اون برچسب های بوف قیمت همکاریش 5 تومانه مغازه های زیززمین پاساژ موبایل خیابان مدرس به مشتری میدن 10 تومان بعضی ها رو 12 تومان همونها رو توی احمد آباد از 25 تا 35 تومان میفروشن
اون برچسب های بوف قیمت همکاریش 5 تومانه مغازه های زیززمین پاساژ موبایل خیابان مدرس به مشتری میدن 10 تومان بعضی ها رو 12 تومان همونها رو توی احمد آباد از 25 تا 35 تومان میفروشن
ولی بنظرم گرون ترین فروشگاه اینترنتی همین دیجیکالا هست
دلیلشم هم فک کنم به خاطر کارکنان زیادش باشه ک باید حقوقشون رو بده
تبلت لنوو تو دیجی ۸۸۵ زده بود کل بازار تک و بازار بلوار سازمان آب رو گشتم کمترین قیمتی که پیدا کردم همین ۸۸۵ بود ولی تا حالا از سایت چیزی نگرفتم.البته تا ۱ ساعت پیش .
البته همشهری خودت میدونی که مشهد بازار خوب و رقابتی نداره و فروشنده ها هم اکثرا کلاهبردارن ولی حالا احتمالا اون جنس شما کمیاب بوده
ولی در کل جنس در بازار ارزانتره البته به شرطی که قیمت رو بدونید وگرنه فروشنده ها به هیشکی رحم نمیکنند
من بیشترین خرید را ار دی جی کالا انجام میدم گاهی هم اشتباه میکنم بر اساس تجربه خودم محصولاتی که فروش بیشتری دارند قیمت مناسب تری هم دارند یک سری محصولات از بازار تهران هم قیمت بیشتری دارند حتی بر اساس مقایسه ایی که انجام دادم در شهر های بزرگ هم قیمت ها مناسب بود محصولاتی که مورد استقبال قرار نمیگیرد بعد از ماه ها اصلا افت قیمت در آنها دیده نمیشود... بیشترین مانور دی جی کالا برای افراد متوسط پیشنهاد های شگفت انگیز است...
دیگه از سایت "چاره" که گرونتر نیست.
خوبی دیجیکالا به همین تخفیفهایی است که میگذاره. زیاد پیش می آید که در تخفیفهایش جنس از بازار هم ارزانتر شود.
مثلا هفته قبل که یک هارد ADATA 620 یک ترا را 204 خریدم. جایی به این قیمت میتوانید این هارد را پیدا کنید؟
سلام دوستان من یه مشکل توی بازی دارم ولی متاسفانه هیشکی پاسخگو نیست
دوستان جون هرکی دوست دارید کمکم کنید.
سلام.
بازی؟
چه ارتباطی با موضوع تاپیک داره؟
بنظرم دیجیکالا فقط واسه تهرانیا و کرجیا خوبه من خودم چند روز پیش یه تبلت سفارش دادم 14.000 تومن پول پست و خدمات گرفته که هم قیمت بازار اصفهان دراومد! اول میخواستم لپ تاپ سفارش بدم امتحانی یه تبلت ارزون (ت210,000) سفارش دادم که ببینم بصرفس یا نه خلاصه فهمیدم که ترفندشون همینه کالای ارزان خدمات گزاف! از فروشگاه برین لوازمتون رو بگیرین یه قیمت در میاد تازه جلوتون تست هم میکنه شاید یه اشانتیونی هم بده!ممنون که خوندین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)