تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 36 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

لطف داری دوست خوبم.
    جلیل مگه کارش چطوره؟یه بار اتفاقآ تو راه تهران دسته موتور گیربکسم خراب شد رفتم پیشش برام درستش کرد هم کارش رو دوست داشتم و هم با انصاف بود.
    اون باطری سازه هم کارش درجه 1 بود سوییچ برف پاک کن ماشینم رو درست کرد در صورتی که باطری ساز آمریکایی اصفهان نتونست سوییچ رو درست کنه.

باشه چشم عکس پوسته رو میزارم.
    البته اگه پوسته خراب بود که عوضش میکنم.

موتور ماشینم مثل کامارو نیست چون کامارو سر سیلندر یه تیکه داره ولی این دو تیکست.
    حالا باید باز شه ببینیم اجزای داخلش با موتور نوا فرق داره یا نه.

2. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته اگه بالا سرش باشین خب اگه قهرمان جهانم باشه جرات نداره لوازم کهنه رو ببنده. ولی امان از روزی که ماشین پیشش بخوابه اونوقته که کاری میکنه که نگو ونپرس. البته بنده کی باشم که بخوام کسی رو خراب کنم ولی چه کنم که کاری کرده که نمیتونم فراموشش کنم.ماشین من 40 روز پیشش خوابید و موتور و گیربکسش رو عوض کرد و موتور رو قبل از نصب تعمیر هم کرد و همه ی لوازم از قبیل (پیستون رینگ یاتاقانها اویل پمپ واشر بوش میل سوپاپ شمع و موتور رو یه تراش کامل فرستاد البته به گفته ی خودش)و گیربکس دنده ای هم که گفت خودم دارم و به شرط میبندم اگه خراب بود عوض میکنم.ولی موقعی که میخواست ماشین رو تحویل بده برا یه لحظه فاکتور نشون داد و بعد فاکتورها رو تحویل نداد و اون لحظه من متوجه نشدم و نمیدونستم چه بلایی سرم اورده.خلاصه اولین روزی که سوار ماشین شدم فهمیدم چه کلاهی سرم رفته .گیربکس به طور شدیدی زوزه میکشید و ماشین به شدت تنبل بود خلاصه ماشین رو پارک که کردیم دیدیم از ته میللنگ شدیدا روغن ریزی داره .خلاصه فرداش رفتیم پیشش و گفتیم این چه تعمیریه که کردی و در نهایت خونسردی سوار ماشین شد و گفت که گیربکس که نو نبوده و باید زوزه بکشه و بعد هم موتور رو چک کرد و گفت موتور باید بیاد بالا و من دیگه این کار رو نمیکنم و ببر یه جای دیگه خلاصه من هم که ناشی گری کرده بودم و فاکتورها رو نگرفتم خواستم ازش بگیرم که شاید بتونم اقدامی بکنم ولی افسوس که اون گرگ پیر اونها رو نداد که نداد.خلاصه مدتی با همون روغن ریزی سوار شدم و تصمیم گرفتم ماشین رو اتومات کنم (البته خودم ) و یه گیربکس خریدم و یه کیت و خودم بازش کردم و ریبلدش کردم و وقتی خواستم نصب کنم گفتم فرصت خوبیه روغن ریزی موتور هم بگیرم وکارتل رو که باز کردم با صحنه های تکان دهنده ای روبرو شدم پیستونها پر خط و خش بود و کهنه و یکی از یاتاقانها هم باز کردم و دیدم ترک داره و کهنس پس حتما یاتاقانها هم کهنه بود و اویل پمپ هم که خیلی بعیده نو باشه و اصلا موتور تراش کامل نشده بود البته تا جایی که من دیدم میل سوپاپ و میللنگ اصلا دست نخورده بود خلاصه کاسه نمد میللنگ رو عوض کردم و بستم و ماشین رو اتومات کردم و جمع کردم .خلاصه روغن ریزی موتور حل شد و گیربکس هم سالم و خوب عمل میکرد.خلاصه کلی یخ زدم از این کلاهی که سرم رفته.البته قرار بود صفحه رو بکوبه و فلایویلش رو هم سنگ بزنه و سال 87 حدود 40 تومان برا اونها گرفته بود ولی افسوس که فلایویل سنگ که نخورده بود بلکه چند میل هم لبه داشت و لنت صفحه کلاچ هم از فرط کهنگی داشت میریخت سرتو درد نیارم خلاصه شمعهایی رو که به اسم اصلی رو موتور بسته بود همین دیروز باز کردم برا تعویض که انقدر پوسیده بودند که نصفشان موقع باز کردن خرد شدند و اونها هم تقریبا هرز بودند و قطعا کهنه بسته بود خلاصه این قضیه برای بنده ی حقیر به کوهی از تجربه مبدل شد و البته خاطره ای تلخ ......

4. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عجب داستانی شد.
    آدم نباید به هیچ کس اعتماد کنه.
    ولی من با مکانیک طی میکنم تمام قطعات کهنه ماشین رو پس میگیرم.

6. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

توو این بازار مکاره آمریکایی سرتونو برگردونید هم کلاه میزارن سرتون هم دوباره همون کلاه رو برمیدارن.
    متاسفانه همه ماها به نوعی درگیر این مسئله هستیم.
    به قول دوستمون وقتی ماشینی میدیم جایی برای تعمیرات باید قید کارو زندگی رو زد و 24 ساعت مثه شیر بالارسر مکانیک وایستاد در غیر اینصورت اتفاقی که نباید بیفته می افته.
    محمد جان در مورد لوازم کهنه باید عرض کنم که این مکانیکا اینقدر لوازم کهنه توو بساطشون دارن که میتونن اونارو بعنوان لوازم کهنه شما نشونتون بدن و خیلی راحت سر من و شمارو شیره بملن.
    بهترین کار اینه بالاسرشون ایستاد.
    این کار دو تا حسن داره.
    یکی اینکه از اموالتون مراقبت میکنین.
    دوم اینکه یه تجربه عملی مکانیکی هم میشه.

8. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درسته ولی من وقتش رو ندارم بالا سرش وایسم پس چاره چیه؟باید اعتماد کرد.
    البته این مکانیکی که من میشناسم مطمئنم اهل این کارها نیست چون اخلاقش رو میشناسم.
    البته هر روز بهش سر میزنم که چیکار کرده ولی نمیتونم دائم بالا سرش وایسم.

10. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که اگر جای شما بودم یه همچین ماشین فوقالعاده ای رو دست هیچ میکانیکی نمیدادم و یا خودم تعمیر میکردم و یا یه لباس کار میخریدم و در یک فرصت مناسب (مثل علی اقا) همراه با مکانیک کارش رو انجام میدادم و یک لحظه ازش غافل نمیشدم(مثل عقاب)!!!!!!!!!!!!

12. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درسته ولی من تا حالا تجربه تعمیر موتور رو نداشتم.
    از طرفی هر روز سر کارم چیکار میتونم بکنم؟
    حالا از مراحل کار عکس میگیرم هر روز عصر هم سراغ مکانیک میرم و کارهایی که روی موتور و گیربکس انجام داده رو به دقت مورد بررسی قرار میدم و عکسش رو اینجا میزارم.

14. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همگي، مدتي بود اينجا سر نزده بودم و يه جورايي يادم رفته بود كه وجود داره!
    دوباره از اول تا اينجا رو خوندم.
    مشكل مكانيكهاي دزد هميشه بوده و هست( كلا توي هر صنفي از اين جور خرده شيشه اي ها وجود داره) اما اين كاري كه انجام داده و دزديهايي كه كرده ديگه غير قابل تحمله.
    من جاي شما بودم ميرفتم پيشش و دو راه براش باقي ميگذاشتم:
    1. اول تمام پولهايي كه گرفته رو پس بده تا بدون هيچ مشكلي مسئله فيصله پيدا كنه.
    2. اگر زير بار نميرفت ،يه شكايت تمام عيار با سند و مدرك از طرف اتحاديه و البته مجمع امور صنفي براش درست ميكردم تا نه تنها پولها + جريمه خرابكاري رو بده بلكه دكانش رو هم براي يه مدت طولاني پلمپ ميكردن تا عبرت بقيه بشه.
    اين كار رو توي اهواز سر چند تا از اين مكانيك نماها در آوردن و حسابي حالشون رو گرفتن، البته كمي دوندگي داره اما بي نتيجه نيست.
    البته يه راه ديگه هم هست كه اميدوارم به اونجا نكشه و اون اعمال قانون توسط خود شخصه كه ديگه خدا رو هم نبايد بنده باشه و بلايي سرش بياره كه ريال ريال پولها رو خرج دوا درمونش كنه!! متاسفانه بعضيها زباني جز اين رو هم نميتونن بفهمن و شايد لازم بشه كمي گوشمالي بشن.
    اما بهترين و بهترين كار اينه كه آدم تا ميتونه خودش فني بشه و كارهاش رو انجام بده و البته با مكانيكي كه شرف و وجدان داره رفيق بشه كه حتي چشم بسته هم بهش اعتماد كنه.كار سختيه اما شدنيه.

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دقیقا یادمه یکی از قطعه فروشها که داشتم ازش تسمه تایم میگرفتم اینو گفت میخوای بدی عوضش کنن بمون بالا سرش همین رو بندازه برات گفت چیزی بخر بیار بگو بنداز تموم بشه بعدا میگیرم میارم
    منم بابام رو گذاشتم بالا سر ماشین و رفتم پی قاب تسمه .
    کلا یه کم باید احتیاط کنی در هر موردی ، یا بری پیش کسی که واقعا کارش درسته من به شخصه از 4 نفر نپرسم پیش کی ببرم هیچ ماشینی رو نمیبرم . و نمیذارم ماشین تنها بمونه . حتی تریلی رو که میبریم بعد سالها اونم به توصیه بابا میبریم پیش شاگرد مکانیک اصلی که هم محل و فامیل هم هستن شاید برای کامیون ما 10 تا تعمیرکار موتور و گیربکس باشه ولی خداییش هیچوقت پیش کس دیگه ای نمیبریم حتی اگه اون طرف چند روزی نباشه .

18. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان امروز ایمپالا رو بردم تعمیرگاه برای تعمیر موتور و گیربکس.
    الان فکر کنم موتور و گیربکس دیگه باز شده باشه.
    عکسها رو به زودی میزارم.فقط شرمنده من مثل جناب کامارو ال تی نمیتونم مرحله به مرحله عکس و توضیحات بزارم چون خودم بالاسر کار نیستم.
    ولی عکسها رو که میزارم خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم.

20. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •