نه ندیدم
تنها تردید من تو خرید این گوشی، ال جی بودنشه
آخه من نمیدونم میشه به گوشی های ال جی اطمینان(از نظر ساپورت و خرابی) کرد یانه؟
نه ندیدم
تنها تردید من تو خرید این گوشی، ال جی بودنشه
آخه من نمیدونم میشه به گوشی های ال جی اطمینان(از نظر ساپورت و خرابی) کرد یانه؟
والا من خودم اولین گوشی ال جی هست که تو عمرم خریدم البته بی تعارف سوای بعضی اشکالات در مجموع گوشی خیلی خوبیه و از خریدم راضی هستم.
اولا که اصل قضیه اندرویده دوما سخت افزارش قابل قبوله سوما هم که واقعا طراحیش عالیه
در مورد ساپورت امیدوارم این گارانتی اگه مشکلی پیش اومد به داد برسه ;(
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
چند خریدی؟ خیلیا میگن با LG Optimus 2X هم قیمته؟ تو بازار هست؟
420قیمت داره
عمراً با 2ایکس هم قیمت باشه
مشخصات 2ایکس رو ببینن نمیگن هم قیمته
2ایکس 500 باشه من میخرم
Last edited by ATA FARZADI; 30-09-2011 at 14:35.
سلام من سه روز پیش تو پاساژ علاالدین خریدم 440 تومن باگارانتی اصلی پارس ماکروتل اونم 2سال گارانتی تعویض آدرسش طبقه اول فروشگاه دایموند . موقع خرید بهتون میگه برنامه اورجینال میریزم براتون 25 تومن میشه>>>یادتون باشه همش برنامه های الکی مثل ماربازی براتون میریزه پس سرتون کلاه نره ......
اما خود گوشی واقعا عالیییییی من اچ تی سی دیزایر برای خواهرم گرفتم ولی درکل اپتیموس بلک واقعا حرف نداره ال جی سنگ تموم گذاشته گوشی رو از روی برند انتخاب نکنید از روی امکاناتش انتخاب کنید چون صفحه ال سی دی ال جی همو صفحه سامسونگ گلکسی اس هستش وال سی دی رو هم یه کارخونه کره ای تولید میکنه .......اگه سوالی داشتین در خدمتم
منم فکر نمی کنم با دو ایکس هم قیمت باشه البته نمی دونم کجا بود که خوندم دو ایکس ها خیلی به مشکل برخوردن شاید برای همین قیمت جهانیش پابین کشیده باشه
من بلک رو ٤٣۰ گرفتم البته با گارانتی و فول ساپورت فارسی و تقویم شمسی
بی گارانتی دوستان تا ٣٩۰ هم قیمت دادن که البته نمیدونم وضعیت فارسی اونا چطوریه?
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
سلام دوستان...منم امروز این گوشی رو برای یکی از اشنایان گرفتم....واقعا گوشی خوبیه و نسبت به پولی که میدید ارزش داره.
430 تومن با گارانتی پارس کامتل
اگه اکی شد فکر کنم واسه ی خوم هم x2 بگیرم![]()
ببخشید x2 چنده؟
این سایت داره میگه اپتیموس بلک در ماه جاری میلادی به اندروید 2.3 مجهز میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین قیمت این گوشی رو کسی داره ؟ آیا رنگ سفید یا صورتی این مدل هم موجود هست ؟ اگر هست آدرس و قیمت ( اگر قیمتش متفاوت است ) لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)