تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 167 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

خوبه خودتون هم به یه فرق اشاره کردین

EX520 پر از نقصه

نداشتن دانگل وای فای - مشکل در زیرنویس فارسی - مشکل فرمت USB - نداشتن ماشین زمان و ...

بازم بگم؟

LW9500 اسمارت بودنش یه دنیاس

صدای جفتشون رو هم تست کردم . سونی رو بهترین تنظیم، باید 50 تا بالا بزنی که اونم صداش دلچسب نیس

ولی ال جی روی ولوم 15 صدای مناسبی داره

خودت فروم تلویزیون رو ببین . تاپیکایی که در موردمشکل EX520 ایجاد شدن رو بشمار
    بعله كيفيت صداي ال جي رو تاييد ميكنم... من خودم از نزديك با سوني كار نكردم اما به جرات ميتونم بگم ال جي بهترين صدا رو داره
    من هم سامسونگ سري 4 پلاسما رو از نزديك ديدم و هم سامسونگ ال اي دي سري 5 .. ال جي صداش حرف نداره و اگر بخواين بشينين تلويزيون ببينين اصلا احتياجي نيست كه باند هاي سينما رو روشن كنيد .. روي ولوم 15 تا 20 همه راحت ميشنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

چط.ری باید وصلش کنم؟لطفا کامل توضیح بدین
    به ورودی USB1 وصلش کن.

بقیش اتومات پیش میره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان بین پلاسماهای LG و SUMSUNG کدوم بیشترین فرمت تصویری رو پخش میکنه؟ مثلا MKV MOV VOB ISO FLV
    و تو زیر نویس فارسی مشکلی نداره؟
    همچنین کدوم رزولوشن بالاتری رو ساپورت میکنند؟ مثلا تا 1080 (منظورم پخش فرمت از هارد هست نه رزلوشن خود تلویزیون )
    یه TV برای اتاق خواب و فقط برای دیدن فیلم از روی HARD
    ما خودمون سونی داریم EX710 و تقریبا هیچی جز MP3 پخش نمیکنه.
    Last edited by sdsab22; 26-03-2012 at 14:57.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    من پلاسما Lg 50pw3500 دارم
    خودم که امتحان کردم MKV رو میخونه ، VOB هم میخونه ، M2TS رو هم اگر تو کامپیوتر آخرش رو ویرایش بکنی بنوییMKV میخونه
    بعید میدونم تلویزین پلاسمایی پیدا بکنی که ISO و یا FLV رو بخونه..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من پلاسما Lg 50pw3500 دارم
    خودم که امتحان کردم MKV رو میخونه ، VOB هم میخونه ، M2TS رو هم اگر تو کامپیوتر آخرش رو ویرایش بکنی بنوییMKV میخونه
    بعید میدونم تلویزین پلاسمایی پیدا بکنی که ISO و یا FLV رو بخونه..
    ممنون
    زیرنویس فارسی چطور؟
    از سامسونگ 51D433 اطلاعاتی نداری؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

ممنون
    زیرنویس فارسی چطور؟
    خواهش میکنم
    من زیاد حوصله زیرنویس خوندن رو ندارم اما روز اول که خریده بودیم واسه تست فیلم hangover رو زیرنویسش رو گذاشم تمیز نشون میداد ، اما نمیتونی فونتش رو عوض کنی یا رنگش رو عوض کنی ، فقط میتونی سایزشو عوض کنی و بالا و پایینش کنی و یا تایم زیر نویس رو عقب و جلو بکنی

کلا با سامسونگ حال نمیکنم

تلویزیون فقط LG
    اگر فقط میخوای تلویزیون رو بخری و سینمای خانگی رو نمیخای بخری حواست باشه که تلویزیون های پلاسما معمولا واسه USB پلیر ضعیف تری نسبت به مدل های LED دارن.. یه وقت میبینی یه فایل رو تصویر داره اما صدا نداره

اگر سیستم خود فیلم 16:9 نباشه تصویر فول نمیشه و از بغل ها 10 سانتی متر خالی میمونه

7. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون
    زیرنویس فارسی چطور؟
    سلام دوست عزیز
    فکر کنم یه اشتباه چاپی پیش اومده ، مدلی که شما مد نظرتون هست احتمالا باید 51D455 باشه
    اما بذارید یه سری اطلاعات راجع بهش در اختیارتون قرار بدم (البته من مدل 43 اینچش رو دارم)

این تلویزون از هر لحاظ که فکرش رو بکنید عالیه (واقعا دوست ندارم اغراق کنم ، اما کیفیت تصویر این تلویزیون و قدرت پخش انواع فرمت ها در این تلویزون باعث شده که من اینجوری بشم)
    روزی که این تلویزیون رو با نصف قیمت یه ال ای دی مشابه خریدم ، هرگز فکر نمیکردم که چنین تلویزیونی باشه
    فرمت هایی رو که شما فرمودید رو امتحان کردم به جز flv و iso که اصلا فرمت تصویری نیستش ، همشون رو تا بالاترین کیفیت 1080p ساپورت میکنه
    از لحاظ کیفیت تصویر(کنتراست و وضوح تصویر) با ال ای دی های اقوام مقایسه کردم که با وجود اینکه همگی Full HD بودند اما در تصاویر یکسان و یا تلویزیونی واقعا در مقابل پلاسمای من سوسک بودند
    هر سوال دیگه ای بود ، در خدمتم

9. 2 کاربر از behnam129 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    فکر کنم یه اشتباه چاپی پیش اومده ، مدلی که شما مد نظرتون هست احتمالا باید 51D455 باشه
    اما بذارید یه سری اطلاعات راجع بهش در اختیارتون قرار بدم (البته من مدل 43 اینچش رو دارم)

این تلویزون از هر لحاظ که فکرش رو بکنید عالیه (واقعا دوست ندارم اغراق کنم ، اما کیفیت تصویر این تلویزیون و قدرت پخش انواع فرمت ها در این تلویزون باعث شده که من اینجوری بشم)
    روزی که این تلویزیون رو با نصف قیمت یه ال ای دی مشابه خریدم ، هرگز فکر نمیکردم که چنین تلویزیونی باشه
    فرمت هایی رو که شما فرمودید رو امتحان کردم به جز flv و iso که اصلا فرمت تصویری نیستش ، همشون رو تا بالاترین کیفیت 1080p ساپورت میکنه
    از لحاظ کیفیت تصویر(کنتراست و وضوح تصویر) با ال ای دی های اقوام مقایسه کردم که با وجود اینکه همگی Full HD بودند اما در تصاویر یکسان و یا تلویزیونی واقعا در مقابل پلاسمای من سوسک بودند
    هر سوال دیگه ای بود ، در خدمتم
    ممنون
    زیرنویس فارسی رو مشکل نداره تو فرمت MKV؟
    و اینکه مشکل جاموندگی تصویر که نداشته تا حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون
    زیرنویس فارسی رو مشکل نداره تو فرمت MKV؟
    و اینکه مشکل جاموندگی تصویر که نداشته تا حالا؟
    نه با زیر نویس فارسی MKV مشکلی نداره بر عکس ال جی که معمولا با زیر نویس فایل های MKV مشکل داره کلا از لحاظ پخش فرمت های مختلف سامسونگ و ال جی از بقیه تی وی ها سر ترند و سامسونگ در بعضی موارد بهتر عمل می کنه از جمله موردی که گفتم و همچنین پخش فایلهای FLV که البته خیلی هم کاربردی نیست.

در ضمن مدل 455 HD هست برای پخش فیلم های Full Hd مشکلی نداره اما قطعا نمی تونه با اون دقت تصویر به شما فیلم نشان بده
    در کل نصبت به کارائی و قیمت یه تلویزیون خیلی خوبه .

12. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خواهش میکنم
    من زیاد حوصله زیرنویس خوندن رو ندارم اما روز اول که خریده بودیم واسه تست فیلم hangover رو زیرنویسش رو گذاشم تمیز نشون میداد ، اما نمیتونی فونتش رو عوض کنی یا رنگش رو عوض کنی ، فقط میتونی سایزشو عوض کنی و بالا و پایینش کنی و یا تایم زیر نویس رو عقب و جلو بکنی

کلا با سامسونگ حال نمیکنم

تلویزیون فقط LG
    اگر فقط میخوای تلویزیون رو بخری و سینمای خانگی رو نمیخای بخری حواست باشه که تلویزیون های پلاسما معمولا واسه USB پلیر ضعیف تری نسبت به مدل های LED دارن.. یه وقت میبینی یه فایل رو تصویر داره اما صدا نداره

اگر سیستم خود فیلم 16:9 نباشه تصویر فول نمیشه و از بغل ها 10 سانتی متر خالی میمونه
    دوست عزيز ، اينجا هركي مياد براي گرفتن راهنمايي فني براي خريد يك تلويزيون خوب است . شما يا با ادله فني و علمي يك مدلي رو معرفي و مپيشنهاد كن ويا اينكه اگه دليل خاصي نداري و همينطوري از يك مدل خاصي خوشت مياد خواهشا نيا اينجا بگو ( توي دلت نگه دار) . چونكه احتمال داره با اصرار من و شما ، اون شخص حداقل يك ميليون تومام پول خودش رو هدر بده .

14. 2 کاربر از mohammad_55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •