والا تا جایی که من می دونم شخصیت اصلیش خود اتزیو هستش و این قسمت آخرین قسمت از تریلوژی اتزیو هستش.
والا تا جایی که من می دونم شخصیت اصلیش خود اتزیو هستش و این قسمت آخرین قسمت از تریلوژی اتزیو هستش.
e3 امسال اونجورا هم که میگفتن جذاب نبود یعنی اونجوری که فکرشو میکردم نبود خیلی از عناوین هم نبودن![]()
فک نمیکنم.............چون این قسمت تو کشور های عربیه...........کارکترشم هیچ شباهتی به اتزیو نداره........احتمالش خیلی کمه!الا تا جایی که من می دونم شخصیت اصلیش خود اتزیو هستش و این قسمت آخرین قسمت از تریلوژی اتزیو هستش.
والا تا جایی که من می دونم شخصیت اصلیش خود اتزیو هستش و این قسمت آخرین قسمت از تریلوژی اتزیو هستش.آخه اینم بحث کردن داره؟!فک نمیکنم.............چون این قسمت تو کشور های عربیه...........کارکترشم هیچ شباهتی به اتزیو نداره........احتمالش خیلی کمه!
از همون اول که بازی تایید شد گفته شده بود که هم اتزیو قابل بازی هست هم الطائر...
ولی یه سری بازی ها هم نمایش خیلی خیره کننده داشتنe3 امسال اونجورا هم که میگفتن جذاب نبود یعنی اونجوری که فکرشو میکردم نبود خیلی از عناوین هم نبودن
اکثر قسمت های نمایشگاه هم در سطح بالا قرار داشت و کلی بازی و کنسول جدید معرفی شد
حالا سال بعدی که شاید کنسول های نسل بعدی سونی و مایکروسافت هم همزمان معرفی بشن از این نظر شاید پرهیجان تر باشه
الان کنفرانس ها و معرفی ها تموم شد؟![]()
لعنتی....Half Life 3 چی شد پس؟:|
آخ گفتی ... اگه توی ای3 Valve چیزی معرفی نکنه ، یعنی اوی اون سال کلا" نخواهد آمد !!! :|
کنفرانس ها که تموم شده ولی بازی ها هنوز معرفی میشنالان کنفرانس ها و معرفی ها تموم شد؟
فردا هم نمایشگاه امسال دیگه پرونده اون بسته میشه
خبری ازش نشد. راستش خودم هم خیلی منتظرش بود :|لعنتی....Half Life 3 چی شد پس؟:|
اگه معرفی میشد که مثل یه بمب نمایشگاه رو می ترکوند!
دیگه به احتمال 99 درصد توی این نسل فقط اپیزود 3 میاد و شماره سه اون رفته برای نسل بعدی...
+
این مولتی پلیر Assassin's Creed: Revelations هم جالبه
توی شماره قبلی فقط توی ایتالیا بود ولی الان که توی محیط های عربی و اینا هم هست جالبه و توی مولتی پلیر میشه عرب ها رو قتل عام کرد!
اینم یه عکس ازش:
![]()
وحید یعنی چی میشه عرب هارو قتل عام کرد؟؟؟
E3 2011/در کنفرانس مایکروسافت چه گذشتکنفرانس E3 شرکت مایکروسافت دیشب به وقت تهران برگزار شد و برای علاقمندان به دنیای بازی های ویدیویی خلاصهای از رویدادهای مهم کنفرانس را ذکر میکنیم:
-بازی Modern Warfare 3 با هماهنگی کامل با کنترل حرکتی کینکت عرضه خواهد شد.
-Kinect Fun Labs: افزودن یک قابلیت جدید در کینکت که کاربر میتواند برای خود یک آواتار ۳بعدی تعریف کرده و حتی تمامی ویژگیهای صورت،پوست و مو ،بینی و چهره خود را بر روی آواتار خود تعریف کنند.
-کنترل صوتی:کنترل صوتی به گیمرها اجازه خواهد داد تا با کینکت به جستجو در بینگ فقط با صدای خود بپردازند و در ضمن فیلمها و بازیها را در شبکه لایو ایکس باکس بدون احتیاج به تایپ جستجو کنند.
در ضمن کنترل صوتی اجازه کنترل کاراکتر را در بازیهای کینکت برای گیمر فراهم میکند مانند بازی جنگ ستارگان
-بازی هارد کور جنگ ستارگان فقط مخصوص کینکت برای ایکس باکس ۳۶۰ عرضه خواهد شد.
- Xbox Live TV:تلویزیون جدید ایکس باکس لایو با داشبوردی جدید ،گیمرها میتوانند در سرویس نت فلیکس ،Hulu ، YouTube و سایر برنامههای تلویزیونی با کنترل صوتی جستجو کنند.
-Cloud Storageگر برای ذخیره پاداشها ،پروفایلهای کاربری و سیو مراحل احتیاجی به کارت حافظه و مموری کارت ندارید زیرا سرویس ابرهای دیجیتال مایکروسافت در خدمت گیمرها خواهد بود.
-چهارمین نسخه از بازی هالو ۴ عرضه خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)