تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 66 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 655

نام تاپيک: مهم : اخبار مربوط به اپراتور سوم

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

اینم از اوپراتور سوم که دوساله داشتن پوزش میدادن...........
    Last edited by mohsenjxj; 11-01-2012 at 22:22.

2. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من که نفهمیدم آخرش چی شد؟ بالاخره این نسل ]چهارم ، سوم یا دوم خوبه یا بده ؟ بگیریم یا نگیریم ؟
    میشه بفرمایید من که الان با همراه اول کانکت میشم چه طور میتونم سرعتم را افزایش بدم ؟ واسه یه دانلود 5mb قریب به یه ساعت باید صبر کنم !!!

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که نفهمیدم آخرش چی شد؟ بالاخره این نسل ]چهارم ، سوم یا دوم خوبه یا بده ؟ بگیریم یا نگیریم ؟
    میشه بفرمایید من که الان با همراه اول کانکت میشم چه طور میتونم سرعتم را افزایش بدم ؟ واسه یه دانلود 5mb قریب به یه ساعت باید صبر کنم !!!

وقتی نسل تلفن همراه بالا میره در کنارش سرعت دیتا افزایش پیدا میکنه مخصوصا در نسل سوم اما نه در ایران که اسم 128 کیلوبیت رو در اپراتور سوم گذاشتن پرسرعت....

در مورد سرعت همراه اول کاری نمیتونی انجام بدی کلا سرعتش پایین هست. اما اگه گوشیت نوکیا سیمبیان ورژن 5 هست از برنامه Field Test میتونی استفاده کنی!

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

يعنــــــــــــــــــــــ ــي خاك تو سرشون

6. 5 کاربر از wwwatiw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12 سردرگمي اپراتورها به‌دليل دخالت‌هاي غيرقانوني

رييس شوراي رقابت اعلام كرد:
    سردرگمي اپراتورها به‌دليل دخالت‌هاي غيرقانوني

رييس شوراي رقابت گفت: با توجه به اينكه رگولاتوري يا برخي سازمان‌هاي ديگر در گذشته دخالت‌هايي خارج از وظايفشان در بازار داشتند، از طريق نهادهاي مربوطه و رياست جمهوري مذاكراتي در اين باره خواهيم داشت و اميدواريم بتوانيم به نتيجه مورد نظر دست يابيم.
    جمشيد پژويان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: وظايف شوراي رقابت از سوي رياست جمهوري پذيرفته شده و نبايد نهاد ديگري در وظايف اين شورا دخالت كند زيرا اين وظايف كاملا مشخص شده است.
    وي با بيان اينكه ظاهرا اين موضوع به درستي به برخي سازمان‌هاي مربوطه تفهيم نشده است، ابراز كرد: رگولاتوري يا هر سازمان ديگري مثل سازمان حمايت از مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان در گذشته دخالت‌هايي در بازار مي‌كردند كه خارج از وظايفشان بود و بسياري از كارها نيز به نتيجه نمي‌رسيد.
    رييس شوراي رقابت هم‌چنين با بيان اينكه به دليل دخالت‌هاي غيرقانوني بعضا اپراتورها دچار سردرگمي شده‌اند، ابراز كرد: هرگونه بخش‌نامه يا مصوبه‌اي در رابطه با تعرفه مكالمات سيم‌كارت‌هاي اپراتور سوم تلفن همراه بدون تصويب شوراي رقابت لغو شده و بايد هر موضوع يا مصوبه‌اي در اين زمينه به تاييد شورا رسيده و نهايي شود.
    وي ادامه داد: اپراتور سوم تلفن همراه بايد پيشنهادهاي خود را براي تعرفه مكالمات سيم‌كارت‌هايش و خدماتي كه ارائه مي‌دهد، به شوراي رقابت ارسال كند تا مورد بررسي قرار گرفته و نهايي شود.
    انتهاي پيام

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همراه اول = همراه اخر
    ایرانسل = الاقسل
    رایتل = روتیل سل

9. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از عزیزان کرجی که سیمکارت رایتل گرفتن کسی هست اینجا که از کیفیت و سرعت اینترنت رایتل برامون بگه؟

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فکر نکنم تو این فروم کسی گرفته باشه
    اونم با این قیمتا
    من موندم اینا رو چه حسابی این کارا رو میکنن

12. 3 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

فکر نکنم تو این فروم کسی گرفته باشه
    اونم با این قیمتا
    من موندم اینا رو چه حسابی این کارا رو میکنن
    یک مسأله ای وجود داره توی تجارت دنیا به نام عرضه اولیه
    یعنی این که توی اولین فروش قیمت کمی بالا تره که پول هزینه های مربوط به راه اندازی خط و این جور چیزها در بیاد.
    این فروش بیشتر برای کسایی طراحی شده که می خوان اولین باشند. و تا یه چیزی خز نشده داشته باشنش!
    البته باید عرض کنم مسئولین تأمین تله کام این سیاست رو اشتباه فهمیده اند! و دارند سرویس 128 رو باگرون ترین قیمت می دند. این سرویس اینقدر مضحکه و قیمتش اینقدر بالاست که همچین عرضه ای بیشتر شبیه یک شوخیه!!

14. 3 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض نسل سوم تلفن همراه بازار خوبی در کشور خواهد داشت

مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین:
    نسل سوم تلفن همراه بازار خوبی در کشور خواهد داشت
    خبرگزاری فارس: مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین گفت: اپراتور سوم به دلیل امکان برخورداری از کیفیت و قابلیت بالا در ارایه خدمات دیتا می‌تواند به رقیب سرسختی برای اپراتورهای کنونی نسل دوم تلفن همراه تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از گروه علمی تحلیلی طیف، پوررنجبر اظهار داشت: کسانی که می‌گویند 3G به دلیل یک سری مشکلات در ایران بازار ندارد، اشتباه می‌کنند؛ زیرا بازار ایران بازار بزرگی است و اپراتور جدید می‌تواند سهم خوبی از کل بازار را بگیرد و برای دو اپراتور رقیب چالش ایجاد کند.
    پوررنجبر در خصوص اپراتور سوم و نقش باند وسیع سیار در بازار ایران گفت: اپراتوری که قصد ارایه خدمات نسل سوم را دارد به دلیل کیفیت و قابلیت بالا در ارایه خدمات دیتا می‌تواند در مقابل اپراتوری که عرضه‌کننده نسل دوم خدمات تلفن همراه است، حتی در عرضه خدمات صوتی، قدرت‌نمایی کند و به رقیبی سرسخت برای اپراتورهای قبلی تبدیل شود.
    وی پیرامون راهبرد همراه اول در مقابل رقیب جدید، به برنامه رقابتی همراه اول برای حضور در بازار اشاره کرد و افزود: همراه اول به دنبال رشد از طریق ایجاد ارزش برای مشترکان است که جز از طریق پویا کردن سیستم و پاسخگویی کیفی و کمی به نیاز مشتری به دست نخواهد آمد.
    پوررنجبر در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به پتانسیل های فراوان خدمات ارزش افزوده در کشور اظهار داشت: ما نیز مطالعاتی را با همکاری برخی دانشگاه های کشور برای تولید در حوزه های مختلف مخابراتی در داخل کشور آغاز کرده ایم که البته بیشتر روی خدمات ارزش افزوده متمرکز است.
    به گزارش فارس، شرکت توسعه اعتماد مبین هم اکنون بیش از پنجاه درصد سهام عمده شرکت مخابرات را در اختیار دارد.
    انتهای پیام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •