تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 154 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آکوئیلانی به فیورنتینا ,مونتولیوو در میلان؟

ریکاردو مونتولیوو ممکن است با نزدیک شدن فیورنتینا به جایگزین وی ,در راه میلان باشد.

آلبرتو آکوئیلانی

به گزراش امروز گازتا دلا اسپورت فیورنتینا در نظر دارد تا هافبک لیورپول آلبرتو آکوئیلانی را به خدمت بگیرد کسی که فصل گذشته را به صورت قرضی در یوونتوس گذراند که در نهایت یوونتوس با انتقال پیرلو از خرید او منصرف شد و او به لیورپول بازگشت.

ایجنت آکوئیلانی گفته است که که احتمال اینکه که موکلش فصل بعد را در ایتالیا بگذراند بسیار کم است.اما اگر او به فیورنتینا برسد این ممکن است پایان راه مونتولیوو در فیورنتینا باشد .هافبک 26 ساله که کاپیتانی فیورنتینا را بر عهده دارد.

مالک باشگاه آندرا دلا ولا از او خواسته است که اگر او تمایلی به ماندن و تمدید قرارداد خود ندارد در روزهای آینده نا باشگاه جدید خود را انتخاب کند.چرا که او قراردادش در انتهای فصل به پایان خواهد رسید.

مونتولیو از روزهای اخیر خبر انتقالش به میلان به گوش می رسد و ماکس آلگری نیز با گفتن این جمله " او یکی از بهترین هافبک ها در ایتالیاست " او را به میلان فرخوانده است.و ممکن است که مونتی در راه سن سیرو باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by H A M A S; 16-07-2011 at 20:16.

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یوونتوس یک گام عقب تر از میلان است!

در اینجا می توانید مصاحبه جورجیو کیلینی با روزنامه گازتا دلا اسپورت را مشاهده کنید.

با وجود خرید های اخیر یوونتوس به گفته مدافع یوونتوس کیلینی این تیم هنوز به خوبی میلان و اینتر نمی باشد.

میلان قهرمان اسکودتو شد و در حالی که اینتر پس از مدت ها در مکان دوم سری آ فصل را به پایان رساند اما یوونتوس که همیشه به عنوان ضلع سوم متاث تیم های بزرگ ایتالیا به شمار می آید کار خود را با قرار گرفتن در رتبه 7 لیگ به پایان رساند و حتی نتوانست به لیگ اروپا (جام یوفا سابق) دست یابد.

یووه تصمیم به تقویت خود گرفته است و در این راستا چهره های جدیدی نیز به خدمت گرفته است و آن ها نیز فصل آینده را در استادیم جدید خود آغاز خواهند کرد با این حال مدافع با تجربه یوونتوسی ها جورجیو کیلینی بر این باور است که یووه هنوز در سطح میلان قرار نگرفته است.

او در مصاحبه با گازتا چنین گفت " اینتر و میلان ؟ ما یک گام عقب تر از آن ها هستیم و این واضح است که آن ها هنوز هم تیمی هستند که می توانند شکست دهند و در حال تداوم آن هستند ,چیزی که ما در سال های اخیر در آن موفق نبوده ایم"

یووه , اینتر و میلان در روز پنجشنبه در تاریخ 18 آگوست و در ساعت 20:45 دقیقه به وقت ایتالیا در جام برلوسکونی رو در روی یکدیگر قرار خواهند گرفت.

کد:
    !

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگري به دنبال مونتوليوو است

سرمربي ميلان براي جايگزيني پيرلو به‌دنبال جذب هافبك فيورنتينا است.

به نقل از سايت تراي بال، ماسيميليانو آلگري كه در ابتداي فصل نقل و انتقالات آندره پيرلو را از دست داد، براي جانشيني وي به دنبال امضاي قرارداد با ريكاردو مونتوليوو هافبك ملي پوش فيورنتينا است.

آلگري در اين مورد گفت: نمي‌توانم از مونتوليوو به‌عنوان يك پيرلو ديگر ياد كنم، زيرا اين دو از بسياري جهات با يكديگر تفاوت دارند. البته مونتوليوو نيز خود را به عنوان بازيكن بزرگي معرفي كرده و براي تيم ملي ايتاليا و باشگاهي مانند فيورنتينا بازي مي‌كند. او همواره عملكرد خوبي داشته و هرگاه بازي او را نگاه مي‌كنم لذت مي‌برم.

آلگري ادامه داد: اگر بتوانيم او را به خدمت بگيريم تا حدود زيادي بابت خط هافبك خيالمان راحت خواهد شد. براي فصل آينده خريدهاي خوبي انجام داده‌ايم و اميدواريم پيش از پايان فصل نقل و انتقالات بتوانيم نقاط ضعف باقي‌مانده را نيز رفع كنيم.

