازي براي ما انجام داده و اگر او توقع دارد در تمام بازي ها به ميدان برود اشتباه کرده است. آشوبي در نيم فصل اول با مشکلات بدني زيادي روبه رو بود و با توجه به بازيکنان بسيار خوبي که در تيم ما حضور دارند گاهي اوقات او را به نيمکت منتقل کرديم. به هرحال آشوبي با ما قرارداد 2 ساله دارد و فصل آينده نيز در استقلال خواهد ماند.

منبع: ورزش 3

2. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مظلومي بعد از بازگشت از كرمان، يورگن گده و منصور پورحيدري امروز (چهارشنبه) در باشگاه استقلال حضور پيدا كرده و به منظور آماده‌سازي ليست تيم استقلال براي فصل آينده صحبت كردند.
    از ميان بازيكنان استقلال پژمان منتظري و حنيف عمران‌زاده هم به باشگاه آمدند.
    غلامحسين مظلومي يكي از اعضاي كميته فني استقلالي‌ها به باشگاه آمد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکسه پیشکسوتارو سایته باشگاه گذاشته بود

اینم قرارداده حمودی

عکسه دسته جمعی

ناهاره قلعه نویی و حاجی

ناصرخان

6. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکس آخری از همه قشنگتر بود چون واقعا همه قبول دارن که سمبل استقلاله...
    توی تگ تاپیک هم واقعا جای این مرد بزرگ خالی بود!
    +
    حمودی خرید خوبی بود چون به بازیکن چپ پا نیاز داشتیم
    ولی نصرتی رو نمی دونم چرا ازش خوشم نمیاد و بازیکن قابل اطمینانی نیست و نمیشه گفت خرید خوبی بوده

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولی نصرتی رو نمی دونم چرا ازش خوشم نمیاد و بازیکن قابل اطمینانی نیست و نمیشه گفت خرید خوبی بوده
    پول دور ریختن بوده. صادقی با این که کم اخراج نمیشد و پنالتی میداد ولی شرف داشت به نصرتی کند و سوتی.

10. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پورحیدری:هنوز نتوانسته ایم رحمتی را قانع کنیم/گردان قرارداد دارد نمی اید

ورزش > لیگ برتر - استقلال در آستانه بحران جذب دروازه بان قرار گرفته است.
    به گزارش خبرآنلاین ؛ پس از اینکه پرویز مظلومی رسما اعلام کرد که برای سال بعد وحید طالب لو را نمی خواهد و محمد محمدی هم تصمیم به جدایی از این تیم گرفت ، استقلالی ها تمام توان شان را گذاشتند تا شاید با جذب مهدی رحمتی ، گلر اول این سال های فوتبال ایرانب توانند به مشکل اصلی تیم شان در سه سال اخیر سامان دهند اما پس از یک هفته مذاکره جدی ، اختلاف بر سر رقم مورد نظر گلر اول تیم ملی با آبی ها ، این انتقال کمی گره خورده و رحمتی مذاکراتش را با تیم های دیگر آغاز کرده است.
    منصور پورحیدری ، مدیر فنی و سرپرست استقلال در این باره می گوید:« متاسفانه هنوز مذاکرات ما با رحمتی به عقد قرارداد منجر نشده و فکر می کنم بحث های مان تا اوایل هفته آینده هم ادامه خواهد داشت. ما منتظر بازگشت حاجی فتح الله زاده از سفر باکو و مالزی هستیم تا این مذاکرات را به سرانجام برسانیم. فعلا هنوز چیزی مشخص نیست اما تا این لحظه که نتوانستیم با سید مهدی قرارداد ببندیم.»
    او درباره احتمال جذب شهاب گردان از ذوب آهن هم گفت:« تا جایی که من می دانم این دروازه بان با ذوب آهن قرارداد دارد و ما نمی توانیم با او مذاکره کنیم.»
    کد:
    پ.ن
    حاجی برایه چی الان بلند شده رفته باکو؟راحت داریم رحمتی رو از دست میدیم....به جایه اینکه یه دو تا قراداد درست حسابی ببنده پاشده رفته باکو
    رحمتی مذاکراتشو با پرسپولیس شروع کرده....علی کریمیو که گرفتن رحمتیم بگیرن.....
    حالا ما کیارو گرفتیم؟کراره بی اخلاقه منشوری حمودی....نصرتی(دور انداختیه پرسپولیسیا)
    3 تا سهمیه دیگه داریم حاجی تو این اوضاع پاشده رفته باکو...

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما پیش بینی کنید/مظلومی پس از اخرین بازی استقلال در فصل اینده چه میگوید؟

ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی گفته امسال قطعا استقلال را قهرمان لیگ برتر می‌کند و تا برای این تیم جام نیاورد، نمی‌رود.
    سرمربی استقلال در یکی از آخرین گفت‌وگوهایش که متن آن روی سایت رسمی باشگاه استقلال نیز منتشر شده است، گفته که در لیگ برتر یازدهم قطعا استقلال را قهرمان می‌کند و تا جام نیاورد از این تیم نمی‌رود. این حرف مظلومی باعث تعجب تعداد زیادی از کاربران خبرآنلاین شده و نظرات متفاوتی هم در مورد این موضوع ثبت شده است. به نظر شما حرف زدن از قهرمانی یک تیم پیش از شروع فصل آن هم با قاطعیت، کار درستی است که پرویز مظلومی انجام داده؟ به نظر شما امسال استقلال قهرمان لیگ برتر می‌شود؟
    هر نظری که دارید، پیش‌بینی کنید که پرویز مظلومی پس از آخرین مسابقه استقلال در فصل آینده، در کنفرانس مطبوعاتی چه جملاتی را به زبان می‌آورد. پیش‌بینی خود را به صورت کامنت در زیر این خبر بنویسید.

کد:

14. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به تمام آبیها.
    خدایی من موندم اینا نصرتی رو خریدن چیکار کنن.
    بخدا اگه یه دفاع جویای نام میگرفتن با پول کمتر هزار برابر بهتر بود.
    هر چقدر فکر میکنم که یه بازی از نصرتی یادم بیاد که سوتی نداده باشه,هیچی یادم نمیاد.

16. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینطور که تو اخبار اومده اندو و نصرتی تو تراکتور موندنی میشن
    همچنین شرطه قلعه نویی برایه اومدن تو تراکتور بازیکنایه مد نظرش بوده که عبارتند از :
    خسرو حیدری.فابیو جانواریو.سیاوش اکبرپور.حسین کاظمی.شهاب گردان.ال نعمرو هم که گرفتن.....
    اگه اون 4 تارم بگیرن کاره قلعه نویی دیگه خیلی خنده دار میشه بازیکنایی که باهاشون استقلالو قهرمان کرده بر داشته میبره تو تیمایه دیگه پول میگیره قهرمانشون میکنه 2 سال سپاهان حالا هم تراکتور

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بابا اینقدرم از نصرتی بد نگید! دیگه اینجوریام نیست

این صادقی هم کم خون به دل هوادارا نکرد! هنوز گلهایی که به خودمون میزد یادم نرفته! بعد اینقدر حاشیه واسه تیم درست میکرد که حدومرز نداشت! حداقل اگه از نصرتی بد میگید سنگ صادقی رو به سینه نزنید!

19. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •