تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 364 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه pesartala2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوب امروز من با یک جنگ و دعوا و تهدید بعد از ۴ ماه که تلویزیونم شامل تعویض گارانتی شده بود یک دستگاه lw65100 دریافت کردم و تا الان که تست میکنم از نظر تصویر فرق خاصی با مدل ۳ بعدی قبلی ندیدم و در مورد مدیا ها هم فعلا که هر جا میرم نوشته به زودی و از فروشگاه ال جی هم چیزی نمیشه دانلود کرد و میزنه به زودی یک چیز جالب هم اینکه اگه تلفن هوشمند دارید خیلی واجب نیستش که کنترل هوشمند بگیرید من الان با گوشی آیفون و برنامه که خود ال جی داده بود بدونه مشکل در حال کار هستش با گوشی و تمام امکانات کنترل هوشمند

2. 2 کاربر از pesartala2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پارسا يه چند تا عكس از lw65100 ميزاري كيفيتش رو ببينيم چطوره ؟

ممنون

داره خودمونی میشه babak-89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    در تبليغات تلويزيونهاي اسمارت الجي ميبينيم كه در قسمت اينترنت آن يوتيوب هم به چشم ميخورد دوستاني كه اين مدل تلويزيونها را دارند لطفا بگن كه اين گزينه قابل استفاده است يا خير؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض فرق دو مدل 57000 و 65100 ( دوستانی که اطلاع دارن نظربدن )

65100 قيمت 42 تو بانه چقدره ؟

5700 با 65100 فرقش چي ؟

65100 قابلیت گردش توی اینترنت و web browser فعال داره که خودم توی اینترنت گشت زدم و ایمیلم رو هم

چک کردم . ولی به گفته نماینده فروش مدل 57000 اپلیکیشن ها و برنامه های اینترنت رو داره ولی فعال

نیست. دوستانی که مدل 57000 دارن میتونن بیشتر راهنمائی بکنن . سرعت انتقال تصویر دو برابره

(200 هرتزه) و نسبت کنتراست 9 میلیونه که توی مدل قبلی 8 میلیونه . تو مدل 65100 دگمه های روی پنل

همه لمسی هستن ولی از 57000اطلاع ندارم .

6. این کاربر از dansoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یو تیوب فعال نیست روی ۶۵۱۰۰ فکر کنم باید مثل قدیم از منو مخفی و کشور دیگه استفاده کنیم من اگه وقت کنم امشب این کارو میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب امروز من با یک جنگ و دعوا و تهدید بعد از ۴ ماه که تلویزیونم شامل تعویض گارانتی شده بود یک دستگاه lw65100 دریافت کردم و تا الان که تست میکنم از نظر تصویر فرق خاصی با مدل ۳ بعدی قبلی ندیدم و در مورد مدیا ها هم فعلا که هر جا میرم نوشته به زودی و از فروشگاه ال جی هم چیزی نمیشه دانلود کرد و میزنه به زودی یک چیز جالب هم اینکه اگه تلفن هوشمند دارید خیلی واجب نیستش که کنترل هوشمند بگیرید من الان با گوشی آیفون و برنامه که خود ال جی داده بود بدونه مشکل در حال کار هستش با گوشی و تمام امکانات کنترل هوشمند
    سلام دوست عزیز مدل تلوزیون من lw5700 cinema 3d هست فقط هرتز با کنتراستش با برای شما فرق داره شما چطوری با تلوزیون به اینترنت وصل میشید من adsl دارم آیا باید کابلی یا چیزه دیگه به تلوزیون وصل کنیم شما چطور اینترنت تلوزیون رو فعال کردید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز مدل تلوزیون من lw5700 cinema 3d هست فقط هرتز با کنتراستش با برای شما فرق داره شما چطوری با تلوزیون به اینترنت وصل میشید من adsl دارم آیا باید کابلی یا چیزه دیگه به تلوزیون وصل کنیم شما چطور اینترنت تلوزیون رو فعال کردید
    کابل lan را از پشت به تلویزیون وصل کردم فوری شناخت خودش همون اول چک کرد و گفت فریمور جدید داره و میخواهد دانلود کنه اون را نصب کرد بعد دیگه با کلید اسمارت وارد براوزر اینترنت شدم در ضمن من با آیفون برنامه مجیک موشن را هم دارم و به همه کارایی های مجیک موشن دست رسی دارم البته با همون کنترل معمولی هم میشه فقط حرکت دادن صفحه یکم سخته

10. این کاربر از pesartala2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کابل lan را از پشت به تلویزیون وصل کردم فوری شناخت خودش همون اول چک کرد و گفت فریمور جدید داره و میخواهد دانلود کنه اون را نصب کرد بعد دیگه با کلید اسمارت وارد براوزر اینترنت شدم در ضمن من با آیفون برنامه مجیک موشن را هم دارم و به همه کارایی های مجیک موشن دست رسی دارم البته با همون کنترل معمولی هم میشه فقط حرکت دادن صفحه یکم سخته
    ممنون من مودمم بی سیم هست آیا باید کابل lan متصل به مودم را از پشت کیس جدا کنم بزنم به پشت تلوزیون راهی وجود نداره که هم زمان از اینترنت تلوزیون و کامپیوتر استفاده کنم که دیگه مودم را هر دفعه از کیس جدا نکنم به پشت تلوزیون وصل کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون من مودمم بی سیم هست آیا باید کابل lan متصل به مودم را از پشت کیس جدا کنم بزنم به پشت تلوزیون راهی وجود نداره که هم زمان از اینترنت تلوزیون و کامپیوتر استفاده کنم که دیگه مودم را هر دفعه از کیس جدا نکنم به پشت تلوزیون وصل کنم
    ظاهرا دانگل بی سیم میخواهد که فعلا گیر نمیاد من مودم بیسیم دارم با ۴ پورت لن یکی به تی وی یکی به ما*هو*اره و یکی هم به بلوری پلیر نصب کردم راحت همه با هم شبکه هستش نوت بوک هم که به صورت بیسیم وصله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام کسی هست راهنمایی کنه چه طوری میشه با اینترنت 5700 از فیلتر عیور کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •