تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 54 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 534

نام تاپيک: Galaxy Tab 10.1 » دومین Tablet سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 10.1 اینچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اصلا معلوم هست درباره كدوم مدل تو اين تاپیک حرف مي زنيد؟
    Galaxy TAB 10.1 چند مدل داره...

بعضيا درباره Galaxy TAB 10.1 يا همون P7100 صحبت ميكن...(نمونه اوليه)
    آندرويد 3.0 - دوربين 8 - ضخامت 10.9 ميليمتر - وزن 600 گرم - wifi - بدون ورودي كارت حافظه

بعضيام درباره Galaxy TAB 10.1 3G يا همون P7500 صحبت ميكنن...(مدل نهايي)
    آندرويد 3.1 (آخرين نسخه)- دوربين 3.15 - ضخامت 8.6 ميليمتر - وزن 565 گرم - wifi - ورودي كارت حافظه تا 16 گيگ - پيام رساني SMS - نمايش و ويرايش فايل هاي آفيس(پاورپوينت - ورد - اكسل) -USB HOST - نمايش تصاوير به صورت HD - گرفتن فيلم به صورت HD - و ...

البته مدل هاي ديگه اي هم هست...

مثل Galaxy TAB 10.1 Wi-Fi Only يا همون P7510 (اين مدل خاصيت 3G رو نداره...يعني GPRS و SMS نداره...)

الان تو ايران فكر كنم بشه مدل هاي P7100 و P7510 رو پيدا كرد.

روي اسم بايد خيلي دقت كرد...
    بهترين و كامل ترين مدل كه اكثرا دنبال اون ميگردن Galaxy TAB 10.1 3G يا همون P7500 هست.
    Last edited by Siavashmrm; 17-07-2011 at 19:33. دليل: 1

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها درسته که این تبلت مموری کارت نمیخوره ؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها درسته که این تبلت مموری کارت نمیخوره ؟
    بعله درسته نمیخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نقل از ایران دلیور :

سلام خدمت دوستان

یک عدد گالکسی تب 10.1 نسخه 32 گیگ موجود هست که امکان ارسال 1 روزه براتون وجود دارد از امارات و در زیر 1 هفته به ایران میرسد.

سفارش همراه با یک فاکتور 300 دلاری ارسال میشود

قیمت پایه 940 هزار تومان میباشد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من ریویوهای سایت های anandtech, engadget,gsmarna, note book check رو خوندم توی تمامی این سایت ها با قطعیت گفتن که گالاکسی تب 10.1 بهترین تبلت هانی کامب هست تا امروز و بعد از اون هم asus e pad transformers قرار میگیره
    مشکلاتی هم که برای زوم گفتن شامل مواردی چون سنگین بودن , زاویه دید بد به علت استفاده از صفحه tft معمولی(داشتن زوزایای دید باز توی تبلت ها به علت صفحه بزرگ خیلی خیلی مهمه ) , داشتن لگ و کند بودن , عدم ساپورت نرم افزاری مموری کارد با وجود داشتن اسلات مموری کارد و داشتن باگ های متعدد.
    و توی فروم های مختلف هم روش بحث شده الان رقابت اصلی بین اسوس و سامسونگ هست.
    ولی متاسفانه توی ایران همین که عنوان میشه موتورولا برند امریکاییه همه چشمشون رو روی مشکلات این برند میبندن.
    شما با اطمینان گالاکسی تب یا ترنسفورمرز بخر.
    ولی نظر کلی من اینه الان برای خریدن تبلت های هانی کامب زوده توی بعضی سابت ها به ایت موضوع هم اشاره شده
    موفق باشید.
    'مشکل کارت اسلات با آپدیت حل میشه ،
    درسته موتورولا ظریف نیست اما کار کردن باهاش خسته کننده هم نیست ! شما یک ساعت باهاش کار کن بعد اگر وزنش اذیتت کرد بگو سنگینه

تنها مشکل صفحه نمایشش هم glossy بودن زیاد اون هست که تنها مشکلی که ایجاد میکنه زیر نور هست .
    زاویه دیدش هم بد نیست.
    کلا تبلت فقط Ipad هست که کامله بقیه هر کدوم مشکل خاص خودشون رو دارند

دوربینش هم بی کاربرده ، مثلا زوم دوربین داشته باشه یا نداشته باشه مهم نیست ، سامسونگ هم دوربین 3 داره اما کافیه و دوربین معیاری برای برتری نیست.

مشکل حافظه خیلی حاده ، واقعا نمی دونم کسی که galaxy tab 16 می خره ، می خواد با تبلت چکار کنه؟
    اپل این مشکل رو با cloud computing حل کرده اما گوگل برنامه ی خاصی در این ضمینه نداره

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

کلا تبلت فقط Ipad هست که کامله بقیه هر کدوم مشکل خاص خودشون رو دارند
    دوست عزیز ایپد هم مشکلات خودش داره....حافظه نمیخوره...usb نمیخوره.....هیچکدوم کامل نیستن....

8. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوست عزیز ایپد هم مشکلات خودش داره....حافظه نمیخوره...usb نمیخوره.....هیچکدوم کامل نیستن....

اپل با سیاست های خاص خودش داره جلو میره.
    مشکل حافظه را با cloud computing حل کرده ، مشکل USB هم نداره چون اعتقادی بهش نداره.

خوبی Ipad این هست که بی رقیبه ، یعنی همینی که داری رو همیشه داری و هیچ وقتی مشکل ناسازگاری و .. نداره

اما مثلا گالاکسی تب 100 تا رقیب داره/ خود سامسونگ هم به موفقیت گالاکسی تب اطمینان نمی کنه و مدام تبلت های جور با جور میده

فکر کنم فعلا با توجه به قیمتی که تبلت ها دارند بهترین و به صرفه ترین تبلت ASUS هست ، اولا کیفیتش بالاست ، صفحه نمایش خیلی خوبی داره و با گارانتی اصلی ایسوس داره فروش میره ، قیمتش هم فک کنم 690 باشه که عالیه

کارت حافظه می خوره و دراه USB2 داره ، یعنی هیچ وقت مشکل حافظه نداری!

من خودم به شخصه از تبلت های سونی بیش از تمام تبلت های بازاری خوشم اومده اما حیف که نیست ! اگر هم باشه گرونه! مخصوصا مدل S2 که سنت شکنی کرده و فوق العادست!

10. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مشکل حافظه را با cloud computing حل کرده ، مشکل USB هم نداره چون اعتقادی بهش نداره.

خوبی Ipad این هست که بی رقیبه ، یعنی همینی که داری رو همیشه داری و هیچ وقتی مشکل ناسازگاری و .. نداره

اما مثلا گالاکسی تب 100 تا رقیب داره/ خود سامسونگ هم به موفقیت گالاکسی تب اطمینان نمی کنه و مدام تبلت های جور با جور میده

فکر کنم فعلا با توجه به قیمتی که تبلت ها دارند بهترین و به صرفه ترین تبلت ASUS هست ، اولا کیفیتش بالاست ، صفحه نمایش خیلی خوبی داره و با گارانتی اصلی ایسوس داره فروش میره ، قیمتش هم فک کنم 690 باشه که عالیه

من خودم به شخصه از تبلت های سونی بیش از تمام تبلت های بازاری خوشم اومده اما حیف که نیست ! اگر هم باشه گرونه! مخصوصا مدل S2 که سنت شکنی کرده و فوق العادست!
    دوست عزیز همه تبلت ها مشکل دارن نوبت به اپل که رسید سیاست میشه!!؟قرار نیست اپل به usb اعتقاد داشته باشه،من و شما باید اعتقاد داشته باشیم.مشکل حافظه رو هم cloud comuting برا ما حل نکرده.آخه gprs بدرده cloud computing میخوره؟
    در مورد تبلت سونی هم من اصلا با شما هم عقیده نیستم.مدل s2 دو نمایشگر داره چون همرنگ جماعت نیست مشکلات زیادی خواهد داشت.از جمله سازگاری appها با صفحه اش.آندروید 3 خیلی app داره درصدیش هم به خاطر این مشکل بپره که دیگه .....
    به نظر من تبلت زوم و گلکسی 10.1 و sony s1 خیلی خوبن.هنوز نتونستم انتخاب کنم!

12. 3 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوست عزیز همه تبلت ها مشکل دارن نوبت به اپل که رسید سیاست میشه!!؟قرار نیست اپل به usb اعتقاد داشته باشه،من و شما باید اعتقاد داشته باشیم.مشکل حافظه رو هم cloud comuting برا ما حل نکرده.آخه gprs بدرده cloud computing میخوره؟
    در مورد تبلت سونی هم من اصلا با شما هم عقیده نیستم.مدل s2 دو نمایشگر داره چون همرنگ جماعت نیست مشکلات زیادی خواهد داشت.از جمله سازگاری appها با صفحه اش.آندروید 3 خیلی app داره درصدیش هم به خاطر این مشکل بپره که دیگه .....
    به نظر من تبلت زوم و گلکسی 10.1 و sony s1 خیلی خوبن.هنوز نتونستم انتخاب کنم!

تو ایران نه اینترنتش به درد نمی خوره اما اپل بازار هدفش امریکاست ! اونجا بله خیلی بدرد می خوره! از تاکسی تا خیابون و... همه جا اینترنت پر سرعت داری

در مورد S2 هم شما یک صفحه نمایش 5.5 اینچ جلوتون هست ! این تبلت ها استاندارد playstation داره و شما اگر نگاهی به بازی ها بندازید میبینید صفحه نمایش دوم کلید بازی میشه ، فیلم های یو تیوب رو نگاه کنید

در مورد دیگر نرم افزار ها هم فقط یک صفحه نمایش کار میکنه و هیچ مشکلی نداره. فیلم های یو تیوب رو نگاه بنداز.

در ضمن Ipad مشکل USB نداره و همونطور که میدونید با camera connection kit حتی هارد اکسترنال هم بهش وصل کنی و کار کنی....

14. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گالکسی 10.1 به نظرم خیلی کامله و تنها ضعفش فقط عدم ساپورت مموری کارت هست . اگه قیمتش تا یکی دو ماه دیگه مناسب بشه حتما میخرم .
    ولی در مورد Asus اتفاقا من تو Review سایت Mobiletechreview خوندم که کیفیت صفحه نمایش و کلا ساختار گوشی خیلی عالی نیست .
    به نظر من الان Acer Iconia A500 بهترین و ارزان ترین تبلت موجود در بازار هست که هم از نظر سخت افزاری کامله و اینکه درگاه USB هم داره و آلبوم 3D برای دیدن عکس هاش هم که دیگه معرکه است .
    البته آرچوس هم دو مدل میخاد بده بیرون به نام های 80 , 101 G9 که اینا هم اگه خوب ساپورت بشن تبلت های خوبی میشن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •