با سلام و خسته نباشيد!ضمن تبريك سال نو من چند تا سؤال دارم كه خدمتتون عرض مي كنم.البته قبل از طرح سؤالات اينو بگم كه من يك ماه ونيم پيش به اين تاپيك سرزدم وزياد پيش نرفته بوداما الآن كه دوباره سر زدم ميبينم خيلي پيش رفته و اگر كه پرسشهام تكراري بودن معذرت ميخوام چون وقت نكردم همه ي پست ها رو بخونم!
سؤال اول:براي خريد لپ تاپ هاي سوني غير از ايران رهجو گارانتي ديگري ميشناسيد كه سراسري باشه؟( آخه ميدونيد من ساكن شيرازم و لي تو اصفهان مشغول به تحصيل هستم و نياز مبرم به اين دارم كه اگه به مشكلي بر خوردم كارمو تو همون اصفهان راه بندازن!)
سؤال دوم:من خودم قصد خريد يكي از مدل هاي سري اف را دارم.ميخواستم بدونم فرق بين مثلا F136 با F13 چي هستش؟(من خودم از حرف هاي چندين و چند فروشنده اين طور استنباط كردم كه كه اگر بعد از حرف F عددي سه رقمي بود يعني اينكه سفارش خاور ميانه است و اگر كه دو رقمي بود يعني سفارش غير خاور ميانه {معمولا آمريكا}است)
سؤال سوم:ميخواستم بدونم كه تاييد ميكنيد كه ايران رهجو فقط از اين سفارش خاور ميانه ايها وارد ميكنه؟(يعني منظورم سه رقمي هاست؟)
سؤال چهارم:مدلي كه مد نظرم هست VPC-F136FG/B مي باشد كه متاسفانه نتايج جستجويش در اينترنت بسيار اسفبار مي باشد.يعني اگر سوني چنين مدلي رو بزنه اطلا عاتشو كاملا حذف ميكنه و هيچ جوري نميشه اونو تو سايت سوني يا سايتهاي مربوط به اون پيداش كرد؟البته بر عكسش مثلا VPC-F13LGX/B را (كه دو رقمي است)سرچ كنيد ببينيد چه تفاوت هايي دارد!البته تا اون جايي كه من فهميدم يك نكته ي ديگه اين كه سه رقمي ها پشتشون نوشته Made in China اما دو رقمي ها پشتشون Made in U.S.A with foreign components هست!(ميگن كه قطعاتشون يكيه فقط مكان سفارش هاشون فرق داره!)
سؤال پنجم:ايران رهجو(كه متاسفانه اگه سايتشو سرچ كني به صحفه ي خاورميانه سوني ارجاع داده ميشي!!)به غير از ضمانت هاي 3 ساله،ضمانت هاي يك ساله هم ميكنه؟
سؤال ششم:اگر كه موضوع گارانتي سراسري اهميتي نداشته باشه آيا ميشه به گارانتي هاي متفرقه اطمينان كرد؟(حتي با وجود دانستن اين كه ايران رهجو به دروغ خودشو نماينده سوني اعلام ميكنه وضمانت سخه ساله اش هم را ميتوان به نوعي جوك تعبير كرد{با وجود ضمانت هاي يكساله شركت هاي سازده!})آخه ميكن كه اين سري اف زياد خرابي نداده و زياد مهم نيست كه گارانتيش چي باشه!
ازتون سپاسگذارم.(ممنون ميشم اگه به همه ي سؤال هام جواب بديد)
سلام
عید شما هم مبارک.
1. همه گارانتی ها سراسری هستند ولی برای استفاده از گارانتی بایستی ببریش مرکز خدمات همون گارانتی. نمیدونم ایران رهجو توی اصفهان نمایندگی خدماتش هست یا نه ولی به طور کلی توی سایت گارنتی کننده ها لیست نماینده هاشون هست.
2. همیشه اینطور نیست. توی مدل های سری F آمریکا هم دو رقمی داریم و هم سه رقمی. برای مثال مدل VPC136FX/B آمریکا هست ولی 3 رقمیه. به طور کلی (نه مطلقا) در مدل های آمریکا حرف X به چشم میخوره ولی در دیگر مدل ها حرف دیگری جایگزین شده. مثلا برای خاورمیانه بیشتر حروف F و G و چند مدل هم حرف E جایگزین حرف X میشن. فرق بین F136 و F13 هم به طور کلی هیچ چیزی نیست مگر سفارشی بودن F13 . چون از این مدل فقط F136FG داریم که هم برای آسیا هست و هم خاورمیانه (آسیا و خاورمیانه فرق میکنن ، هرچند خیلی مواقع اینها رو یکی میدونن!!)
3. بله. تا اونجایی که من سراغ دارم فقط مدل های خاورمیانه و مشترک بین خاورمیانه و آسیا رو میارن. اساسا وارد کردن دستگاه های سفارش آمریکا خیلی هزینه بردار هست و با عقل سلیم جور در نمیاد. بنابراین احتمال اینکه مدل هایی که با نام و مشخصات دستگاه های آمریکا به فروش میرسن تقلبی باشن خیلی زیاده.
این مطلب رو بخونید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4. مدل اول آسیایی - خاورمیانه ایه و طبیعیه که مطالب در موردش کم هست. مدل دوم معادل سفارش آمریکایی همون مدل آسیایی هست. هیچ مدلی هم پاک نخواهد شد. از اولین مدل لپ تاپ سونی که اسمش PCG-505F بوده توی سایت هست.
آدرس ساپورت این مدل :
کد:
اینم آدرس دستگاه مورد نظر شما :
کد:
اینم عکسش:

5. میتونی تماس بگیری و بپرسی.
تلفن واحد فروش : 02188879150
6 . نمیشه 100 درصد گفت. اگه در دسترس هست گارانتی های شرکت های بزرگتر رو بگیر. بستگی به امکاناتی مثل وجود مرکز خدمات در نزدیکی خریدار و ... داره. اینکه سری F کم خرابی داده هیچ آماری در دسترس نیست.
امیدوارم که سوالاتتون رو پاسخ گرفته باشین.
موفق باشین.