امتحان کردم جواب منفیه فقط srt
امتحان کردم جواب منفیه فقط srt
سلام دستتون درد نکنه همون کارایی رو که گفتید انجام دادم همه کانالای دیجیتال رو گرفت فقط شبکه خبر رو نمیگیره
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
برای شبکه خبر چی کارش کنم
چرا هست یکم جاش فرق کرده شاید شما از pr استفاده کن همه شبکه ها رو بالا و پایین کن ببین مطمئن شو که نیست ؟
من مطمئنم هست فقط جاش احتمالا فرق میکنه شما توقع داری 6 باشه که عموما هم همین طوره حالا ممکنه برای منطقه شما جاش فرق بکنه
اگه نبود یه بار دیگه تنظیم دیجیتال اتوماتیک رو بزن این بار گزینه یکی مونده به آخر رو به جای نرمال (فول) انتخاب کن احتمال 99.99٪ حل میشه
ببخشید این جریان فلش بالای 4 گیگ رو قبول نمیکنه چیه؟ یعنی نمیشه فلش 8 بهش وصل کرد؟؟؟؟؟
حالا اگه اصرار به خرید تی وی معمولی باشه ، بین 720 و سامی D5950 که 100 هرتز هم هست کدوم رو پیشنهاد میدید؟
جالبیش اینه که من هم بعد اون ایمیل یکی دیگه ادامه اش براشون فرستادم و برای مشکل اینترنت ویدیو کلی سونی رو متهم کردم و .... دیگه اصلا جواب نیومد![]()
حالا بعدا شارژ اسکایپ بگیرم یه زنگی به پشتیبانی اصلی میزنم ببینم چی میگن .
راستی hovo اگه میشه یه بار دیگه تنظیمات رنگ رو بنویس![]()
در مورد سؤال اول: میتونید فلش بالای 8 وصل کنید اما فرمت باید fat32 یا fat باشه که امکان انتقال فایل بالای 4 گیگ رو نداره. منتقل کنید خطا میده.
اگر هدفتون از انتقال این فایلها فایل divx باشه باید بگم که اگه حتی منتقل کنید نه تلویزیون و نه سینمای خانگی و نه دیویدی پلیر امکان پخش دایوایکس بیشتر از 4 گیگ رو ندارن (فایل و نه فلش). میتونید از فرمت mp4 و ... غیره استفاده کنید یا دیویدی رایت کنید!
اما یک راه برای انتقال فایل بالای 4 گیگ: فایل رو با winrar فشرده کنید و با علامت زدن Split فایل رو به چند بخش تقسیم کنید. بعد تمام بخش ها رو به فلش منتقل کنید و دوباره از حالت فشرده خارج کنید. (برای این کار نیاز به 2 برابر اندازه فایل فضای خالی روی فلش دارید).
دوست خوبم شما تا روز حشر هم ایمیل بزنی اونها به این طور مسائل هیچ توجهی نشون نمیدن خاطر جمع اونم از ایران
کالیبره کاملا سلیقه ایه
این تاپیکش
شما هم به آخرین کالیبرتون که رسیدین اعداد و تنظیماتتون رو بزارید شاید به دیگران هم کمک کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:22 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------
یه سوال توی سیستم عامل های دیگه چی ؟ مک لینوکس؟ داس ؟ و....
ای بابا با این همه ایراداتی که دوستان میگن ، علی رغم میل باطنی آدم از سونی منصرف میشه که![]()
نه اشتباه نکن این ایراد ها برای سونی هست در مقایسه با اسم سونی و دیگر مدلهاش
در مقایسه بین سونی و سامی و شارپ و زبونم لال گوشم کر انگشتام شکسته که ننویسم (الجی) باید بگم من حاضر نیستم حتی پایه تی وی م رو هم بدم و کل هیکل مثلا d8000سامی رو بگیرم وای
خدایی این ex520 من به کل مدلهای سامی و تصویرهای مصنوعی و هرتز های قلابی و زمان پاسخ دیهی غیر متعارف و بد بختی و فلاکت پنل های سامی و غیره می ارزه
خدایی همشون دارن فقط سعی میکنن برسن به سونی سر دم دارشونم همین سامی
راستی برو بچ تصویر های jvc رو دیدید سونی رو میخوره
خب من خودم از طرفدارهای سونی هستم ولی با این وضعی که میگین فلش که هیچ ، هارد هم نمیشه به هیچ کدوم از محصولات سونی وصل کرد. عدم ساپورت زیرنویس فارسی و کم آوردن تو تصاویر سریع رو هم که بهش باید اضافه کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)