ببینم اینجا کی گرافیک 8800 و رم 2 گیگ به بالا وcpu چهار هسته ای داره که می خواد gta رو روی pc بازی کنه؟![]()
ببینم اینجا کی گرافیک 8800 و رم 2 گیگ به بالا وcpu چهار هسته ای داره که می خواد gta رو روی pc بازی کنه؟![]()
cpu : core 2 duo 2.4 e6600
( ram : ocz pc2-6400 ddr2 800 2 gig ( 2 * 1gig
vga : geforce 8800gts 640 mg 320 bit asus
hard : 320 sata 2 16 mg buffer maxtor
motherboard : asus p5b
power : ac-be 550wl
dvd writer pioner
در کل 1420 دادم با کیس و بدون مانیتور و speker , ...
1420؟
بگو کجا می دن ما هم بریم بگیریم![]()
در جواب *PINK PANTHER*
موتور بازی RAGE برای هر سه سیستم PS3,Xbox 360 و PC طراحی شده و به راحتی میشه بازی های رو برای هر سه محیط طراحی کرد.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در جواب pepe:
LCS یه ورژن کوچک از سری بازی ها بود و هرگز یک title اصلی نبوده و نخواهد بود.این نسخه از بازی بیشتر با هدف جذب بازار کنسول های PSP ساخته شد.ولی تا به حال هر 3 ورژن بزرگ و اصلی بازی برای کامپیوتر هم ریلیز شده.لطفا حرفای بی پایه نزنین.
دلیل بی اساس دیگتون این بود که خرج آپگرید کردن از 360 بیشتر میشه!عمرا!!من خودم یه رم 1 گیگ که تا زمان نسخه ی PC قیمتش به 70-80 تومن می رسه نیاز دارم +آپگرید کارت گرافیک که قیمتش دستم نیست(تو انجمن سخت افزار هست)که تازه اینم قیمتش تا اون زمان خفن میاد پایین.بگذریم از اینکه ما بازی کنندگان pc می تونیم قطعات قبلیمونو بفروشیم تا مقداری از پول آپگرید به دست بیاد!...و اینکه نههههههه!ما 360 نمی خوایم .پیشکش خودت!...
یادتون باشه که نه مایکروسافت نه راک استار از پول بیشتر بدشون نمیاد و هر دوشون از فروش ورژن pc سود بالایی می برن.
فکر نميکنی واسه يه کيس خالی يکم زياد دادی؟ يا من اشتباه ميکنم؟
در جواب شما باید بگم سیستمی که می خوای جمع کنی فقط می تونه بازی رو بیاره بالا.
و فقط شما در صورتی تمایل به انجام بازی دارید که عشق gta باشید.
شما که می گی قیمت آپگرید از خرید 360 ارزونتره باید بدونی الان یه گرافیک 8800 . ششصد هزار تومنه.
حالا من به قطعات دیگه کاری ندارم.
دیگه خودت حساب کن چقذر می شه.
در ضمن اگه قیمت 360 رو نمی دونی باید بگم که فعلا تو دهات ما یعنی تهران premium چهارصدو چهل هزار تومنه. حالا دیگه تو شهر شما نمی دونم چنده.
خوب ممنون از لینک توضیحات موتور بازی Technoی عزیز.
بهتره وضعیت اینکه برای پی سی میاد یا نه رو با نگاه کردن به بازیهای قبلی نسنجیم چونکه همونطور که میبینین راکستار رو به X360 آورده در حالی که 3 نسخه ی قبل رو اول برای PS2 ساخته بود بعد برای Xbox.
پس وضعیت فرق میکنه.
چه خبر بوده تو این نمایشگاه e3 .
تا اونجایی که من فهمیدم یک دمو از بازی نشون داده شده و جزییات زیادی از بازی ارایه شده که می تونین تو سایت gtagaming.com ببینین.
کاش ما هم میتونستیم بریم![]()
![]()
![]()
اره دموي با حالي داره (يكم بيمزه) كه من الان در حال نگاه كردن دموش هستم
و يك دقيقه 11ثانيس و ان را انقلابgtaميدانند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)