تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 171 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه ya3r0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

عزیز گرافیک که کامل نصبه چون shift - black ops رو راحت اجرا میکنه...بازی رو هم تا قبلش روی پی سی اجرا میکردم...ویندوز هم که تازه دو روزه نصب کردم . چون سیستم رو تازه گرفتم...directx هم ورژن 11 ... شانسم نمیدونم از چیه ...کسی نیست به دادم برسه...
    منم با pes مشکل داشتم.ولی بالاخره تونستم اجراش کنم.فقط یه راه داره.به device manager برو کارت گرافیک geforce رو disable کن.بعد ریستارت کن.وقتی بالا اومد anable کن.حالا میتونی بازی رو با کیفیت بالا اجرا کنی.دنبال راه دیگه ای نباش چون جواب نمیگیری.یادت باشه اگه سیستم خاموش یشه یا ریستارت بشه باز به حالت اول بر میگرده پس سعی کن از این به بعد از طریق hibernate خاموش کنی

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

دوستان این سیستم سیم کارت میخوره ؟؟؟؟ تو کاتولوگ سیستم که می خوندم نوشته محل قرار گیری سیم کارت زیره باطری.

اما ما چیزی پیدا نکردیم.

تو همون کاتالوگ نوشته فقص در صورت سفارش به کارخونه کیت سیم کارت نصب میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام. من سرویس تگ رو وارد کردم.عنوان کشورو apj میاره. کسی میدونه کجا میشه؟ و این که کجاش مینویسه ریفره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام. من سرویس تگ رو وارد کردم.عنوان کشورو apj میاره. کسی میدونه کجا میشه؟ و این که کجاش مینویسه ریفره؟
    اگر جلوی کشور سازنده عنوان APC را نوشته ، منظور آسیا و اقیانوسیه است .
    برای کسب اطلاع از نحوه ی تشخیص ریفر بودن یا نبودن لپ تاپ دل ، به لینک های زیر مراجعه فرمایید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دیشب رفتم نمایندگی زیگورات توی شهر خودمون و گفتم که یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i 7 برام بیاره . ولی وقتی سرویس تگ را در سایت دل وارد کردم، پیغام داد که سرویس تگ اشتباه وارد شده است . چند بار هم امتحان کردیم ولی باز هم همان پیغام را داد . دوباره با بار کد خان لیزری مغازه امتحان کردیم و باز هم همان پیغام را داد . گفتم شاید سرویس تگ پشت لپ تاپ عوض شده باشه ، برای همین سرویس تگ نوشته شده در BIOS را با سرویس تگ پشت دستگاه مطابقت دادم و دیدم که یکی هستند . گفتیم شاید مشکل از اینترنت ، بروزر یا . . . است ، به همین دلیل سرویس تگ یک لپ تاپ 5010 که اون جا موجود بود را داخل سایت وارد کردیم و کاملاً مشخصاتش را آورد . به نظر شما ممکنه چون لپ تاپ تازه اومده هنوز سرویس تگش داخل سایت نرفته باشه ؟! یا ممکنه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ؟! آیا کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟!
    منتظر راهنمایی دو ستان هستیم .
    پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان بلوتوث این 5110 ها چرا اینجوریه؟
    فایل هارو ارسال نمیکنه به گوشی.
    اصلا گوشی رو پیدا نمیکنه.نکنه خرابه؟
    مشکل از کجاست که حلش کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دیشب رفتم نمایندگی زیگورات توی شهر خودمون و گفتم که یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i 7 برام بیاره . ولی وقتی سرویس تگ را در سایت دل وارد کردم، پیغام داد که سرویس تگ اشتباه وارد شده است . چند بار هم امتحان کردیم ولی باز هم همان پیغام را داد . دوباره با بار کد خان لیزری مغازه امتحان کردیم و باز هم همان پیغام را داد . گفتم شاید سرویس تگ پشت لپ تاپ عوض شده باشه ، برای همین سرویس تگ نوشته شده در BIOS را با سرویس تگ پشت دستگاه مطابقت دادم و دیدم که یکی هستند . گفتیم شاید مشکل از اینترنت ، بروزر یا . . . است ، به همین دلیل سرویس تگ یک لپ تاپ 5010 که اون جا موجود بود را داخل سایت وارد کردیم و کاملاً مشخصاتش را آورد . به نظر شما ممکنه چون لپ تاپ تازه اومده هنوز سرویس تگش داخل سایت نرفته باشه ؟! یا ممکنه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ؟! آیا کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟!
    منتظر راهنمایی دو ستان هستیم .
    پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم
    سلام یادمه قبلا مورد اینجوری رو در مدل 5010 داشتیم که سرویس تگ توی سایت دل فعال نبود ولی بعد از چند هفته سرویس تگ فعال میشد و اطلاعات قابل نمایش.
    برای مدل 5110 شما اولین موردی هستید که این مشکل رو داشتید و دوستانی که تا حالا 5110 گرفتن از جمله خودم که از نمایندگی زیگورات توی اصفهان گرفتم سرویس تگ مشکلی نداشت به هر حال خریدن همچین سیستمی ریسک شاید بگیرید چند هفته دیگه سرویس تگ فعال شد شایدم واقعا تقلبی باشه که احتمالش خیلی کمه.
    احتمال 70 درصد فروشنده درست گفته ولی باز هم درصد 30 درصد ریسک خیلی بالاست من بودم نمی گرفتم یا صبر کنید سرویس تگ فعال بشه یا برید از یه جای دیگه بخرید.
    موفق باشید.

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    شنیده بودم که می شه بین حالت های گرافیک بالا و معمولی سوئیچ کرد؛ اما من تا حالا گزینه ای برای این کار پیدا نکردم!
    کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    شنیده بودم که می شه بین حالت های گرافیک بالا و معمولی سوئیچ کرد؛ اما من تا حالا گزینه ای برای این کار پیدا نکردم!

ممنون
    manam hamin moshkel ro daram

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

ممنون
    سلام سیستم در مواقع نیاز به صورت خودکار بین گرافیک ها سویچ میکنه احتیاج نیست دستی این کا رو بکنید.
    Last edited by FremderJunge; 29-06-2011 at 23:54.

11. 2 کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •