مگه شما بازی رو کامل نصب نکردید که همچین مشکلی دارید, اینطوری که خیلی ناجوره...![]()
مگه شما بازی رو کامل نصب نکردید که همچین مشکلی دارید, اینطوری که خیلی ناجوره...![]()
نخير،من بازي رو كامل البته مال شركت تكين رو نصب كردم،البته اونجا رو رد كردم،تازه يه چيزهاي جديدي رو هم فهميدم داخل بازي من،نه جون ها،فشنگ ها و كارتون ها و چيزهاي ديگه اي كه داخل بازي هست،نشون داده نمي شه،يعني نه مي تونم جون بگيرم،نه فشنگ و نه كارتون هايي كه بهشون ميشه شليك كرد رو ببينم،فقط من هستم و الكس و دشمنان و زمين هاي بازي،منو نگو كه تا حالا فكر مي كردم اين سري از بازي اصلا نميشه جون گرفت و همينجوري يكسره بدون گرفتن جون تا اينجا رسيدم(به خودم هم گفتم چقدر بازي سخت شده)،حالا هم نمي دونم با اين وضع بازي رو ادامه بدم يا نه،آخه دو ساعت بايد بگردم ببينم كجاها ممكنه جون و فشنگ باشه...![]()
من هم این بازی رو از شرکت تکین گرفته بودم و همین مشکل رو داشت.
اگر شما نسخه قبلی این بازی ( Half-Life 2 ) رو دارید میتونید این مشکل رو حل کنید.
برای رفع این مشکل پست زیر رو بخونید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقاي X_man واقعا از راهنماييهاتون ممنون،راستش سيدي هالف لايف 2 دست يكي از دوستامه،بايد برم ازش پس بگيرم
سلام...
خوب کسی نمیخواد شخصیت های این بازی رو تغییر بده
آره منظورم همون مدسازی هست
اگه کسی چیزی میدونه به همه بگه که خوب باشه...
مد: مراحل جدید و شخصیتهای جدید و وسایل نقلیه جدید و تفنگای جدید و...
کسی میدونه این نسخه ای که با اسم Half Life 2 - Coastline to Atmosphere اومده بیرون واقعا" ساخت valve هست یا نه . چون هیچیش به اپیسود 2 نمیزنه . من فکر میکنم کار یه گروه حرفه ای باشه چون خیلی باحاله اما در حد valve نیست
من چند تا راه حل پیشنهاد میکنم
1 اول هالف لایف 2 رو نصب کنید بعد اپیسود رو روش نصب کنید (اگه فایل ها رو کپی هم کنید اشکال نداره یعنی بهد از نصب خود هالف لایف دایرکتوری های اپیسود رو روش کپی کنید)
2 از اول بازی رو شروع کنید یا از سیو های آماده استفاده کنید یا از اون مرحله خودتون شروع کنید
3 اگه مشکل قفل بازی یا هنگ دارید و با استفاده از پچ های فیکس هم درست نشد از پنجره کنسول که با کلید `~ باز میشه map مورد نظرتون رو لود کنید (نحوه لود map رو اگه خواستین بگین تا بگ)
باز اگه مشکل خاصی داشتید بگید
![]()
نه اصلا کار شرکت Valve نیست, این فقط یک Mod هست...
بچه ها من بازی half -life
رو خردیم بعدش اولش اینجوری شروع میشه که اول تو یه قطاری هستی بعدش پیاده میشی خلاصه باید فرار کنی
بعدش خیلی بردمش جلو به یه مشکلی بر خوردم اونجاش هست که یه مرداب شبزی اگه بری توش میمیری
نمیدونم چطوری ردش نم یه مشب از این بشکه ابی ها هم رو زمین افتاده ولی نمیدونم چطور ردش کنم کسی اینجا رو رد کرده؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)