یعنی در حد دراگون ایج مولفه های نقش آفرینی داره ؟؟؟؟؟ببینم می تونم بعد از مدتها یک بازی در سطح یا نزدیکای dragon age origins داشته باشم یا نه
یعنی در حد دراگون ایج مولفه های نقش آفرینی داره ؟؟؟؟؟ببینم می تونم بعد از مدتها یک بازی در سطح یا نزدیکای dragon age origins داشته باشم یا نه
چرا خوش به حال دوستان پی سی باز ؟ مگه بازی واسه کنسول های دیگه نبوده ؟ واسه XBOX و PS3 که بوده دیگه ، تازه بعد از این همه مدت واسه PC اومده .
نه خوب منظور دوستمون این بود که نیست PC نمیتونستیم بازی کنیم و حالا میتونیم, خوش به حالمون.این خوش به حال به معنی این که شما میتونید بازی کنید من نمیتونم نبود!
شدیدا منتظرم بازی دستم برسه چون مطمئنا یکی از بازی های RPG مورد علاقم خواهد بود و حالا میتونم راحت بازی کنم و نمیخواد خونه رفیقم آویزون بشم برا Xbox : دی
PCGamer به بازی نمره ی 89 را داده و روی این نکته تاکید کرده که این بازی یک پورت مستقیم از نسخه ی کنسولی هست و به جز محتوای جدیدی که به بازی اضافه شده هیچ بهینه سازی از نظر HUD , گرافیک و تکسچرها و نحوه ی کنترل انجام نشده و برای همین به استفاده از دسته به جای کیبورد توصیه کرده.
از جمله موارد دیگه به این اشاره شده که رزولوشن بازی روی 768*1024 که در کنسول وجود داشته باقی مونده و تعداد فریم بر ثانیه هم عینا روی 30 ثابت می مونه ... البته در کنار اون به این اشاره کرده که برای بازی با این ساختار منسجم این مورد زیاد به چشم نمیاد و بازی رو بسیار خوب ارزیابی کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای حل مشکل رزولوشن پایین یک "ماد" که البته غیر رسمی هست را پیشنهاد کرده که یک فایل تکست 80 کیلوبایتی هست که رزولوشن های بالاتر رو فعال می کنه و به کمک اون به راحتی میشه رزولوشن را به صورت دستی تغییر داد و بازی را روی 720p اجرا کرد. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
در مجموع به نظر میاد توی این بازار راکد بازی های با کیفیت , بازی بسیار خوبی نصیب PC بازها شد.
میگم چطور با پد بازی کنم؟وصل که میکنم انگار نه انگار :(
امیدوارم باشه
مشکل گیم پد یه جورایی حل شد یعنی دکمه ها جا به جا هستن ولی خوب منم جا به جا میزنمشون!
ولی فکر کنم دسته رو تا مرز شکوندن بردم: دی
سر باس اولیه هی جاخالی باید میدادم ولی میمردم دیگه عصبیم کردش آخر سر وقتی کشتمش صدای تق تق دسته در اومده بود از بس فشار دادم : دی
واسه من از همون اول با مشکل شروع شد بازی سیو نمیشه و وقتی هم میرم تو بازی یهو میپره بیرون و ارور run time و فلان و فلان میده از گرافیکش زیاد خوشم نیومد ، نتونستم بازی کنم که بگم از بازیش خوشم اومد یا نیومد .
دوستان تا جایی که یادم میاد موقعی اسکایریم اومد با این مقایسش میکردن،میخاستم بدونم این همونه که واسه پی سی ریلیز شده یا فرق داره؟؟؟
گرافیکشم پایینه.تنظیم کردم ولی فرقی نکرد.کار خاصی باید بکنیم؟
و در ضمن چه طوری میشه تنظیمات کیبورد رو عوض کرد؟
خوب من بازی رو نصب کردم اما اینطور که معلومه با کیبرد و موس خیلی سخت تره
گرافیکش هم افتضاحه
باید بذارمش کنار مگر یک PATCH چیزیی بیاد
Last edited by farid_1; 30-08-2012 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)