مشکل من حل نشد.
کسی فایل exe اصلی و دست نخورده ی بازی رو داره؟
مشکل من حل نشد.
کسی فایل exe اصلی و دست نخورده ی بازی رو داره؟
شما که مشکل رنگ داری0.من هم همین مشکلو داشتم.
برید تو قسمت تنظیمات گرافیک کارت کرافیک AA .AF روی Application Controlled بزارید.خودتون روی چیزی نزارید بزارید بازی خودش کارارو انجام بده.اینطوری 100% درست میشه
راستی من دوباره امتحان کردم .اینبار با خود بازی انگار میگه یکسری فایل نیست
اینا رو مینویسه:
Unable to load cooked 'globals\controls.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\game_inputs_order.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\attribute_types.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\sound_materials.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\music.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
Unable to load cooked 'globals\gui\fonts\fonts.csv'. Make sure resource was gathered and check log for details.
اینهم عکسشه:
حالا چیکارکنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه این فایل ها رو بدید
کسی میتونه به من کمک کنه؟ ممنون!سلام
آقا لینک patch 1.01 که تو صفحه ی اول تاپیک گذاشتید ظاهرا مشکل داره، اگه میتونید یه لینک سالم بزارید. ممنون
ویرایش: دانلودش کردم ولی وقتی اجراش میکنم این پیغام خطارو میده:
Failed to open package file 'F:\Program Files (x86)\Atari\The Witcher 2
Assassins Of Kings\CookedPC\pack0.dzip
چکار میشه کرد؟
این پچها تو فریم بازی هم تاثیر گذارن؟ من الان با تنظیمات نسبتاً بالا، 30 تا فریم میگیرم، این پچ ها فریمو بهتر میکنن؟
ممنون
منم دقیقا همین مشکلو دارم!
سلام دوستان،من اونجایی که با زن جادوگر میریم و رییسش یک8پاست گیرکردم:19چطور باید نابود کنم؟؟2)اصلا تو این بازی از وصایلی که جمع میکنم چطور استفاده کنم؟با چه کلیدی وقتی خونم کم میشه میتونم بهش خون بزنم؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی کرک درست و حسابی داره به ما سایتشو معرفی کنه الان یه ماه که این بازی یو دارم اما کرکشو هر کاری کردم کار نکرده نمی دونم چش کار کنم
آقا کسی با Patch 1.2 مشکلی نداره؟
دقیقا بعداز نصب patch 1.1 وقتی میخوام 1.2 رو نصب کنم میزنه که installed game version is invalid or incomplete!!!!!
طوری که من فهمیدم حتی وقتی launcher رو اجرا میکنم اون قسمت downloadable content هم تعطیله!!!!
نمیزاره که حتی خود بازی patch 1.2 رو دانلود کنه... میزنه که باید register بشی...
یکبار کلا پاک کن بازی رو نصب کن پچ ها رو بریز درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)