کد:

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس تقریبا خرید مونتولیوو بعلت قیمت کمش نهایی شد!!!
    ولی مطمئنن آقای ایکس نیست!!
    شاید آقای ایکس پاستوره باشه چون اخبارش فعلا داغه

8. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تمایل آبیاتی برای دعوت شدن به تیم ملی

کریستین آبیاتی همچنان امیدوار است تا به جمع آبی پوشان ایتالیا بازگردد.

سنگربان روسونری ها بدون شک تا حد زیادی بهترین دروزه بان ایتالیا در سال اخیر بوده است همانطور که او کمک شایانی به خط دفاعی میلان کرد.روسونری ها تنها در طول فصل 24 گل دریافت کردند

با این اوصاف سرمربی تیم ملی ایتالیا چزاره پراندلی تصمیم بر ان گرفته است تا فصل عالی که آبیاتی در میلان گذراند را نادیده بگیرد.به نظر می رسد او تنها در صورتی آبیاتی را دعوت خواهد کرد یا بوفون مصدوم باشد و یا جایگزین وی دچار مصدومیت شده باشد و این بدان معنی است که آبیاتی آخرین انتخاب پراندلی بوده است.

با این اوصاف آبیاتی علاقه فراوانی دارد تا بتواند برای ایتالیا بازی کند.

دروازه بان سابق یوونتوس و اتلتیکو مادرید به خبرنگاران چنین گفت " ایتالیا ؟ من 34 سال سن دارم اگر با من تماسی مبنی بر دعوت شدنم انجام شود من چشم بسته خواهم رفت و من بلافاصه میلان را به مقصد اردو تیم ملی ترک خواهم کرد اما من می دانم که به انتخاب آن ها بستگی دارد"

کد:

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض مدیر برنامه های پاستوره ملاقات با میلان را تکذیب کرد

مدیر برنامه های پاستوره پیوستن وکیلش به میلان را رد کرد.

گزارشات حاکی از آن بود که آریدو برایدا و مدیر برنامه های خاویر پاستوره – مارسلو سیمونیان- در هفته ی گذشته با یک دیگر دوبار ملاقات داشته اند تا در مورد آینده ی این هافبک آرژانتینی تصمیم گیری کنند.

پاستوره می خواهد تا برای خود تیم جدیدی را انتخاب کند. او ترجیح می دهد تا در ایتالیا بماند و به نظر می رسد میلان نیز تمایل خود را برای جذب این بازیکن 22 ساله اعلام کرده است اگرچه او مرد مورد علاقه ی مکس آلگری نیست و قیمت بسیار بالایی دارد.

"من هرگز برایدا را ندیدم همچنین با هیچ یک از سران میلان نیز ملاقات نداشته ام .چند تیم هستند که علاقه ی خود را به پاستوره اعلام کرده اند اما من فکر نمی کنم که میلان یکی از تیم هایی باشد که خواهان جذب پاستوره اند"
    این بخشی از سخنان مدیر برنامه های پاستوره است که در سایت استادیونیوز منتشر شده است.

رئیس باشگاه پالرمو روز گذشته اعلام کرده بود که میلان تنها مقصد احتمالی پاستوره است چرا که رئیس این باشگاه اعلام کرده است که می خواهد به هوادارانش هدیه بدهد به نظر من پاستوره بهترین گزینه است.
    Last edited by H A M A S; 17-07-2011 at 07:06.

12. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس تقریبا خرید مونتولیوو بعلت قیمت کمش نهایی شد!!!
    ولی مطمئنن آقای ایکس نیست!!
    شاید آقای ایکس پاستوره باشه چون اخبارش فعلا داغه
    البته قطعی نشده
    هنوز هیچ چیزی مشخص نیست...
    بعضی وقتها توی رسانه ها برای مدتی اسم بازیکنی مطرح میشه بعد از اون تا یک مدت اسمی از اون نیست
    و میرن سراغ بازیکنای دیگه!!!
    کلا خیلی مشخص نیست هدف میلان کدوم بازیکنه!

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض جایی بازی خواهم کرد که مربی بخواهد

استفان ال شاراوی در رابطه با هدف این فصلش می گوید :

هر فوتبالیستی در هر فصلی یک هدفی دارد و هدف من برای فصل آتی این است که چیز های بیشتری یاد بگیرم زیرا من بسیار جوان هستم و نیاز به رشد و پیشرفت دارم و من مایلم تا با یادگیری بیشتر از فرصتی که برای من به وجود آمده است استفاده کنم.

این بازیکن مصری - ایتالیایی ادامه می دهد :

در اینجا قهرمان های بزرگی حضور دارند و این ساده نیست که شما بتوانید جایگاهی ثابت در ترکیب تیم برای خودتان پیدا کنید اما من به خودم اطمینان دارم و مطمئن هستم که می توانم به وسیله ی چیز هایی که از دوستان جدیدم یاد می گیرم از آن ها بهتر شوم.

او در رابطه با پست و سبک بازی خودش می گوید :

من در اصل یک بازی ساز هستم ولی توانایی این را دارم که به عنوان یک مهاجم دوم هم بازی کنم البته مطمئنا من جایی ایفای نقش خواهم کرد که مربی از من بخواهد. نوک مهاجم ؟ فکر نمی کنم با اضافه شدن آلبرتو ( پالوشی ) نیازی به حضور من در این پست باشد.

استفان در ادامه در رابطه با علاقه اش به میلان و میلانی های سابق و حال حاضر صحبت کرد :

من همواره در زمان کودکی ام طرفدار میلان بودم و هرگاه که می توانستم به ورزشگاه می رفتم تا بازی این تیم را تماشا کنم و حالا این برای من فوق العاده است که می توانم برای تیم محبوبم بازی کنم.

الگوی من ؟ من همیشه طرفدار کاکا بودم و او همیشه برای من یک الگو بوده است. من همیشه بازی های کاکا را نگاه می کردم و به دقت به حرکات او توجه می کردم.

در حال حاضر از بین بازیکنان میلان من علاقه ی زیادی به سبک بازی الکساندر پاتو دارم. همچنین سن ما به یکدیگر نزدیک تر است پس من امیدوارم زمانی که او را می بینم با او دوست شوم زیرا می دانم او می تواند چیز های زیادی به من یاد دهد.

منبع:
    کد:

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض امیدوارم چیز های زیادی از اینزاگی یاد بگیرم

آلبرتو پالوسچی آماده است تا در میلان به موفقیت برسد

مهاجم سابق میلان بعد از مدت ها دوری از میلان و حضور در تیم های پارما و جنوا اکنون به میلان برگشته است و امیدوار است که بتواند جایی در ترکیب اصلی میلان پیدا کند اما او به خوبی می داند که برای رسیدن به این هدف باید بسیار تلاش کند و درس های بسیاری بیاموزد.

پالوسچی در آکادمی جوانان میلان رشد کرده است و در لیگ جوانان به عنوان یک ستاره شناخته شد. او اولین بازی خود را در سال2008انجام داد و تنها چند ثانیه پس از ورود به زمین اولین گلش را به ثمر رساند.مربی میلان ماکس آلگری او را بهترین مهاجم زیر 21 سال ایتالیا می نامد.

"من در میلان احساس آرامش می کنم.زمانی که در جنوا بودم برای من بسیار سودمند بود و چیز های زیادی را یاد گرفتم. من هنوز جوان هستم و باید چیز های زیادی یاد بگیرم."

او در کنفرانس خبری شنبه شب ادامه داد " من می خواهم هر آن چه را که می توانم در تمرینات انجام دهم آنگاه هر اتفاقی که بیوفتد مهم نیست.این بسیار سخت است که با تمرین کردن خود را در شرایط مسابقه نگه دارید برای این کار نیاز به آمادگی زیادی هست ."

فیلیپو اینزاگی بار ها اعلام کرده است که پالوسچی شایسته ترین بازیکن برای جانشینی اوست و پس از آنکه او بازنشسته شد پالوسچی باید شماره ی 9 میلان را به تن کند. پالوسچی نیز انتظار دارد تا از تجربه ی اینزاگی استفاده کند تا بتواند پیشرفت کند .

وقتی از پالوسچی دربازه ی اینزاگی سوال شد او پاسخ داد " پیپو یک دوست و یک هم تیمی است. او به من توصیه های خوبی می کند و به من کمک می کند تا پیشرفت کنم و در لحظات سخت به من نزدیک است.من امیدوارم تا همه چیز را از او یاد بگیرم .شاید با مشاهده ی فیلم بازی های او بتوانم چیزهای زیادی بیاموزم."

منبع:
    کد:
    Last edited by H A M A S; 17-07-2011 at 13:36.

18. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دو تیم شهر میلان حاضر نیستند به پکن سفر کنند!

اعتراض هواداران به برگزاری انجام سوپر کاپ ایتالیا در خارج از کشور.

این سوپر کاپ ایتالیا در حالی برگزار خواهد شد که برنده کوپا ایتالیا و قهرمان سری آ باید به مصاف هم بروند و این نخستین باری است که دو تیم همشهری اینتر و میلان در فینال این رقابت ها به مصاف هم خواهند رفت و با وجود برگزاری این بازی مهم در خارج از کشور آن هم در شهر پکن به نظر نمی رسد طرفداران زیادی به ورزشگاه بیایند.

به گزارش گارتا دلا اسپورت ایتالیا به منظور اعتراض به فدراسیون فوتبال ایتالیا دو تیم شهر میلان نپذیرفتند برای این فینال به جای دیگر سفر کنند, که قرار است در شهر پکن چین برگزار شود.

هواداران و حتی بازیکنان امیدوار هستند تا این بازی در سن سیرو برگزرا شود اما به دلیل هزینه های زیادی که هواداران باید برای رسیدن به شهر پکن متحمل شوند عملا هواداران نمی توانند از نزدیک شاهد فینال دربی گونه تیمشان باشند.

این بازی در تاریخ 6 آگوست و در ساعت 2 به وقت ایتالیایی ( ساعت 8 به وقت محلی ) برگزار خواهد شد.

کد:
    !

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •