از الان گفته باشم که من بازی که یه باکس آماده هم توش باشه نمیخرم![]()
از الان گفته باشم که من بازی که یه باکس آماده هم توش باشه نمیخرم![]()
سلام
ایول هادی جان خیلی خوشکل شدهدرکت می کنم!!
ممنون علی جان
آنتی جان شما خیلی تعصبی عمل میکنید ، من بهتون پیشنهاد میکنم اندکی واقع بین باشید ، خیلی از ما ها از تکسچر هایی استفاده میکنیم که یا از بازی های دیگه unpack شدن یا اینکه از سایت های دیگه دانلود شدن
چطور شما میگید بازی نباید مدل آماده داشته باشه ، اما از تکسچر های آماده استفاده میکنید ؟!!!!
اگه واقعا دلتون میخواد همه چی حاصل دست رنج خودتون باشه پس باید تکچسر هاتون رو هم خودتون از درو دیوار عکس بگیرید
درست میگم ؟
![]()
من این حرفو قبول ندارم . چون در مورد تکسچر حتی بازیهای خیلی معروفی مثل مافیا 2 خیلی از تکسچرهاش از سایت CGtextures بود و فکر کنم اکثر بازیها هم همین حالت رو دارن . اما خوب مدل فرق میکنه ...
البته هادی جان من نمیگم استفاده از مدل آماده کار اشتباهی هست ها ! اتفاقا واسه شما که بازی ساز مستقل هستی خوبه اما قبول داری ارزش بازی رو به شدت کم میکنه ؟
مخصوصا UDK که خودش یه روند رو به آماده ای هم داره
به نظر من محیط خلوت باشه بهتره تا مدل آماده توش نباشه . البته این نظر منه ها شما که دیگه خودت استادی و بهتر میدونی تصمیم درست چیه ...
Last edited by anti-military; 01-05-2011 at 14:27.
نظر من کاملا عکس این قضیه هست.اما قبول داری ارزش بازی رو به شدت کم میکنه ؟
ارزش بازی در ساختن بازی خوب چه از لحاظ گرافیک و چه از لحاظ برنامه نویسی هست. به طوری که همه لذت ببرن.
خوب شما وقتی کرایسیس بازی میکنی یا هر چیزه دیگه دقت میکنی ببینی مدل ها آمادست یا نه ؟!
بازی باس قشنگ باشه
حالا یه سوال از شما دارم : من اگه همه ی این مدل ها رو خودم عینشون بسازم شما اینبار نظرتون چیه هوم ؟ :-؟
آفرین
-
بازم میگم که من محیطمو کامل خودم میسازم آخه خیلی مهمه که محیط همونی باشه که من دلم میخواد
اما آبجکت ها میتونه آماده هم باشه
یه سری هام که دلم میخواد اون طوری باشه که میخوام ، خوب خودم میسازم
بازم از همتون ممنونم![]()
خوب ما الان کلی بازی با گرافیک عالی داریم ولی چه ارزشی داره وقتی مال خودمون نیست ؟
کافیه فقط تو سایت های بازی یه تاپیک بزنیم و بگیم آره این فلان بازی هست و که ما داریم میسازیم اما یه سری از مدلهاش آماده هست ! اون وقت ببین عکس العمل گیمرها چیه و چه پست هایی میدن ! ( من واسه همین میگه ارزش بازی پایین میاد )
اینجوری نمیتونیم تو بازی سازی پیشرفت کنیم . این میل به استفاده از مدلهای آماده خیلی واسه پیشرفت بازی سازی ایران خطرناکه ...
مدل آماده ارزش بازی رو اصلا کم نمیکنه ... این تفکر غلط رو از سرتون بیرون بندازید . گیمر کاری نداره شما مدل آماده استفاده کردی یا نه ، میاد میبینه چطوری محیط بازی رو درست کردی . اگه شما نظرت اینه که همه ی مدل هارو خودت بسازی هیچ موردی نداره و اتفاقا خیلی خوبه . فقط تورو خدا قبل از اینکه دوباره این بحث راه بیفته یه لول ( فقط یه لول ! ) بساز که تمام مدل هاش رو خودت طراحی کرده باشی . بعدش همون لول رو بده به یه گیمر ... میخوام ببینم بعد نظر دادن اون گیمر هنوز سر این حرفت هستی یا نه. صد بار گفتم یه بار دیگه هم میگم:
اسم ما بازیساز مستقله نه مدلسازیم ، نه میتونیم افکت صوتی و موزیک طراحی کنیم و نه میتونیم برین تکسچر بسازیم ! 95 % بازی های مستقل کلی مدل آماده داشتن و حتی بازی Shadow Complex که شرکت غولی مثل Microsoft پشتش بوده پر از مدل آماده هست توی سرتاسر بازی ...
برو توی سایت Steam و همون بازی های UDK رو که پر از مدل آماده هست رو یه نگاه بنداز ببین چقدر فروش داشتن و چه کامنت هایی داشتن ... اصلا یه نفر اومده اونجا بگه بازی که شما با UDK ساختی فلان جاش از Content های آماده استفاده شده بود ؟
این آقا هادی رو هم که میبینید استاد ساخت مدل هست ولی وقتی میبینه یه مدل خوب و با کیفیت توی اینترنت هست نمیاد وقت با ارزشش رو صرف ساخت همون مدل بکنه ... وگرنه کاری براش نداره که صد برابر بهتر از این مدل هارو درست کنه
شما برو به اینجا :
بخش Works in Progress و تاپیک RPG Project رو ببین ... پست اول گفته از Content های آماده ی UDK برای بازیم استفاده کردم ... حالا برو پست های همون تاپیک رو ببین . اصلا کسی گفت واسه چی از اون استفاده کردی ؟ همشون تعریف کردن و تشویقش کردن و در مورد برنامه نویسیش و اینجور چیزا دارن صحبت میکنن ... حالا تاپیک Ha*ck and Slash Project رو ببین . توی پست اول گفته حتی از یه دونه مدل آماده ی UDK استفاده نکردم و هیچکس هم به خاطر این کارش تشویقش نکرد و اصلا هم براشون مهم نبود که آماده هست یا نه ( اینم با دلیل و مدرک ! )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیک محیط بازی به مدل نیست ( مدل یه بخشی از گرافیک رو تشکیل میده ولی مدل ها Low Poly هستن و وقتی مثلا مدل بدون متریال یه کاراکتر رو میبینی باورت نمیشه که همون کاراکتر با کیفیت توی بازی هست ) اصل شیدر و متریال هست ... اگه صنعت بازی سازی توی ایران با 2 تا مدل بشکه و اسلحه قرار بود نجات پیدا کنه با بازی فاجعه ای مثل « انرژی اتمی » باید خیلی قبل تر از اینها نجات پیدا میکرد
Last edited by saeed_cpu_full; 01-05-2011 at 15:25.
حق با آنتی هستش.
من هم موافقم.
حالا جلوتر میگم چرا!
بازی باس قشنگ باشه
ببخشید طولانی شد.امیدوارم حوصله کنید و همه اش رو بخونید
بازی باید قشنگ باشه.
شما راست میگی.
دقیقا هم به همین خاطر نباید از مدل آماده استفاده کنی!
چون ممکنه که ملت بفهمن و از قشنگی بازی کم بشه.
در ضمن الان شما داری یه مرحله تمرینی میسازی، اگه به خای یه بازی بسازی، خوب قطعا شما نمیخوای که داستان بازیت یا حتی محیط بازیت شبیه بازی های دیگه بشه که!میخوای؟
اگه شما فقط بخوای از مدل آماده استفاده کنی و یا اینکه مدل های اصلی بازیت و مدل هایی که جلوی چشم هستند از مدل های آماده باشه، خوب اونوقت دیگه یه بازی جدید نیست!ناخودآگاه محیطت شبیه یه بازی دیگه یا شبیه چند تا بازی دیگه در میاد.
وقتی از مدل های آماده استفاده میکنی یعنی خودت رو به اون ها محدود کردی در صورتی که اگه از مدل های خودت (یا حالا هر مدلی که فقط برای بازی تو و با هدف قرار گرفتن تو بازی تو ساخته شده باشن) استفاده کنی، تنها محدودیت شما خلاقیت و تکنیک های مدل سازیته!
در مورد تکسچر هم، من خودم دارم برای مسابقه ای که رضا جان ترتیب داده، از تکسچر آماده استفاده میکنم، چون تو میتونی تکسچر رو به راحتی به هر مدلی با هر شکلی بدی و اونی که میخوای ازش در بیاری.
اگه یه جایی ببینم کارم با این تکسچرا راه نمیوفته مطمئن باش میرم از در و دیوار عکس میگیرم. که البته یه بار هم به همین فکر افتادم که با سرچ بیشتر تکسچر دلخواهم رو پیدا کردم.
اون مطلبی که در مورد بسته بودن و محدود بودن گفتم در مورد تکسچر هم روی میده!هر چقدر هم که تکسچر داشته باشی بازم دستت بنده اوناست.
اما این قضیه تو مدل ها خیلی زیاد تابلو میشه، چون دیگه مدل مثل تکسچر نیست که بشه هر طور میخوای ازش استفاده کنی!شما میتونی 3 تا تکسچر رو با هم ادغام کنی و روی یه مدلی که UV داره بندازی و هیچ کس هم موقع بازی متوجه نمیشه که تکسچرت مال خودت نیست.اما مدل رو نمیشه کاریش کرد.
بازم میگم ممکنه یکی اصلا تمام مدلهاش آماده باشه و بازیش هم گرافیکش واقعا عالی باشه اما وقتی کار خودش نیست ارزشش چیه ؟ اینو من فقط نمیتونم بفهمم !
البته بازم میگم آقا هادی بیشتر محیط هاش و مدلهاشو خودش میزنه . من حرفم سر استفاده از مدل آماده هست نه آقا هادی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)