تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 314 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالم خیلی گرفته شد...
    بعده چند ماه بالاخره تونستم پولیشو جور کنم حالا که جور شده...
    با virtual کار کردم با WMware هم کار کردم...
    اینا جواب کار منو نمیدن
    نمیدونم چه حکمتیه!!! همه کارام داره همین جوری میشه... هرچی میخوام تا نزدیکش میشم سنگش میوفته جلو پام...
    کلا نصب نمیشه یا رو این مدل نصب نمیشه?
    هیچ راهی نداره!?
    ای خدا
    دوست عزیز اصلا لازم نیست که خودت رو ناراحت کنی.....
    یکی از ویژگی های خفن ویندوز سون این هست که میتونه برنامه و گیم های ویندوزهای قبلیش رو بدون نیاز به هیچ برنامه ای اجرا کنه....
    فقط کافیه روی فایل exe خودتون کلیک راست کنید و گزینه properties رو انتخاب کنید....حالا در این صفحه به قسمت compatibility برید و در قسمت run this program in compatibility for تیک بزنید. حالا در منو زیرش ویندوزی که اون نرم افزار یا بازی به راحتی روش اجرا میشه رو انتخاب کنید و بعد از اون هم apply و ok.....
    با ویندوز سون میشه تمام نرم افزار ها و بازی هایی که از زمان 95 تا vista اومدن رو به راحتی اجرا کرد....
    اول روی یه ویندوز سون تست کن و در صورتی که دیدی نرم افزارت مشکلی نداره با خیال راحت برو لپ تاپ رو بخر...

---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

باید بگم که سخت در اشتباهی.
    الان نورتون از کسپر هم قوی تره اگر باور نداره یک ویروس بهت می دم روی همه آنتی ویروس ها چک کن.
    دوست عزیز باید بهتون بگم که سخت جو گیر هستین.... ( شوخی می کنم ناراحت نشی ها)کلا جماعت ایرانی اینجور هست....هرچی شنیدیم رو باور میکنیم....مثلا چون بیشتر ایران از نرو استفاده می کنن پیش خودمون میگیم این بهترین نرم افزار رایت در دنیاس....

بهترین آنتی ویروس های 2011....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نورتون چهارم هست در حالی که کاسپر دوم هست.....هیچوقت فقط از یه ویروس برای تست استفاده نمی کنن....

2. 3 کاربر از iranzaminn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad-p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من هم میخوام این مدل رو بخرم از دوستانی که این لپ تاپو داشتن :
    تا حالا مشکلی با این مدل نداشتن؟وقت کارای سنگین داغ نمیکنه؟

و از همه مهمتر گارانتی معتبر واسه اون چه شرکتیه؟من چند تا شرکت رو دیدم مثل ماشین اداری جهان گستر یا سرزمین سبز ولی نمیدونم کدوم بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.
    من از لبتاپ سر در نمییارم ولی با بررسی که کردم دیدیم این مدل نسبت به قیمتش از همه بهتره.
    در مورد قیمتش ،1480000 با گارانتی شرکت پیشرو میده. با کیف و موس.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکی هم توی ساختمون پلاسکو هست طبفه های بالایی،دقیق نمیدونم چون یکی از دوستان به من گفت وبرام قیمت گرفت
    آمارشو میگیرم آدرس میزارم،1480000 با کیف و موس و گارانتی.
    یک سوال در مورد لب تاپ بایوس چی هست وبرای چی اپدیت میکنن؟
    کارت گرافیک رو برای چی آبدیت میکنن؟
    از کجا میشه با ویندوز به لبتاپ امتیاز داد؟
    اگه بخام با لب تاپ 10 ساعت کار کنم حتما باید کول پد بگیرم یا نمیخاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من هم میخوام این مدل رو بخرم از دوستانی که این لپ تاپو داشتن :
    تا حالا مشکلی با این مدل نداشتن؟وقت کارای سنگین داغ نمیکنه؟ از همه مهمتر گارانتی معتبر واسه اون چه شرکتیه؟
    سلام دوست عزیز به سوالات شما بار ها و بارها پاسخ داده شده توی همین تاپیک... از نظر حرارت که میگن خوبه ولی کامل مطالعه کنی بهتر متوجه میشی
    یکی از ویژگی های خفن ویندوز سون این هست که میتونه برنامه و گیم های ویندوزهای قبلیش رو بدون نیاز به هیچ برنامه ای اجرا کنه....
    فقط کافیه روی فایل exe خودتون کلیک راست کنید و گزینه properties رو انتخاب کنید....حالا در این صفحه به قسمت compatibility برید و در قسمت run this program in compatibility for تیک بزنید. حالا در منو زیرش ویندوزی که اون نرم افزار یا بازی به راحتی روش اجرا میشه رو انتخاب کنید و بعد از اون هم apply و ok.....
    با ویندوز سون میشه تمام نرم افزار ها و بازی هایی که از زمان 95 تا vista اومدن رو به راحتی اجرا کرد....
    اول روی یه ویندوز سون تست کن و در صورتی که دیدی نرم افزارت مشکلی نداره با خیال راحت برو لپ تاپ رو بخر...

بهترین آنتی ویروس های 2011...

ممنون از راهنمایی شما...

اگه برنامه هم نصب بشه بازم مشکل درایور ها رو دارم...
    کارم نرم افزار موبایله... درایور گوشی ها توی ویندوز xp و seven فرق میکنن... یه سری از گوشی ها توی سون شناخته نمیشن!
    منظورم از شناخته شدن، شناخته شدن با پی سی سویت نیست! برای یه سری کارهای خاص گوشی رو نمیشناسه!

کلا نصب نمیشه (صفحه آبی میاد) یا نصب میشه ولی سخت افزار رو نمیشناسه؟
    اگه نصب میشه... درایور XP که خودش نداره ولی نمیشه درایورهای دیگه ای رو یه جوری بهش شناسوند؟

در مورد آنتی ویروس هم بازم همون بحث قدیمی کدوم آنتی ویروس بهتره که موضوع این تاپیک رو عوض میکنه
    به نظر من نباید با این آمارو ارقام مقایسه کنیم آنتی ویروس ها رو...
    هر کسی یه جوری توی یه کشوری یا یه جای خاصی میخواد استفاده کنه! یه چیزایی براش مهمه... پس کاملا شخصیه...
    خودم اکثر آنتی ویروس هایی که معروف هستن رو نصب کردمو تستشون کردم...
    تعداد ویروس هایی که آنتی ویروس میشناسه ملاک بهتر بودنش نیس!!!
    توی انتی ویروس به نظر من اولین چیزی که مهمه سرعتی هست که از سیستم کم میکنه! چون من سرعت برام خیلی مهمه
    آپدیت کم حجم خیلی مهمه برای ما ایرانی ها
    من خودم چند سال هست از نود استفاده میکنم و راضی هم هستم
    چون سرعت رو زیاد کم نمیکنه... آپدیت کم حجم... فایروال خوبی داره... فایل ها رو الکی ویروس نمیشناسه... به patch یا Crack یا! بعضی از برنامه ها گیر میده ولی مثل خیلی از آنتی ویروس های دیگه پاکش نمیکنه! میپرسه پاک کنم یا نه... سرعت اسکن خوبی داره... خیلی از ویروس ها رو هم شناسایی میکنه...
    از بحث لپ تاپ خارج نشیم
    من XP رو چی کار کنم
    Last edited by ali_kazemi; 08-05-2011 at 13:18.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

باید بگم که سخت در اشتباهی.
    الان نورتون از کسپر هم قوی تره اگر باور نداره یک ویروس بهت می دم روی همه آنتی ویروس ها چک کن.
    من نگفتم نورتون قوی نیست.ولی به نظر من نورتون خیلی سنگینه و اصلا ارزش درد سر کشیدنش رو تداره
    البته انتخاب این چیزا یه مقدار سلیقه ایه

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

دوست عزیز باید بهتون بگم که سخت جو گیر هستین.... ( شوخی می کنم ناراحت نشی ها)کلا جماعت ایرانی اینجور هست....هرچی شنیدیم رو باور میکنیم....مثلا چون بیشتر ایران از نرو استفاده می کنن پیش خودمون میگیم این بهترین نرم افزار رایت در دنیاس....

بهترین آنتی ویروس های 2011....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نورتون چهارم هست در حالی که کاسپر دوم هست.....هیچوقت فقط از یه ویروس برای تست استفاده نمی کنن....

از نکات خوب و آموزشت ممنونم دوست عزیز

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

بهتره كه نورتونتونو پاك كنيد و يه بيت ديفندر نصب كنيد بيت ديفندر بهترينه اگه ميخواين انتي ويروس سبك ولي خيلي قوي نصب كنيد ناد 32 فقط و در مورد نرم افزار رايت هم الكل 120% و كلون خوبن ولي نروي ورژن 10 يه چيزه ديگه هستش

9. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با یه سواله یکی از دوستان کلا بحث لپ تاپ رو گذاشتیم کنار، رفتیم سراغ مقایسه نرم افزارا با هم
    منم یه سوال خارج از بحث بپرسم
    دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم فقط نقل قول رو دارم، چه جوری تشکر کنم

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

با یه سواله یکی از دوستان کلا بحث لپ تاپ رو گذاشتیم کنار، رفتیم سراغ مقایسه نرم افزارا با هم
    منم یه سوال خارج از بحث بپرسم
    دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم فقط نقل قول رو دارم، چه جوری تشکر کنم
    ایشالا که تعداد پست هاتون بیشتر شد دکمه تشکر هم فعال میشه

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

قبلا گفته بودم که تو بازی Flashpoint red river با بالاترین گرافیک و بدون کول پد دما ی CPU به 86-87 رسیذه بود و همینطور دمای کارت گرافیک هم به 74-75
    امروز موقع بازی لپ تاپ رو گذاشتم رو یه سطح بلند تر از میز (حدود 2 سانتی متر بلندتر از سطح میز)
    دما CPU به 65 کاهش پیدا کرد و دمای کارت گرافیک هم رسید به 64-65
    هنوز با کول پد امتحان نکردم
    فکر میکنم دماش عالیه !!!

13. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •