تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 63 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 621

نام تاپيک: نظرا در مورد لپ تاپ asus n53sv

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

مشکل دار بودنش به این دلیل که کلی جنس از قدیم مونده و این فروشنده ها میخوان به هر قیمتی آبشون کنند فقط ما باید حواسمون باشه همین
    بعدشم مگه شما مدل دیگه ای تو بازار ایران سراغ داری که از CPU نسل جدید استفاده کنه.
    البته غیر از msi که به نظر من msi لپ تاپ بشو نیست.
    یکی از دوستام خریده البته نه این مدلش رو ولی میگه افتضاحه کیفیتش
    بعد از 2 ماه فنش سوخت
    در کل اسوس رتبه اول کیفیت رو تو جهان گرفته حتی بالاتر از Apple!

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

بچه ها چند تا سوال اساسی:
    1- بعد از عید از کدوم گارانتی ها سری بدون اشکال (حداقل به قول خودشون) وارد بازار شده؟
    2-اصلاً الآن لپ تاپ گارانتی دار با برچسب New Revision Certified Design با سریال نامبر چک شده تو بازار موجود هست؟ اگه آره کدوم گارانتی و با چه قیمت و کانفیگی؟ خصوصا USB3 و دور هارد؟

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

یک سوال دیگه:
    دوستان به نظر شما خرید لپ تاپ اسوس بدون گارانتی صلاح هست؟
    آخه یکی از دوستام اسوس داشت و یک کم فنش به صدا اومده بود برده بود گارانتی که سرویسش کنن نه ازش کارت گارانتی خواسته بودند نه کارتون و ...
    وقتی پرسیده بود چرا گفته بودن الآن خدمات اسوس به صورت مشترک در یک جا انجام میشه و اصلاً شرکت گارانتی کننده و ... مهم نیست و با چک کردن سریال نامبر مشخص میشه دستگاه هنوز تحت گارانتی 2 ساله بین المللی هست یا نه؟

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

تو رو خدا سریعتر جواب بدید که بدجور حیرونم!!!!
    آخه الآن نزدیک 3 ماهه دارم دنبال لپتاپ میگردم.
    اگه خیلی ریسک بالایی نیست برم همین بدون گارانتیشو بخرم
    در باره اون دوستتون بايد بگم احتمالا يه بادي توش گرفتن درست شده بابتش زحمت كشيدن گارانتي نگرفتن ولي اگه مشكل عمده باشه اگه گارانتي نداشته باشه پول ارسال به تهران و اگه درست نشد براي گارانتي بين المللي پول فرستادن به دبي رو ازت مي گيرن يا اينكه خودت بايد ببريش اونجا. تمام لپتاب هاي اسوس 2 سال گارانتي بين المللي دارن ولي چون كه تو ايران ايسوس نمايندگي فروش و تعميرات اصلي نداره(به خاطر تحريم، اينها اي كه ادعاي نمايندگي ميكنن فقط وارد كننده عمده هستن نه نمايندگي) براي گارانتي بايد برن دبي چون بيشتر لپتاب ها از اونجا وارد مي شن. به نظر من همچنين ريسكي رو نكن حالا دگه نظر خودته

2. این کاربر از hesam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میشه بگید چه جوری باید فهمید لپتاپ مورد نظر سری بدون مشکلشه؟منظورم اینه که سریال نامبرو باید تو کدوم قسمت سایت ASUS وارد کرد؟

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

میشه بگید چه جوری باید فهمید لپتاپ مورد نظر سری بدون مشکلشه؟منظورم اینه که سریال نامبرو باید تو کدوم قسمت سایت ASUS وارد کرد؟
    اولي لينك خبر دومي براي چك كردن لپتاب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت nassii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از مدل N43 خبری دارید؟مشخصاتش مثل n53 میباشد ولی14 اینچ
    ایا مشکلات n53 رادارد؟

در آغاز فعالیت nassii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

14

من درست متوجه نشدم
    شما با برچسب خریدید و در سایت زدید گفته که مدل قدیمه؟؟؟؟
    یا اینکه بدون برچسب خریدید؟؟؟
    اگه بدون برچسب بوده که خوب مشخصه باید مدل قدیم باشه اما اگه با برچسب بوده با توپ پر برو لپ تاپ رو پرت کن تو صورت طرف و حسابی شاکی شو... همین امروز برو
    قبلا هم اخطار داده بودم حتی اگه با برچسب بود هم شک کنید و از ایسوس استعلام بگیرید

ببخشید به کدو م تاپیک مراجعه کنم که در مورد این برچسب ها توضیح داده باشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در باره اون دوستتون بايد بگم احتمالا يه بادي توش گرفتن درست شده بابتش زحمت كشيدن گارانتي نگرفتن ولي اگه مشكل عمده باشه اگه گارانتي نداشته باشه پول ارسال به تهران و اگه درست نشد براي گارانتي بين المللي پول فرستادن به دبي رو ازت مي گيرن يا اينكه خودت بايد ببريش اونجا. تمام لپتاب هاي اسوس 2 سال گارانتي بين المللي دارن ولي چون كه تو ايران ايسوس نمايندگي فروش و تعميرات اصلي نداره(به خاطر تحريم، اينها اي كه ادعاي نمايندگي ميكنن فقط وارد كننده عمده هستن نه نمايندگي) براي گارانتي بايد برن دبي چون بيشتر لپتاب ها از اونجا وارد مي شن. به نظر من همچنين ريسكي رو نكن حالا دگه نظر خودته
    والا دوستم که اصلاً تهران بوده و خودش رفته لپتاپش رو داده نمایندگی.
    ولی اینطور میگفت که اسوس یک دفتر رسمی نمایندگی تو ایران زده و الآن ایران شامل2Years Global Warranty میشه.
    صحبت شما درست ولی میدونی تا کی باید صبر کنیم که الماس یا سازگار، سری بدون اشکالش رو وارد کنند؟؟؟؟
    البته تو فروم سایت سازگار زده بود از اوایل اردیبهشت وارد بازار تهران و شهرستانها میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این طور که پیداست باید حدود یک هفته صبر کنم تا سری جدید از گمرک ترخیص شه تا قیمت ها بیاد پایین این تهرانی ها تا دیدن کمه قیمت بردن بالا نخرید تا قبمت ها واقعی شه
    شما کدام شهر هستید من میتونم 1320 بهتون بدم البته با usb3
    Last edited by iraniansatellite; 11-04-2011 at 10:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رو زمین

پيش فرض

بچه ها سازگار میگه n53 و مدل های بهتر از اون از اوایل اردیبهشت میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید به کدو م تاپیک مراجعه کنم که در مورد این برچسب ها توضیح داده باشه ...
    jتو همین تاپیک چند صفحه قبل با عکس توضیح داده شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    من قبل از خرید سریال رو گرفتم و اینه
    B1N0AS189291022
    و در سایت زیر وارد می کنم که پیغام می ده Your product is affected by this issue.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی چی؟ بخرم یا نه؟
    یکی از مسئولین ایسوس که می گفت اگه جزو اونها باشه پیغام می ده که هست ولی این پس مشکلی نداره و در ضمن
    امکان داره بعد از 3 سال 6 درصد سرعتش بیاد پایین و تا چند ماهه بعد این امکان عملی می شه که در ایران چیپشو عوض کنن!
    حالا قصد خرید داریم اونهم 3 عدد چی کار کنم؟؟؟
    مدلی که می خرم مشخصات زیر رو داره
    usb3/bluray writer/fuull hd/640gb/asus n53sv

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •