من موندم LG و Samsung و Sony چجوری می خوان با قیمتاشون با iPhone 5 مقابله کنند؟: دی
من موندم LG و Samsung و Sony چجوری می خوان با قیمتاشون با iPhone 5 مقابله کنند؟: دی
به نظرم با قیمت 1.200 تومن وارد بازار ایران میشه.چون گوشیهای سامسونگ با کمی تاخیر وارد بازار ایران میشن .و تا برسن ایران قیمتشون منطقی میشه.
برعکس نوکیا که با گوشیهای معمولی سیمبین با قیمت 1.500 الی 1.800 تومن وارد بازار ایران میشن.
سلام نينجا جان
وايييييييييييييي چه خبره مگه 1200.ديگه گفتيم غوله ولي ديگه نه اينقدر من 700 دارم يعني از خيرش بگذرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.بعد دوستان من متوجه نشدم يعني بايد تا وسط تابستون منتظرش باشيم.....درسته؟(چه ضد حالي زد سامي)
دوستدار شما ياشار
نوکیا E7 که کلاً قیمت واقعیش کمتر از 500 تومنه روز اول 1200 بود
اینم وقتی بیاد بالای 1 تومنه ولی خیلی زود میاد زیر 800 تومن
i9100 اصلی 2 ماه 3روز کم دیگه وارد بازار میشه
اونی که تابستون معرفی میشه و نه وارد بازار مدل مجهز به تگرا 2 و super clear lcd هست
با1200 وارد بازار میشه ولی یه هو قیمتش افت میکنه
پیش فروش نوکیا E7 تو تمام سایت های معتبر بالای 650 دلار بود که به پول ما حدوده 700 هزار تومان میشه . بعد قیمت واقعیش 500 هزار تومانه ؟ یعنی 200 دلار هم زیره قیمت جهانی ؟!!
گالکسی اس 2 هم فکر کنم حتما بالای یک میلیون تومان وارد بشه و بعد روی 800 تومان وای میسه .
عرضه GS II تا کمتر از یک ماه دیگه در سنگاپور . قیمت هنوز مشخص نیست !
خب اول در آسیا ریلیز میشه . پس بزودی در ایران پیدا میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
عزيز نوكيا رو ولش كن 1200 وارد ميشه بعد 500 بخر.......اصلا اسمشو نيار e7به كهكشان بر خورد
ولي سامي خودتم ميدوني بعد اينكه وارد ميشه زياد پايين نمياد من از اون لحاظ گفتم 1200 بياد فوقش 200 كم شه.........يا نه بيشتر ميخوره تو سرش.
بعد حالا من 700 بيشتر ندارم ميتونم بعد افت كردن بگيرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما ياشار
نه بابا چه خبره 1200 . .. این حرفو واسه گلگسی اس و تب هم میزدن به نظر من 900 تون قیمت اولیشه ....!
نه ولی فکر کنم دیگه 1 تومن رو شاخشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)