تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 53 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ممکنه جواب این سوال ما رو هم بدی ممنون میشم /
    سلام

کلا جزیره قشم یه شهر و یه بازار متمرکز نداره. من فقط به درگهان رفتم اونم واسه پوشاک. اعتماد که چه عرض کنم؟ معیاری برای سنجش نیست. ولی همون دستگاه هایی که تهران میفروشن اونجا هم وجود داره. ولی از لحاظ قیمت بهتر از تهرانه.

موفق باشین.

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

سلام teknosys . اخرش ما نتونستیم تو سایت ایسر سریال نوت بوک رو وارد کنیم . شما نتیجه نگرفتی ؟؟؟
    .
    .

یه سوال دیگه اینکه شما اهل جنوبی نمیدونی قیمت نوت بوک تو جزیره قشم چطوریاست ؟ اصلا میشه اعتماد کرد ؟
    سلام

وارد کردن که لحظه ای هست. شما اگه سریال نامبر رو درست وارد کنی همون لحظه مدل دستگاهت رو بایستی نشون بده. بعد به صفحه شخصی اکانتت میری و User Guide دستگاه رو دانلود می کنی. البته خودم هم یادم نمیاد که کجا رفتم و چیکار کردم. ولی تقریبا یه همچین چیزی بود.

موفق باشین.

2. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    عذر میخوام که جفت پا میپرم وسط بحثتون

نظرتون راجع به سری Thinkpad Edge محصول Lenovo چیه؟

همچنین نظرتون راجع به Thinkpad Edge 14 یا Thinkpad Edge 15
    با کانفیگ :
    i5 460M - 2.53GHz
    4GB 1066
    500GB
    ATI 5145 - 512MB
    Win7 - HP64bit
    -------------------------------- 1.020.000Toman

آیا واقعا سری اج رو میشه جزو دسته thinkpad دونست؟
    کیفیت بدنش چطوره؟
    کارت گرافیکش چی؟
    یه تحلیل بکنید ممنون میشم

ببخشید که این موضوع رو اینجا مطرح میکنم
    آخه کسی جواب نمیده

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    عذر میخوام که جفت پا میپرم وسط بحثتون

نظرتون راجع به سری Thinkpad Edge محصول Lenovo چیه؟

همچنین نظرتون راجع به Thinkpad Edge 14 یا Thinkpad Edge 15
    با کانفیگ :
    i5 460M - 2.53GHz
    4GB 1066
    500GB
    ATI 5145 - 512MB
    Win7 - HP64bit
    -------------------------------- 1.020.000Toman

آیا واقعا سری اج رو میشه جزو دسته thinkpad دونست؟
    کیفیت بدنش چطوره؟
    کارت گرافیکش چی؟
    یه تحلیل بکنید ممنون میشم

ببخشید که این موضوع رو اینجا مطرح میکنم
    آخه کسی جواب نمیده
    سلام

این سری سری Small Business یا به قول خودمون صنعتی هست. لپ تاپ متوسطی هست و برای کارای عمومی خوبه. این سری همون 14 و 15 بیشتر نداره. یعنی دو مدل داره "14 و "15 که این دو مدل هم به دو قسمت INTEL و AMD تقسیم میشن. یعنی "14 یه مدل INTEL داریم و یکی هم AMD ، "15 هم همینطور.

سری Edge که جزو ThinkPad هست.

کیفیت بدنس رو نمی دونم.

گرافیکش بستگی به کاربرد خودتون داره.

فقط یه نکته در مورد قیمتش هست. قیمتی که شما دادین خیلی بالاست . این قیمت مال کی هست؟ چون اگه به این آدرسی که میدم برین می بینید که این سری از لپ تاپ های لنوو خیلی تخفیف خوردن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا بحث رو ادامه ندین.

موفق باشین.

---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

5. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز توی یه تایپیک دیگه مطلبی نوشتم که خواستم اینجا هم بزارم تا دوستان علاقه مند مطلع باشن.

کد:
    موفق باشین.

7. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

امروز میخوام درباره لپ تاپ های HP و یک ترفند ساده ولی کارآمد برای بدست اوردن Product Number و Serial Number این مدل لپ تاپ یادتون بدم. برای خودم زیاد پیش اومده که به همین وسیله تونستم سریال تقلبی رو تشخیص بدم. اول چندتا نکته درباره شکل ظاهری برچسب تقلبی بهتون میگم بعد میریم سر اصل مطلب .

همونطور که همتون میدونید زیر لپ تاپ ها لیبلی وجود داره که اصالت دستگاه رو معین میکنه ، ولی اگر این لیبل مشکوک به دستکاری باشه از چه نکاتی از ظاهر اون میشه تقلبی بودن لیبل رو تشخیص داد؟

اگه لیبل کمی ناخوانا بود میتونه دلیلش چاپ بد لیبل باشه. توی لپ تاپ هایی که دستکاری نشدن لیبل خوانا و واضح هست ولی در بعضی یبل های دستکاری شده که متاسفانه به دلیل حرفه ای شدن برخی فروشندگان کمتر دیگه به چشم میخوره لیبل ناخواناست و بدی چاپ در اون مشهود هست. یکی دیگه از نکات آثاری از دستکاری شدن لیبل از جمله تا خوردن گوشه لیبل ، وجود هوا زیر چسبی که لیبل زیر اون قرار داره ، هرگونه چسب اضافه برای چسباندن لیبل و نکاتی از این دست هست. بنابراین لپ تاپی که لیبلش از نظر ظاهری فرق کنه با نمونه اورجینال اون 90 درصد امکان دستکاری شدن داره اون 10 درصد هم میزاریم برای مشکلاتی که ممکنه در هنگام حمل و جابجایی لپ تاپ به وجود اومده و باعث خراب شدن لیبل شده.

حالا ترفندی برای لپ تاپ های HP :

HP یه نرم افزاری داره که در لپ تاپ های خودش به صورت پیش فرض نصب هست. این نرم افزار برای همه مدل ها یکسانه ولی بهتره اگه ویندوز مادر لپ تاپ در دسترس نباشه اون رو در صفحه دانلود درایور دستگاه دانلود کنیم.

نام این نرم افزار Help and Support هست. شما با نصب این نرم افزار که از طریق صفحه دانلود درایور مدل دستگاهتون یا کسانی که ویندوز مادر دارن خودش روی دستگاه نصب باشه میتونید سریال و پارت نامبر معتبر دستگاه رو پیدا کنید . یه عکس از محیط نرم افزار میزارم و جایی که این اطلاعات نوشته رو نشونتون میدم.

شما در زیر پنجره اصلی نرم افزار اسم محصول ، P/N دستگاه و سریال اون رو می بینید. اینکه آیا میشه این سریالی که میده رو دستکاری کرد یا نه من تا حالا نشنیدم. پس روش تقربا مطمئنیه برای بدست آوردن اطلاعات صحیح.

اگر سوالی بود در خدمت هستم.

موفق باشین.

10. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Soltan Shah Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    آقای teknosys عزیز دستتون درد نکنه واقعاً اطلاعات خوبی بود. پس الان این مدل من باید واسه سفارش آمریکا باشه ؟
    Sony Vaio F13HFX/B
    صفحه کلیدش هم حروف فارسی رو نداره ( البته نمیدونم میشه به این استناد کرد اما یکی از دوستام که اونم نمیدونم از کجا این حرفا رو میزد اما میگفت صفحه کلید وقتی حروف فارسی نداشته باشه واسه آمریکاست !!!!! نمیدونم تا چه حد درسته ) اما خب صفحه کلید این لپتاپ هم فارسی نداره. من امروز رجیستر کردم و یک پیغام تشکر از طرف سونی به ایمیل من اومد و شماره سریال من رو به همراه مدل لپتاپم داد که البته فکر کنم اطلاعاتی باشه که خودم موقع رجیستر ثبت کردم!!! و البته یک کد eCoupon هم به من داد که نمیدونم چی هست... از اسمش که معلومه کپن مپنی چیزی باشه! .
    با اون تفاسیری که شما برای تشخیص Refur بودن گفتید پس احتمال 50 به 50ست که لپتاپی که من خریدم Refur باشه دیگه لعنت به این شانس
    راستی حرف R هم زیر لپتاپ -- نشده. البته اگه -- شده باشه میشه فهمید اگر فقط یک برچسب باشه که خب دوباره یک برچسب روش میچسبونند!
    Last edited by Soltan Shah Ali; 21-03-2011 at 23:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

تنها نکته ای که لازم دونستم توضیحی دربارش بدم برای همه لپ تاپ ها و نه تنها سونی مسئله زبان چاپ شده روی کیبورد هست.

اساسا لپ تاپی نداریم که کیبورد فارسی باشه. اونی که شما میگید عربی هست. بعضی مدل های خاورمیانه ای دارای این کیبورد هستند. کلا لپ تاپ هایی با این ویژگی دو نوع هستند. لپ تاپ هایی که توسط شرکت مادر برای خاورمیانه زده میشن و لپ تاپ هایی که مخصوص خاورمیانه زده میشن. فرق این دو در اینه که گروه اول مشابه اروپایی و دیگر مناطق ساپورت شده توسط شرکت مادر رو دارند ولی گروه دوم که جدیدا باب شده و برخی شرکت های مادر چنین Option ی رو دارند ساخت مدلی با اسم و کانفیگ خاص برای منطقه ای خاص هست. مثل برخی مدل های HP Probook .

بنابراین کیبورد فارسی نداریم. این ویژگی تنها مشخص کننده منطقه فروش مشخص شده توسط شرکت مادر هست و هیچ ربطی به ریفر بودن یا نبودن اون نداره.

در مورد دستگاه های سفارش آمریکا که دیگه اصلا همچین کیبوردی نیست . چون خیلی تابلو میشه که لپ تاپی که برای فروش در آمریکا ساخته شده کیبورد عربی هم داشته باشه!!!!

موفق باشین.

13. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد!ضمن تبريك سال نو من چند تا سؤال دارم كه خدمتتون عرض مي كنم.البته قبل از طرح سؤالات اينو بگم كه من يك ماه ونيم پيش به اين تاپيك سرزدم وزياد پيش نرفته بوداما الآن كه دوباره سر زدم ميبينم خيلي پيش رفته و اگر كه پرسشهام تكراري بودن معذرت ميخوام چون وقت نكردم همه ي پست ها رو بخونم!
    سؤال اول:براي خريد لپ تاپ هاي سوني غير از ايران رهجو گارانتي ديگري ميشناسيد كه سراسري باشه؟( آخه ميدونيد من ساكن شيرازم و لي تو اصفهان مشغول به تحصيل هستم و نياز مبرم به اين دارم كه اگه به مشكلي بر خوردم كارمو تو همون اصفهان راه بندازن!)
    سؤال دوم:من خودم قصد خريد يكي از مدل هاي سري اف را دارم.ميخواستم بدونم فرق بين مثلا F136 با F13 چي هستش؟(من خودم از حرف هاي چندين و چند فروشنده اين طور استنباط كردم كه كه اگر بعد از حرف F عددي سه رقمي بود يعني اينكه سفارش خاور ميانه است و اگر كه دو رقمي بود يعني سفارش غير خاور ميانه {معمولا آمريكا}است)
    سؤال سوم:ميخواستم بدونم كه تاييد ميكنيد كه ايران رهجو فقط از اين سفارش خاور ميانه ايها وارد ميكنه؟(يعني منظورم سه رقمي هاست؟)
    سؤال چهارم:مدلي كه مد نظرم هست VPC-F136FG/B مي باشد كه متاسفانه نتايج جستجويش در اينترنت بسيار اسفبار مي باشد.يعني اگر سوني چنين مدلي رو بزنه اطلا عاتشو كاملا حذف ميكنه و هيچ جوري نميشه اونو تو سايت سوني يا سايتهاي مربوط به اون پيداش كرد؟البته بر عكسش مثلا VPC-F13LGX/B را (كه دو رقمي است)سرچ كنيد ببينيد چه تفاوت هايي دارد!البته تا اون جايي كه من فهميدم يك نكته ي ديگه اين كه سه رقمي ها پشتشون نوشته Made in China اما دو رقمي ها پشتشون Made in U.S.A with foreign components هست!(ميگن كه قطعاتشون يكيه فقط مكان سفارش هاشون فرق داره!)
    سؤال پنجم:ايران رهجو(كه متاسفانه اگه سايتشو سرچ كني به صحفه ي خاورميانه سوني ارجاع داده ميشي!!)به غير از ضمانت هاي 3 ساله،ضمانت هاي يك ساله هم ميكنه؟
    سؤال ششم:اگر كه موضوع گارانتي سراسري اهميتي نداشته باشه آيا ميشه به گارانتي هاي متفرقه اطمينان كرد؟(حتي با وجود دانستن اين كه ايران رهجو به دروغ خودشو نماينده سوني اعلام ميكنه وضمانت سخه ساله اش هم را ميتوان به نوعي جوك تعبير كرد{با وجود ضمانت هاي يكساله شركت هاي سازده!})آخه ميكن كه اين سري اف زياد خرابي نداده و زياد مهم نيست كه گارانتيش چي باشه!
    ازتون سپاسگذارم.(ممنون ميشم اگه به همه ي سؤال هام جواب بديد)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد!ضمن تبريك سال نو من چند تا سؤال دارم كه خدمتتون عرض مي كنم.البته قبل از طرح سؤالات اينو بگم كه من يك ماه ونيم پيش به اين تاپيك سرزدم وزياد پيش نرفته بوداما الآن كه دوباره سر زدم ميبينم خيلي پيش رفته و اگر كه پرسشهام تكراري بودن معذرت ميخوام چون وقت نكردم همه ي پست ها رو بخونم!
    سؤال اول:براي خريد لپ تاپ هاي سوني غير از ايران رهجو گارانتي ديگري ميشناسيد كه سراسري باشه؟( آخه ميدونيد من ساكن شيرازم و لي تو اصفهان مشغول به تحصيل هستم و نياز مبرم به اين دارم كه اگه به مشكلي بر خوردم كارمو تو همون اصفهان راه بندازن!)
    سؤال دوم:من خودم قصد خريد يكي از مدل هاي سري اف را دارم.ميخواستم بدونم فرق بين مثلا F136 با F13 چي هستش؟(من خودم از حرف هاي چندين و چند فروشنده اين طور استنباط كردم كه كه اگر بعد از حرف F عددي سه رقمي بود يعني اينكه سفارش خاور ميانه است و اگر كه دو رقمي بود يعني سفارش غير خاور ميانه {معمولا آمريكا}است)
    سؤال سوم:ميخواستم بدونم كه تاييد ميكنيد كه ايران رهجو فقط از اين سفارش خاور ميانه ايها وارد ميكنه؟(يعني منظورم سه رقمي هاست؟)
    سؤال چهارم:مدلي كه مد نظرم هست VPC-F136FG/B مي باشد كه متاسفانه نتايج جستجويش در اينترنت بسيار اسفبار مي باشد.يعني اگر سوني چنين مدلي رو بزنه اطلا عاتشو كاملا حذف ميكنه و هيچ جوري نميشه اونو تو سايت سوني يا سايتهاي مربوط به اون پيداش كرد؟البته بر عكسش مثلا VPC-F13LGX/B را (كه دو رقمي است)سرچ كنيد ببينيد چه تفاوت هايي دارد!البته تا اون جايي كه من فهميدم يك نكته ي ديگه اين كه سه رقمي ها پشتشون نوشته Made in China اما دو رقمي ها پشتشون Made in U.S.A with foreign components هست!(ميگن كه قطعاتشون يكيه فقط مكان سفارش هاشون فرق داره!)
    سؤال پنجم:ايران رهجو(كه متاسفانه اگه سايتشو سرچ كني به صحفه ي خاورميانه سوني ارجاع داده ميشي!!)به غير از ضمانت هاي 3 ساله،ضمانت هاي يك ساله هم ميكنه؟
    سؤال ششم:اگر كه موضوع گارانتي سراسري اهميتي نداشته باشه آيا ميشه به گارانتي هاي متفرقه اطمينان كرد؟(حتي با وجود دانستن اين كه ايران رهجو به دروغ خودشو نماينده سوني اعلام ميكنه وضمانت سخه ساله اش هم را ميتوان به نوعي جوك تعبير كرد{با وجود ضمانت هاي يكساله شركت هاي سازده!})آخه ميكن كه اين سري اف زياد خرابي نداده و زياد مهم نيست كه گارانتيش چي باشه!
    ازتون سپاسگذارم.(ممنون ميشم اگه به همه ي سؤال هام جواب بديد)
    سلام

عید شما هم مبارک.

1. همه گارانتی ها سراسری هستند ولی برای استفاده از گارانتی بایستی ببریش مرکز خدمات همون گارانتی. نمیدونم ایران رهجو توی اصفهان نمایندگی خدماتش هست یا نه ولی به طور کلی توی سایت گارنتی کننده ها لیست نماینده هاشون هست.

2. همیشه اینطور نیست. توی مدل های سری F آمریکا هم دو رقمی داریم و هم سه رقمی. برای مثال مدل VPC136FX/B آمریکا هست ولی 3 رقمیه. به طور کلی (نه مطلقا) در مدل های آمریکا حرف X به چشم میخوره ولی در دیگر مدل ها حرف دیگری جایگزین شده. مثلا برای خاورمیانه بیشتر حروف F و G و چند مدل هم حرف E جایگزین حرف X میشن. فرق بین F136 و F13 هم به طور کلی هیچ چیزی نیست مگر سفارشی بودن F13 . چون از این مدل فقط F136FG داریم که هم برای آسیا هست و هم خاورمیانه (آسیا و خاورمیانه فرق میکنن ، هرچند خیلی مواقع اینها رو یکی میدونن!!)

3. بله. تا اونجایی که من سراغ دارم فقط مدل های خاورمیانه و مشترک بین خاورمیانه و آسیا رو میارن. اساسا وارد کردن دستگاه های سفارش آمریکا خیلی هزینه بردار هست و با عقل سلیم جور در نمیاد. بنابراین احتمال اینکه مدل هایی که با نام و مشخصات دستگاه های آمریکا به فروش میرسن تقلبی باشن خیلی زیاده.

این مطلب رو بخونید :

کد:
    4. مدل اول آسیایی - خاورمیانه ایه و طبیعیه که مطالب در موردش کم هست. مدل دوم معادل سفارش آمریکایی همون مدل آسیایی هست. هیچ مدلی هم پاک نخواهد شد. از اولین مدل لپ تاپ سونی که اسمش PCG-505F بوده توی سایت هست.

آدرس ساپورت این مدل :

کد:
    اینم آدرس دستگاه مورد نظر شما :

کد:
    اینم عکسش:

5. میتونی تماس بگیری و بپرسی.

تلفن واحد فروش : 02188879150

6 . نمیشه 100 درصد گفت. اگه در دسترس هست گارانتی های شرکت های بزرگتر رو بگیر. بستگی به امکاناتی مثل وجود مرکز خدمات در نزدیکی خریدار و ... داره. اینکه سری F کم خرابی داده هیچ آماری در دسترس نیست.

امیدوارم که سوالاتتون رو پاسخ گرفته باشین.

موفق باشین.

16. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •