ایا یه شرکت یا یه کارگاه کوچک که توش دستگاه برق اضطراری تولید بشهUPS از نظر اقتصادی به صرفه است؟ یعنی کسی بره توی این شغل درامد داره؟
ایا یه شرکت یا یه کارگاه کوچک که توش دستگاه برق اضطراری تولید بشهUPS از نظر اقتصادی به صرفه است؟ یعنی کسی بره توی این شغل درامد داره؟
Last edited by faded; 26-07-2011 at 18:30.
سلام بچه ها. من ده میلیون وام میگیرم که ماهی چهارصد تومان قسط داره . شش سال گیم نت داشتم. اما چون یه شغل فصلی هست و هیچ اعتباری نداره میخوام تغییر شغل بدم . کافی نت هم که دیگه کساد شده. بیشتر کارم با کامپیوتر و بازی و این چیزا بوده. به نظرتون چیکار کنم بهتر با این سرمایه ناچیز ؟ شبکه و اینجور چیزارو هم فول هستم
ممنون میشم کمکم کنین !!!
ولی بنظرم بورس ایران فایده ای نداره
میبینید که چقدر صدا و سیما در قالب گزارش داره تبلیغ بورس ایران رو میکنه من حتی شنیدم بورس ایران وضعیت خیلی خوبی نداره
Last edited by majid.shiraz; 30-07-2011 at 12:55.
منو باش هنوز نقشه میکشیدم یه گیم نت رو بخرم
اشتباه نکن عزیزم
گیم نت اوایلش بد نیست و وسوسه میشی اما بعد از پنج یا شش ما مثل بلانسبت پشیمون میشی .
کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟
اولش خوبه بعدش بد میشه؟بیشتر توضیح میدی؟
یعنی اولش چون تازه هستی تو اونجا مشتری زیاد میاد. یه مدت که میگذره مشتری های ول خرج میرن. اونایی هم که میمونن نسیه و دبه کردنو از این حرفا وقتی هم میخوای جمع کنی سیستم هارو نصف قیمت مجبوری بدی بره .
گیم پر از دردسر هست، کافی نت خیلی بهتره، (سروکله زدن با بچه مچه اصلیترین مشکلشه به نظرم)
پول برق، رسیدگی به سیستم ها خیلی زیاد، و ....
الان همه adsl دارن کی میره کافی نت
به نظر من یا فست فود یا آرایشگاه یا مانتو یا لوازم آرایش درآمدش بهتره
فروش lcd led 3d چطوره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)