دوستان من جواب خودم را نگرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من جواب خودم را نگرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از دوستان از جاماندگی تصویر شکایت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، موضوع جا ماندگی هست. حالا بعضی ها خیلی حساسن و بعضی ها نه.
نه بابا!!!
چشم بسته غیب گفتی وقتی یه تصویر تمامش مشکی باشه crt لامپی واسه 50 سال پیشم تصویرو مشکی نشون میده مهم وقتیه که یه قسمت از تصویر مشکی نباشه اونوقت رنگ مشکیش به آبی میزنه
جای تصویرم روی پلاسما اگه اولش که میخری break in کنی نمیمونه در ضمن پلاسما هر چی از عمرش بگذره کمتر ir میشه حالا بگذریم که جای همون موندن تصویر رو اگر کسی خیلی دقت کنه متوجه میشه بعد از چند ثانیه هم خودش رفع میشه ولی led ممکنه image stick بشه که جاش برای همیشه میمونه.
این لینکم نگا کن تا بفهمی مشکیش به آبی میزنه یعنی چی.
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
من خودم تی وی پلاسما دارم همین الانم خونه همه فکی فامیلامون دارم صبح تا شب تصویر ال ای دیای آشغال ال جی و سامسونگو میبینم واقعا اگه کیفیت تصویر میخوای برو st30 بخر البته اصراری ندارم که به حرف من گوش کنی کلا اینایی که الان ال ای دی دارن ازش تعریف میکنن اکثرا اصلا سواد کافی ندارن که بدونن کیفیت تصویر به چی میگن رفتن تو بازاریه چیزی بهشون انداختن الانم مجبورمن به به چه چه کنن.
دوست عزیز طرز صحبتت منو یاد کاسب های بازاری می ندازه که موقعی که کم میارن با این لحن صحبت می کنند. من که گفتم وقتی صفحه مشکی میشه منظورم حتی یک قسمت کوچش بود. اون آبی شدن هم که می گید موقعی هست که مد تصویر رو پویا باشه و اگر تصویر روی استاندارد باشه اصلا چنین چیزی صحت نداره. در واقع با کالیبریشن میشه به سیاه و سفید واقعی رسید. روی مد استاندارد تصویر که من خودم مدت هاست دارم می بینم هنگامی که قسمتی از صفحه سیاه باشه، انگار صفحه خاموشه.
دعوا که نداریم شما از مزایای پلاسما و معایب ال ای دی گفتید ولی لااقل این عیبی که گفتید رو من تو تلویزیون های سامسونگ و ال جی ندیدم ولی از معایب پلاسما صحبتی نکردید. فقط احساس وظیفه کردم در مورد اظهار نظر اشتباه شما و تجربه شخصی خودم در مورد آبی بودن رنگ صفحه نمایش موضع بگیرم چون ممکنه افراد به اشتباه بیفتند.
در ضمن من اصرار ندارم کسی مارک یا مدل خاصی بگیره. هیچ وقت نمیشه یک نسخه برای همه پیچید حتی ممکنه توی شرایط بعضی ها پلاسما بهتر باشه.
Last edited by smhsh121; 29-04-2012 at 18:51.
من با پول حدودا 2.300.000 چه تلویزیون بگیرم خوبه؟ ممنون میشم دلیل رو هم ذکر کنید .
بابا تو رو خدا یکی جواب منو درست بده اینجا فقط جای دعوای سامسونگی ها و پانا سونیکی ها شد
تکلیف من روشن نشد چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما که نمی خوای سیب زمینی بخری که می گی چی بخرم. باید مشخص کنی برای چه مصارفی می خوای و چقدر بودجه دارید تا بشه دقیق راهنماییتون کرد. پیشنهاد می کنم پست ها رو با دقت بخونید. من طرفداری سامسونگ رو نکردم فقط گفتم LED ها اینجور که اون دوستمون گفتن نیست لااقل من خودم از نزدیک مدل های 2011 سامسونگ و ال جی رو تو خونه خودمون و آشناهامون دیدم اینجوری نبوده.
نهایت بودجه برای خرید بهمراه سینمای خانواده 3600 میلیونه که هر 3 مورد بالا شامل اون میشه
برای خونه میخوام استفاده کنم ، من نمیدونم بقیه برای چه مصارفی استفاده میکنند؟
با 3600 میلیون با سینمای خانواده هدیه سامسونگ یا خرید پلاسمای پاناسونیک سینما خانواده هم جدا بخرم
کدوم واقعا هم کیفیت تصویرش بالاتره هم عمر پنلش بیشتره؟ اون جا افتادگی کنار تصویر را هم که فروشنده پاناسونیک میگفت ST30 نداره آیا راست میگه همینطور میگفت دیدن چندساعت LEDچشم را اذیت میکنه
ولی پلاسما چشم را خسته نمیکنه همچنین گفت تصاویر 3بعدی پلاسما پاناسونیک بهتر از بهترین LED سامسونگ و ال جی است ؟
واقعا حرف کی را باور کنم بقول شما سیب زمینی نیست دیگه نمیشه پشیمون شد تو رو خدا راهنمایی کنید
میخوام زودتر بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
والا در مورد سه بعدی قول معروف اینه که ال جی بهترین هست چون عینک هاش پسیو هست و چشم اذیت نمیشه ولی بازم پلاسما ها همه سه بعدی اکتیو دارند و ممکنه بعضی چشم ها توی سه بعدی هاش خسته بشن.
در مورد استفاده می دونم برای خانه می خواید ولی منظورم این بود که اگر می خواید مثلا بیشتر باهاش فیلم های زیرنویس فارسی ببینید توصیه میشه سامسونگ و ال جی بگیرید که پشتیبانی از فرمت های تصویریشون قوی هست و زیرنویش فارسی هم پشتیبانی می کنند. مثلا خود کنترل جادویی ال جی ممکنه باعث بشه علاقه مندان استفاده از اینترنت با تلویزیون تشویق به خرید ال جی بشن.
من چون تخصصی توی پلاسما ندارم و از نزدیک هم ندیدم و همه اطلاعاتم بر اساس سایت ها و نقل قول های فروم هست اصلا در موردش صحبت نمی کنم و مدل های LED زیر را با بودجه شما توصیه می کنم:
سامسونگ 46D7770 یا 8880 (فرکانس انطباقش بالاتره و Micro Dimming قوی تر داره)
ال جی 47LW65100 یا 47LW98000 (البته دومی به بودجتون نمی خوره)
حالا شما از نزدیک این مدل ها که گفتم رو ببین و سه بعدیشونو تست کن دستت میاد کدومو بخری.
چند اینچ میخوای ؟ چیا برات مهمه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)