تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 98 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

امتحان کردم جواب منفیه فقط srt

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دستتون درد نکنه همون کارایی رو که گفتید انجام دادم همه کانالای دیجیتال رو گرفت فقط شبکه خبر رو نمیگیره

---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------

برای شبکه خبر چی کارش کنم

3. این کاربر از omid_eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چرا هست یکم جاش فرق کرده شاید شما از pr استفاده کن همه شبکه ها رو بالا و پایین کن ببین مطمئن شو که نیست ؟
    من مطمئنم هست فقط جاش احتمالا فرق میکنه شما توقع داری 6 باشه که عموما هم همین طوره حالا ممکنه برای منطقه شما جاش فرق بکنه
    اگه نبود یه بار دیگه تنظیم دیجیتال اتوماتیک رو بزن این بار گزینه یکی مونده به آخر رو به جای نرمال (فول) انتخاب کن احتمال 99.99٪ حل میشه

5. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید این جریان فلش بالای 4 گیگ رو قبول نمیکنه چیه؟ یعنی نمیشه فلش 8 بهش وصل کرد؟؟؟؟؟
    حالا اگه اصرار به خرید تی وی معمولی باشه ، بین 720 و سامی D5950 که 100 هرتز هم هست کدوم رو پیشنهاد میدید؟

7. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام. من با سونی از طریق فرم تماس با ما تماس گرفتم و به من هم همون جوابی رو دادن که قبلا به یکی از بچه ها داده بودن:
    Please be informed that our model does not support external subtitles.
    میگن که زیرنویس ساپورت نمیکنه. یعنی این مسئول محترم اصلا نمیدونن این تلویزیون زیرنویس ساپورت میکنه. با این حال چون من نوشته بودم که زیرنویس انگلیسی رو خوب نشون میده در ادامه جوابش نوشته:
    Further to your concern , we will forward your request to the respected team for future consideration.
    حالا میتونیم امیدوار باشیم که مسئول بعدی که نامه من رو دریافت میکنه حداقل بدونه این تلویزیون زیرنویس رو نشون میده! امیدوارم پیگیری ها به یک جایی برسه.
    در ضمن من جواب این مسئول محترم رو هم دادم که داداش زیرنویس ساپورت میکنه فقط چرت و پرت نشون میده. گفتم کافیه اسم فایل رو هم اسم ویدیو کنی. جواب اتوماتیک اومد که جمعه ها و شنبه ها تعطیل هستند و یکشنبه میبینه. حداقل این مسئول آگاه بشه که زیرنویس نشون میده.
    اساتید این تلویزیون فرمت sub/idx برای زیرنویس رو هم ساپورت میکنه یا نه؟ کسی امتحان کرده؟
    جالبیش اینه که من هم بعد اون ایمیل یکی دیگه ادامه اش براشون فرستادم و برای مشکل اینترنت ویدیو کلی سونی رو متهم کردم و .... دیگه اصلا جواب نیومد
    حالا بعدا شارژ اسکایپ بگیرم یه زنگی به پشتیبانی اصلی میزنم ببینم چی میگن .

راستی hovo اگه میشه یه بار دیگه تنظیمات رنگ رو بنویس

9. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید این جریان فلش بالای 4 گیگ رو قبول نمیکنه چیه؟ یعنی نمیشه فلش 8 بهش وصل کرد؟؟؟؟؟
    حالا اگه اصرار به خرید تی وی معمولی باشه ، بین 720 و سامی D5950 که 100 هرتز هم هست کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    در مورد سؤال اول: میتونید فلش بالای 8 وصل کنید اما فرمت باید fat32 یا fat باشه که امکان انتقال فایل بالای 4 گیگ رو نداره. منتقل کنید خطا میده.
    اگر هدفتون از انتقال این فایل‌ها فایل divx باشه باید بگم که اگه حتی منتقل کنید نه تلویزیون و نه سینمای خانگی و نه دی‌وی‌دی پلیر امکان پخش دایوایکس بیشتر از 4 گیگ رو ندارن (فایل و نه فلش). میتونید از فرمت mp4 و ... غیره استفاده کنید یا دی‌وی‌دی رایت کنید!

اما یک راه برای انتقال فایل بالای 4 گیگ: فایل رو با winrar فشرده کنید و با علامت زدن Split فایل رو به چند بخش تقسیم کنید. بعد تمام بخش ها رو به فلش منتقل کنید و دوباره از حالت فشرده خارج کنید. (برای این کار نیاز به 2 برابر اندازه فایل فضای خالی روی فلش دارید).

11. 3 کاربر از fouq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

جالبیش اینه که من هم بعد اون ایمیل یکی دیگه ادامه اش براشون فرستادم و برای مشکل اینترنت ویدیو کلی سونی رو متهم کردم و .... دیگه اصلا جواب نیومد
    حالا بعدا شارژ اسکایپ بگیرم یه زنگی به پشتیبانی اصلی میزنم ببینم چی میگن .

راستی hovo اگه میشه یه بار دیگه تنظیمات رنگ رو بنویس
    دوست خوبم شما تا روز حشر هم ایمیل بزنی اونها به این طور مسائل هیچ توجهی نشون نمیدن خاطر جمع اونم از ایران

کالیبره کاملا سلیقه ایه
    این تاپیکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم به آخرین کالیبرتون که رسیدین اعداد و تنظیماتتون رو بزارید شاید به دیگران هم کمک کرد

---------- Post added at 06:22 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------

در مورد سؤال اول: میتونید فلش بالای 8 وصل کنید اما فرمت باید fat32 یا fat باشه که امکان انتقال فایل بالای 4 گیگ رو نداره. منتقل کنید خطا میده.
    اگر هدفتون از انتقال این فایل‌ها فایل divx باشه باید بگم که اگه حتی منتقل کنید نه تلویزیون و نه سینمای خانگی و نه دی‌وی‌دی پلیر امکان پخش دایوایکس بیشتر از 4 گیگ رو ندارن (فایل و نه فلش). میتونید از فرمت mp4 و ... غیره استفاده کنید یا دی‌وی‌دی رایت کنید!

اما یک راه برای انتقال فایل بالای 4 گیگ: فایل رو با winrar فشرده کنید و با علامت زدن Split فایل رو به چند بخش تقسیم کنید. بعد تمام بخش ها رو به فلش منتقل کنید و دوباره از حالت فشرده خارج کنید. (برای این کار نیاز به 2 برابر اندازه فایل فضای خالی روی فلش دارید).

یه سوال توی سیستم عامل های دیگه چی ؟ مک لینوکس؟ داس ؟ و....

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ای بابا با این همه ایراداتی که دوستان میگن ، علی رغم میل باطنی آدم از سونی منصرف میشه که

14. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نه اشتباه نکن این ایراد ها برای سونی هست در مقایسه با اسم سونی و دیگر مدلهاش
    در مقایسه بین سونی و سامی و شارپ و زبونم لال گوشم کر انگشتام شکسته که ننویسم (الجی) باید بگم من حاضر نیستم حتی پایه تی وی م رو هم بدم و کل هیکل مثلا d8000سامی رو بگیرم وای

خدایی این ex520 من به کل مدلهای سامی و تصویرهای مصنوعی و هرتز های قلابی و زمان پاسخ دیهی غیر متعارف و بد بختی و فلاکت پنل های سامی و غیره می ارزه

خدایی همشون دارن فقط سعی میکنن برسن به سونی سر دم دارشونم همین سامی

راستی برو بچ تصویر های jvc رو دیدید سونی رو میخوره

16. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نه اشتباه نکن این ایراد ها برای سونی هست در مقایسه با اسم سونی و دیگر مدلهاش
    در مقایسه بین سونی و سامی و شارپ و زبونم لال گوشم کر انگشتام شکسته که ننویسم (الجی) باید بگم من حاضر نیستم حتی پایه تی وی م رو هم بدم و کل هیکل مثلا d8000سامی رو بگیرم وای

خدایی این ex520 من به کل مدلهای سامی و تصویرهای مصنوعی و هرتز های قلابی و زمان پاسخ دیهی غیر متعارف و بد بختی و فلاکت پنل های سامی و غیره می ارزه

خدایی همشون دارن فقط سعی میکنن برسن به سونی سر دم دارشونم همین سامی

راستی برو بچ تصویر های jvc رو دیدید سونی رو میخوره

خب من خودم از طرفدارهای سونی هستم ولی با این وضعی که میگین فلش که هیچ ، هارد هم نمیشه به هیچ کدوم از محصولات سونی وصل کرد. عدم ساپورت زیرنویس فارسی و کم آوردن تو تصاویر سریع رو هم که بهش باید اضافه کرد

18. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •