42Le5300-TA
42Le5300-TA
ببخشید این تلویزیون چند اینچ بود که مصرفشو تست کردید و توی این عکس گذاشتید؟ چون من خودم 5600 دارم و ازش واقعا راضیم و این مصرف برقشو که دیدم واقعا تعجب کردم خیلی عالیه.
اگه میشه یه توضیح کوتاه هم در مورد فرستادن آهنگ با گوشی روی تلویزون بدهید ممنون میشم.
درسته .
اون تنظیم برای این هست که شما به تصویر واقعی برید .
بسته به انتخاب شما است.
اما در این حالت رگ ها کاملا واقعی هستند.
با تشکر.
هادی
منم LG LED 5600 رو دارم .
با سلام
تا الان كه در شهرمون ديجيتال فعال نشده بود ميگفتم مشكل از صدا و سيما شهرمونه ، اما حالا بعد از مدتها انتظار نزديك 2 هفته اي كه اين امواج در شهرمون نيز راه افتاده البته چه سود كه هنوز چشمم به جمال تصوير ديجيتال روشن نشده
با اينكه در قسمت ياد شده (منو--------------راه اندازی-----------------کانال یابی دستي) گزينه تلويزيون و ديجيتال قابل جابه جايي و تغيير است ولي صفحه تيره است و چيزي نشون نميده و مينويسه سيگنال دريافت نشد.
بايد چه كار كنم؟؟؟
سلام
من ميخواهم مدل 32LED5400 از ال جي بگيرم كه 5سووال دارم
1- پس از خواندن مشخصات در سايتهاي مختلق نفهميدم آخر فول اچ دي است يا اچ دي (نوشته اچ دي با رزولوشن 1920*1080)
2-usb آن امكان پخش mkv مثل سامسونگها را دارد يا فقط divx پخش مي كند
3- مصرف برق 32 آن چند است
4- اصلا تلويزيون خوبي است؟
5-اينكه نوشته وايرلس ردي يعني ديگه دانگل نمي خواهد براي شير كردن؟
ممنون
Last edited by heidary_sh; 13-08-2011 at 09:20.
salam aghaye hadi
chetor mishe sharing film va music ro az tarighe cable ro modele 32"5600 anjam dad.mishe rahnamayi konid.va gahr faghat ba usb dongel mishe ono az koja mitonam bekharam?
Last edited by dartani; 20-08-2011 at 18:26.
سلام من یه ال جی مدل LG LED 5300 خریدم زیرنویس فیلم هارو نشون نمیده و میرم منو و اونجا هم زبان زیر نویس غیر فعال هستش در حالی که همون فیلم رو روی مدل LED 4500 امتحان میکنم زیرنویس رو میاره می خواستم اگه میشه یاه کمکی واسم بکنین یا اصلا چطور میشه اونو آپدیت کنم راستی خیلی سایت باحالی دارین امید وارم همیشه پایدار باشین
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
سلام من یه ال جی مدل LG LED 5300 خریدم زیرنویس فیلم هارو نشون نمیده و میرم منو و اونجا هم زبان زیر نویس غیر فعال هستش در حالی که همون فیلم رو روی مدل LED 4500 امتحان میکنم زیرنویس رو میاره می خواستم اگه میشه یاه کمکی واسم بکنین یا اصلا چطور میشه اونو آپدیت کنم راستی خیلی سایت باحالی دارین امید وارم همیشه پایدار باشین و آیا قابلیت دیجیتال داره ؟ با تشکر
سلام دوستان من یه led 5300 lg خریدم قابلیت پخش دیجیتال روداره ؟ و چطورمیتونم فعالش کنم واقعاً ممنون میشم یکی این و بهم کامل توضیح بده چون خیلی وقته دنبالشم راستی چطور می تونم به منوی مخفی برم.
الان قیمت این تلویزیون led5600 چند است؟
راستی دیگه جشنواره نیست که بشه باهاش سینمای خانگی خرید(200تومان کارت هدیه)
salam aghaye hadi
chetor mishe sharing film va music ro az tarighe cable ro modele 32"5600 anjam dad.mishe rahnamayi konid.va gahr faghat ba usb dongel mishe ono az koja mitonam bekharam?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)