اقا من تاحالا اسم بازیش روهم نشنیده بودم.oblvionقشنگ هست که دانلود کنم یانه؟از وقتی که تریلر Skyrimرو دیدم یه شب خواب راحت ندارم.اگه بیاد روزه اول میگردم تو سعدی پیدا کنم.خدا شفامون بده معتاد بازیه RPGهستیم.
اقا من تاحالا اسم بازیش روهم نشنیده بودم.oblvionقشنگ هست که دانلود کنم یانه؟از وقتی که تریلر Skyrimرو دیدم یه شب خواب راحت ندارم.اگه بیاد روزه اول میگردم تو سعدی پیدا کنم.خدا شفامون بده معتاد بازیه RPGهستیم.
شما معتاد بازی RPG هستید و اونوقت elder scrolls هارو بازی نکردید؟ من الان نسخه ی آرنا و دو این رو بازی نکردم به خودم شک کردم ... oblivion که هم بهترین بازی های نقش آفرینی هست و بازی سال شد ...
درضمن اینقدر این جا در مورد oblivion صحبت نکنید تو این تاپیک... از نظر ارزش که ارزشش از هر بازی بیشتره...
Oblivion بازیه قشنگیه
اگه این رو اول بازی کنید Skyrim بیشتر لذت بخش میشه
البته باید توجه داشته باشید که Oblivion ماله سال 2006 ـه ( اگه با بازی های اون زمان مقایسه کنید واقعا محشره )
eee قرار بود بحث نکنیم ... ؟؟؟
آقا این بازی دوربینش بالاخره سوم شخصه یا اول شخص؟TPP یا FPP منظورمه!
آخه شات های هر دوشون هستش!
هم اول شخص هست و هم سوم شخص!آقا این بازی دوربینش بالاخره سوم شخصه یا اول شخص؟TPP یا FPP منظورمه!
آخه شات های هر دوشون هستش!
میتونید بین این 2 تا دید سویچ کنید........
خودتون سویچ میکنید یا موقع Combat اول شخص میشهولی بیرونش یا تو کاور وثتی میره سوم شخص میشه؟
کدومشون بیشتر حال میده اگه انتخاب دست خودته؟
نه ربطی به مبارزات و اینا نداره و کاملا دست خودمونه که چه موقع اول شخص باشه چه موقع سوم شخصخودتون سویچ میکنید یا موقع Combat اول شخص میشهولی بیرونش یا تو کاور وثتی میره سوم شخص میشه؟
کدومشون بیشتر حال میده اگه انتخاب دست خودته؟
در مورد بهتر بودن راستش توی شماره قبلی اول شخص خیلی بهتر بود و من خودم کلا با این دوربین می رفتم و سوم شخص زیاد جالب نبود. ولی ظاهرا توی این شماره روی دوربین سوم شخص هم بیشتر کار کردن و به گفته سازندگان بهتر شده...
آخه آدم احساس میکنه RPG اول شخص یه جوریه!
خوبیه اول شخص اینه بیشتر میری تو جو ولی خوب جزئیات کمتر میبینی و دیدت کم میشه!یارو از پشت اومد نمیبینی!+ صحنه های کشتنای با جلوه ویژه رو هم نمیبینی!DA بود هرزگاهی میپرید سر یارو رو میزد!
انتخاب دست خودتونه. البته ایندفعه موقعی که سوار اسب میشید دوربین فقط سوم شخص میشه. همین طور finishing move ها هم بعضی هاشون اول شخص هست و بعضی هاشون سوم شخص. به غیر از این موارد انتخاب دوربین دست خودتونه. من خودم موقعی که دارم با یه نفر حرف میزنم یا با شمشیر دارم با دشمنم میجنگم ترجیحا اول شخص خیلی بهتره و خیلی حسش واقعی هست ولی مثلا موقعی که دارم بیرون از شهر دنبال چیزی میگردم و میخوام از اطرافم لذت ببرم دوربین رو میذارم روی سوم شخص.
خوب این بازی قضیه اش فرق داره و طراحی اصلی بازی هم برای اول شخص هست به طوری که سعی شده همه این ایرادها کم بشه. دوربین اول شخص نباشه نمیتونی چیزی که روی زمین یا میز هست رو ببینی. آخه یکی از اصلهای این بازی همینه که آدم همه چیز رو به صورت واضح ببینه و از روی زمین برداره و کاملا به جزییات تسلط داشته باشی. به خاطر همین برای این بازی دوربین اول شخص حتما پیشنهاد میشه! دوربین سوم شخص هم هست که خیلی بهتر شده ولی خوب به نظرم اگه میخوای از بازی بهترین لذت رو ببری یکی دو ساعت با دوربین اول شخص بازی کن و داستان رو دنبال کن همه این ایرادها از ذهنت میره.
Last edited by aristocrat; 22-10-2011 at 21:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)