تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 36 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 355

نام تاپيک: LG Optimus 3D & 3D MAX | همه چیز را 3D ببینید، ضبط کنید و به اشتراک بگذارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

:-W
    حیف که حسش نیست وگرنه جواب این سامی ها رو میدادم ....
    بیخیال...به هرچی که حسادت کنن علیه ـــش حرف میزنن...دیگه عادی شده این حرفا برامون !

2. این کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بحثهای جالبی را در این چندصفحه اخیر انجام دادند که به شخصه و بدون تعصب باید بگم همین بحثها باعث بالا رفتن اطلاعات میشه
    اول از همه از دوست خوبی چون محمد تشکر کنم که انقدر با دید باز و بدون تعصب قضاوت کردند و البته از دوست دیگری چون مهدی نیز گلایه کنم چون بیشتر از آنکه دنبال یک بحث خوب و منطقی باشه به دنبال گرفتن ایراد و به راه انداختن نوعی کل کل بود (در اینجا من نقش همون مرمی که فردوسی پور میگفت را بازی کردم )
    خریدن گوشی را هم محمدجان بهت تبریک میگم، واقعا گوشی خوبی هست و تبلیغاتش هم از هفته آینده در ایران به صورت رسمی شروع میشه
    من خودم تا به امروز گوشیهای زیادی داشتم، بیشتر از همه نوکیا، بعد سامسونگ، سونی اریکسون و...
    ماهانه هم شاید بیشتر از 5 تا گوشی جدید با کارایی های گوناگون بدستم برسه (همین الان 7 تا گوشی خونمون هست). البته اینها رو نگفتم که بگم چقدر مثلا کارم درسته lol فقط از این حیث عنوان میکنم که Optimus 3D رو وقتی به عنوان گوشی خودم انتخاب کردم (قبل از اون گالاکسی اس2 هم داشتم)، یعنی اینکه واقعا این مدل برتری های داره که ارزش اینکار را برای منی که مدلهای خیلی زیادی همیشه در در دسترسم هست، خواهد داشت.
    نمیدونم هم چرا بعضی دوستان این فناوری سه بعدی را جوری دربارش حرف میزنند که انگار چیز پیش پا افتاده ای هست! دلیلی که انقدر نینتندو بر روی کنسول دستیش مانور میداد همین امری بود که خیلی از چیزهای همه گیری چون NFS و USB Host باارزش تره
    به عنوان مثال نمونه کلیپ و عکس هایی که من با این گوشی میگیرم، دیدنش واقعا لذت خاصی داره طوریکه اطرافیان (حتی مادرم که اصلا به گوشی و این چیزها علاقه ای نداره) با دقت و علاقه نگاه میکنند و لذت میبرند. اینکه گوشی تصاویر و فیلمهای دوبعدی را هم میتونه تبدیل به سه بعدی بکنه، باز قابلیت دیگه ای هست که واقعا برای یک دستگاه در چنین ابعادی تنها میشه عنوان شاهکار را براش انتخاب کرد.
    البته به شخصه به این نکته اعتقاد دارم که اگر optimus 3D رو شرکتی چون سامسونگ و حتی نوکیا و اپل تولید میکردند، انقدر مانور تبلیغاتی گسترده ای براش میگذاشتند که الان تعداد فن های اون سرتاسر دنیا رو پر میکرد. اما این ال جی هرچقدر هم که زور بزنه، هنوز خیلی ها فکرشون تو شکلات و کوکی هست و براشون سخته پذیرش این امر که Optimus 3D بتونه برتر از گالاکسی و سنسیشن و... باشه (البته من خودم به شخصه این رو یک مزیت هم میدونم چون سبب شده که گوشی تو دستم یه چیز یونیک و خاص باشه که همه ملت دستشون نمیگیرن!)
    در بحث سخت افزاری هم، به طور حتم اکثر دوستان میدونند که این مقایسه ها بیشتر از اونکه جنبه کاربردی داشته باشه، تنها یک رقابت برای رو کم کنی هست چون هم گالاکسی اس 2 و هم اپتیموس حالا حالاها از پس اجرای همه جور برنامه و بازی ای بر میان و اصلا کارشون به جایی نمیرسه که بخواد تفاوت سخت افزاری عاملی برای خرید دستگاه باشه (مثل نوت بوک نیست که یک پردازنده چهار هسته ای با دو هسته ایش و یا کارت گرافیکش بخواد تاثیر آنچنانی در عملکرد بگذاره)
    در آخر هم باز خرید این گوشی را بهت محمد جان تبریک میگم و مطمئن باش که انتخاب بسیار خوبی کردی (میخوام یه مقاله درباره بازی و امکانات سه بعدی و تفاوتش با حالت دو بعدی بنویسم، اگر علاقه داشتی، میتونم این کار به تو بسپارم و مقالت را به اسم خودت چاپ هم بکنم و برای استفاده به ال جی مرکزی تو ایران بدم)

4. 9 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

به نظر من این نسبت به htc evo 3d سبک تر و خوشدست تر هست . فکر نمی کنم بشه evo 3d رو مدت طولانی توی دست نگه داشت و راحت باهاش کار کرد. اما این گوشی وزنش سبک هست . توی این تاپیک دیدم چند نفر گفتن وزنش سنگین هست . خیلی برام عجیبه
    بعضی ها هم گفتن این گوشی یه فاجعس کاملا مغرضانه !!!
    Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 22:32.

6. 2 کاربر از بامزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

----------------------------
    Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 21:56.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یه سئوال دارم ، وقت نکردم تایپیک رو بخونم ، تکنولوژی ای ممکنه بیاد که بدون عینک 3d ببینیم ؟
    توی روزنامه کلیک خوندم که نینتندو یه دستگاه درست کرده شبیه کیف سامسونت که فعلا میتونه یه بازی رو بدون احتیاج به عینک سه بعدی نشون بده .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اون Nintendo 3DS هست...
    همین گوشی Optimus 3D هم میتونه سه بعدی رو بدون عینک نشون بده... همچنین گوشی Evo 3D...

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این مشکل اذیت شدن چشم در حالت سه بعدی امری کاملا بدیهی است
    در واقع این گوشی برای استاده طولانی مدت در حالت سه بعدی مناسب نیست، اما از آنجایی که عکس و فیلم سه بعدی هم میگیرد و نگاه کردن این تصاویر مدت زمان زیادی احتیاج ندارد، در واقع یک تنوع بسیار خوب برای آن محسوب میشود
    علاوه بر اینکه optimus 3D در حالت دو بعدی، باز یکی از بهترین گوشیهای موجود در بازار است و سخت افزار بسیار قدرتمندی هم داره
    اصلا چشم رو اذیت نمی کنه ها

اتفاقا خیلی هم خوش گذشت

-------------------------------
    Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 21:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مث که با بعضی چشما مشکلی نداره ، ولی بعضی چشما رو کور میکنه
    من خودم عملا چشام داشت میزد بیرون در حین کار با این

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خیلی به صورتت نزدیک نکنی 30 40 سانت !!1
    اگه یه کم باهاش کار کنی فاصله مناسب دستت میاد و هیچ مشکلی تو سه بعدی نداری
    Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 19:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا توی فواصل مختلف + زوایای مختلف گرفتم دستم... یه حالت خاصی بهم دست داد ، سر درد یا سرگیجه نبود اصلا (مدت هم آخه کم بود) ، ولی چشمام هی سعی میکرد روش Focus کنه که خلاصه دهنم سرویس شد ، تا چند دقیقه بعد تار میدیدم
    ولی 2 تا از پسر عمه هام همرام بودن ، یکیشون مث من شد ، یکیشون مشکلی نداشت اصلا... کلا مث که با بعضی چشما نمیسازه

15. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •