تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
179. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان - Internazionale

8 4.47%
  • بارسلونا - Barcelona

53 29.61%
  • تاتنهام هاتسپر - Tottenham Hotspur

4 2.23%
  • چلسی - Chelsea

10 5.59%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

1 0.56%
  • شالکه ۰۴ - Schalke 04

12 6.70%
  • رئال مادرید - Real Madrid

58 32.40%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

33 18.44%
صفحه 25 از 48 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 476

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | یک چهارم نهایی

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انگار خطا بیرون محوطه انجام شده یه جورایی

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------

پویا جان به قول مزدک بازی های 10 سال اخیر رو در نظر بگیر البته امضا من نشون میده که چلسی هیچ وقت تیم دست و پا بسته جلو منچستر نبوده
    چلسی قبل از اومدن رومن آبرامویچ تیم ضعیفی نبوده و بیشتر بین 4 - 5 تا قرار می گرفته و برای همین بوده که با اومدنش تیم تراز اولی شد ولی قبل از اون جلوی منچستر و آرسنال و لیورپول کم میاورد ولی سیتی همیشه میانه جدول بوده و بهش می گفتن آسانسور لیگ که الانم این همه خرج کردن ولی هنوز قهرمانی ندیدن
    Last edited by pouya_99999; 07-04-2011 at 00:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

این جمله تقدیم به هواداران بارسا
    JuSt BaRsA BaRsA fOr EvEr!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

انگار خطا بیرون محوطه انجام شده یه جورایی
    نه آقا! خطابود از نوع دنباله دار بود! از بیخ محوطه جریمه شروع شد! رو نقطه پنالتی تموم شد! تابلو بود پنالتیه! مطمئن باش اگه اتکینسون بود 100% پنالتی می گرفت! (شوخی!)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مشاهده شود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تبریک به هوادارای یونایتد .. .. عجب بازی خفنی بود ... منم پنالتی رو تایید می کنم و البته حرف علی رضا رو ( در مورد یر به یر شدن )

و

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

البته خیلی قشنگ از آب در نیومد این بازی !

انتظارم بیش از این اینا بود ! یه چیزی در حد بازی کلاسیک 4-4 چلسی و لیورپول !

البته نه که 8 تا گل بزنن ! از لحاظ مهیج بودن میگم ...

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آنجلوتی خیلی عصبی شده گرد و خاک به پا کرده از 2002 تا الان منچستر تو استنفورد نبرده بود اما امروز با شانس و داوری

There was disappointment all-round after Wednesday's first leg home defeat to Manchester United, but Carlo Ancelotti believes the tie is still very much alive.
    Wayne Rooney scored the only goal of the game for the visitors in the first half, before Didier Drogba struck the post, Frank Lampard had an effort cleared off the line and Edwin van der Sar saved superbly from Fernando Torres in the second half.
    We should have been awarded a penalty in injury time when Ramires was felled by Patrice Evra, a challenge that would surely have earned a red card too, only for the referee not to blow for the foul, and allowing United to leave with a first Stamford Bridge victory since 2002 and take a major advantage back to Old Trafford for the second leg.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یکی از عوامل اصلی باخت ترکیب بد آنچلوتی بود !

دروگبا رو هم نباید تعویض میکرد ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona 5 - 1 Shakhtar Donetsk

تبریک
    خیالمون راحت شد.

سبک واقعا قابل تحسینه.
    2 مدافع و 3 هافبک با نقش های متنوع گل زدن.

نفرین آرسنال هم مثل رکورد های دیگه توسط تیم پپ شکسته میشه.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدا بگم اين بارسا تي وي رو چيكار كنه تا 3 صبح بايد بيدار بمونيم براي ديدن بازي بارسا
    فردا صبح هم بايد هلك هلك بريم با يه مشت... بچه خوب سرو كله بزنيم

اول تبريك ميگم به دوستان منچستري برد در خانه حريف رو ( اول همسايه )

بعد هم تبريك ميگم به بارساييها اين برد پرگل ولي سخت رو

با تمام احترامي كه براي ونگر و آرسنال قائلم اما بايد بگم شاختار دو سه كلاس بالاتر از آرسنال بازي كرد
    سخت ترين حريف اين فصل براي بارسا قطعا شاختار بود
    كناره هارو بسته بودن به خوبي مسي رو مهار كرده بودن و كلا تا حد زيادي شكل هميشگي بارسا رو به هم زده بودن
    اين رو هم از زننده هاي گل براي بارسا ميشه فهميد و هم از نوع گلهايي كه بارسا زد
    بارسا با اينكه 5 گل زد اما اصلا شبيه بازيهاي گذشته اش بازي نكرد و به نظر من اين به خاطر انتخاب روش درست بازي توسط شاختار بود
    آلوز با اينكه يه گل زد و يه پاس گل داد اما كمترين تعداد فرار رو در اين فصل انجام داد
    سمت چپ داستان آدريانو هم همين بود
    در واقع بارسا شانس آورد كه با يه اشتباه خيلي زود به گل رسيد
    واقعا فاصله اين بازي 4 گل نبود
    شاختار به معناي واقعي كلام بدشانس بود هم توي دوتا از گلهايي كه خورد و هم توي حملاتش
    برام جالب بود كه اين تيم با بارسا مثل يه تيم عادي بازي كرد
    وقتي توپ رو در اختيار نداشتن به خوبي جمع ميشدن و دفاع ميكردن وقتي هم توپ رو ميگرفتن خيلي پرتعداد و سريع حمله ميكردن
    درواقع بازيكناي شاختار اصلا احترام بيش از حدي براي بارسا قائل نبودن
    دركل خيلي پاياپاي بازي كردن
    فقط توپهاي بارسا گل شد ولي توپهاي شاختار نه
    با توجه به روش درست شاختار و موقعيتهاي گلشون براي من برد با اين نتيجه واقعا عجيب بود

هرچند شايد حرفم عجيب باشه اما قسمتي از وجودم كه تكامل فوتبال براش مهمه دوست داشت شاختار با اين بازي نتيجه بگيره تا خيلي ها از جمله مربياني كه براي خودشون كلي ادعا دارن تنها راه متوقف كردن بارسا رو ضد فوتبال ندونن

اما در مورد بارسا به نظر من جاي خالي پويول و آبيدال واقعا احساس ميشد
    بدون تعارف اين مسئله داره به بارسا فشار مياره
    آدريانو به نظر من خوب نبود علاقه اش به گل زدن وقتي نزديك 18 صاحب توپ ميشه كمي شكل تيميه بارسا رو اذيت ميكنه
    مسي با اينكه وقتي صاحب توپ ميشه كمتر غير مفيد بازي ميكنه اما بايد اين اواخر فصل بيشتر تلاش كنه هرچند داورها دوباره به نظر من گل سالمش رو قبول نكردن
    بوسكتس توي دفاع اذيت شد هم به دليل تحرك بالاي بازيكناي شاختار و هم به خاطر غير تخصصي بودنش در اين پست
    علاوه بر اين به نظر من جاي دو مدافع مياني بارسا پيكه و بوسكتس بايد عوض ميشد
    كيتا خيلي خوب بود و گل فوق العاده اي زد اعتماد به نفسش براي پا به توپ شدن خيلي بيشتر شده

گل ژاوي يه گل مدرسه ايه ديگه از بارساييها بود
    تعداد زيادي پاس ( اي كاش ميشمردم ) نه بدون هدف بلكه براي رسيدن به لحظه دلخواه

گواردولا تغيراتي در شكل بارسا داده بود كه به نظر من هنوز زوده در موردشون حرف بزنيم
    من هنوز بابت صعود راحت بارسا مطمئن نيستم

علیرضا جان! من خودم قبول دارم که جایگاه در لیگ نمیتونه ملاکی قطعی ای باشه برای مقایسه دو تیم در لیگ قهرمانان! چون در رقابت های اروپایی اتفاقا تیم هایی که تیم های برجسته ای در سط اروپا نیستند و در لیگ عملکرد خوبی نداشتند، تمرکزشون رو برای CL میزارن و نتیجه هم میگیرن! مثلا لیورپول تو لیگ پنجم شد، اما قهرمان اروپا شد! یا فولهام تا فینال EL فصل قبل پیش رفت!
    اما در نظر داشته باش که تیم پنجم انگلستان داره تو تورنومنتی بازی میکنه که تجربه اونو نداشته!! در صورتی که رئال مادرید سال هاست با بازیکنان و ستاره های مختلف داره اونو تجربه می کنه! (دیگه صحبت وحید جان راجع به مقایسه بازیکنای دو تیم و البته پیروزی رئال مقابل یه تیم ده نفره در مقابل هواداراش بماند)
    .
    آرسنال تیم درجه یک انگلیسیه که بارسا (تیمی که به زعم خیلی ها بهترین تیم باشگاهی جهان است) رو در لندن برد و در نیوکمپ با یه یار کمتر باخت!
    .
    انگلیسی ها کم آوردن؟! واقعا جالبه! تیم اول اسپانیا تو قرعه خورده به تیم درجه دو اروپا! تیم دوم اسپانیا هم خورده به تاتنهامی که هیچ رقمه نمیشه ویژگی مشترکی بین این دو تیم پیدا کرد!!! از اون طرف تیم اول جزیره خورده به قهرمان فصل قبل جزیره! با این تفاسیر شما می فرمائید انگلیسی ها کم آوردن؟! بهتر نیست بگید اسپانیایی ها شانس آوردن؟
    جالبه علیرضا جان شما داری زمانی این حرف رو میزنی که نه والنسیایی وجود داره و مدت هاست که سویایی هم وجود نداره!!
    حسين جان منظور من از كم آوردن باخت همين دو بازي اخير در مرحله حذفي بود
    در كل فكر ميكنم درست منظورم رو نرسوندم
    عبارت كم آوردن زياد جالب نبود

فک نمیکنم بحث به جایی برسه..
    اما نظرم رو بگم..
    به نظرم لیگ انگلیس با فاصله زیاد، بهترین لیگ اروپاست..
    از من میپرسید، لالیگا دوم هم نیست و با تخفیف سومه!
    لیگی که سالهاست دو قطبی شده و همه تیم ها فقط برای سوم شدن تلاش میکنن و رئال و بارسا، از همون روز اول رتبه های اول و دومیشون مشخص و قطعیه! در اکثر بازیها، تیم ها فقط میان که کمتر گل بخورن از این دو تیم!

اما از اونورهم بارسا و رئال رو بهترین های اروپا میدونم...
    به هر حال از این هم نباید گذشت که لالیگا یه زمانی لیگ خیلی پر رقابتی بود اما این دو تیم، طی تغریبا 1 دهه گذشته، لیگ رو با قدرت خودشون، 2 قطبی کردن...

کلا اگه میشد یه لیگ اروپایی داشته باشیم، خیلی خوب میشد...
    تیم های برتر 7-8 کشور بزرگ اروپا با هم رقابت میکردن...
    اونطوری خیلی چیزها مشخص تر میشد...
    هرچند از بحث كدوم ليگ بهتره زياد خوشم نمياد
    و هرچند خودم يكي از منتقدين سيستم دوقطبي لاليگا هستم البته به خاطر كمتر شدن هيجان بازيها
    اما به نظر من تعريف شما از ليگ بهتر چنتا اشكال داره

يك اينكه شما نزديك بودن تيمها به هم رو دليل اصلي بهتر بودن يه ليگ ميدونيد كه به نظر من درست نيست
    تيمهاي ليگ ايران هم به هم نزديكن
    كلا تيمهاي خيلي از ليگها به هم نزديكن دليل نميشه كه چون تيمها به هم نزديكن يه ليگ بهتر باشه

دو اينكه لاليگا رو ليگ بهتر ندونستن به اين دليل كه دو قطبي هست بازم هم به نظر من ايراد داره
    اينكه دو تيم قوي در يك مجموعه هستن دليل بر ضعيف بودن تيمهاي ديگه نيست
    بعد هم از نظر علمي هم نميشه انكار كرد كه اجزاء يك مجموعه روي هم ديگه تاثير ميزارن
    نميشه قدرت تاكتيكي رئال و بارسا روي ساير تيمهاي لاليگا تاثير نزاره
    نميشه بهترين بازيكناي دنيا در يك ليگ باشن و روي ساير بازيكناي ليگ تاثير نزارن
    رئالي كه تاتنهام و ليوون و خيلي از تيمهاي ديگه رو در اروپا گل بارون ميكنه در لاليگا چندتا باخت آورده
    بارسايي كه آرسنال رو با يه بازي به شدت يك طرفه ميبره
    خيلي اوقات در لاليگا به مشكل خورده
    مورينيويي كه ركوردش رو در دو ليگ نشكسته ميديد در لاليگا در اولين فصل شكسته شدن ركوردش رو تماشا كرد
    و چه بسا در ادامه باز هم شاهدش باشه
    شما از يك طرف رئال و بارسا رو قويترين تيمهاي اروپا ميدونيد و از يك طرف دو قطبي بودن لاليگا رو يكي از نقاط ضعفش ميدونيد
    فكر نميكنيد با شرايط اين دو تيم دوقطبي بودن طبيعي باشه
    نزديك بودن تيمهاي يك ليگ قطعا روي هيجان انگيزتر بودن بازيها تاثير ميزاره اما دليلي بر با كيفيت تر بودن اون بازيها نميشه
    من به دور از تعصب چون خودم سالهاست كه طرفدار ليورپولم بازيهاي ليگ انگليس رو در مقايسه با لاليگا از نظر كيفيت پايينتر ميبينم به ويژه در اين فصل
    حتي ممكنه يه تيم انگليسي قهرمان سي ال بشه اما اين هم دليلي نميشه كه كيفيت پايينتر ليگ انگليس رو ناديده بگيريم
    باز به نظر من ليگ آلمان رو اگه مثال ميزديد بهتر بود چون كيفيت و ساختار تيمهاش نسبت به ليگ انگليس كمي بهتره
    اينكه هر كشوري توي مراحل بالاي سي ال تعداد تيمهاي بيشتر داشت ليگ بهتريه به نظر من اشتباهه

بارسا که کار رو تموم کرد. یه ال کلاسیکو دیگه تو راهه، حیف که تو فینال نیست.
    يكي نه دوتا
    لطفا از تعدادش كم نكنيد دشمنا شاد ميشن

عجب تیری خوردیم

گلمون متوجه نشدم افساید بود یا نه

البته گل مسی :ی

دیگه خیالمون برا بازی برگشت راحته 5 -1

viva barcelona
    كلا شاختار به شدت قابل احترام بود

گل مسي هم به نظر من درست بود
    Last edited by گرافيكار; 07-04-2011 at 03:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •