اين Tac Gun كه تو مرحله آخر بازي هي ميگه بايد باهاش رو جونوره قفل كني كجاست؟!
من همچين چيزي ندارم. ظاهرا تو Armory بوده ولي من برنداشتم. حالا همينطوري رفتم جلو الان آخرش گير كرده و بدون اون هم نميشه تمومش كرد. واقعا مسخره است.
اين Tac Gun كه تو مرحله آخر بازي هي ميگه بايد باهاش رو جونوره قفل كني كجاست؟!
من همچين چيزي ندارم. ظاهرا تو Armory بوده ولي من برنداشتم. حالا همينطوري رفتم جلو الان آخرش گير كرده و بدون اون هم نميشه تمومش كرد. واقعا مسخره است.
كمي تا قسمتي باهات موافقم.
بازيش خيلي كوتاه بود.
گرافيكش عالي بود ولي در حد تبليغاتي كه كرده بودن نبود.
داستانش زياد خوب نبود.
در كل با اون همه حجم تبليغات وحشتناكي كه در طول 2 سال براي اين بازي شده بود انتظار ميرفت خيلي خيلي بهتر از اين باشه.
نمره اي كه من به اين بازي ميدم 8 هست.
دوستان من این جونور چطور بکشم؟؟؟؟
با چی؟
![]()
این جونور رو باید همینطوری بکشی. بعدش یه جونور بزرگتر میاد که اون رو با Tac Gun می کشی !
عجب بازی بود!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی حال کردم
الان 1 دقیقه است تمومش کردم
پایان قشنگی هم داشت
در کل خیلی توپ بود !
شما اول باید ضدهوایی ها رو منفجر کنی و بعدش به کشتی که رسیدی با دوربینت بهش نیگاه کنی و دکمه ماوستو فشار بدی تا هواپیماهاتون اونو بمبارون کنن![]()
Last edited by Inkareeeeeeeeee; 28-11-2007 at 19:01.
گیر دادیها ....
آخه خوشتیپ جون اگه شما با تنظیمات پایین بازی کردی دلیل نمیشه که ... از نظر کیفیت آب و درختها و لباسها و ... و ... هنوز رو دست این بازی نیومده ... من با رزولوشن 1680 و تنظیمات بالا این بازیو تا آخر رفتم و حال کردم ... شما رو نمیدونم !!!
من این جونور رو کشته بودم. روی اون آخریه (رئیس بزرگ) گیر کرده بودم، چون TAC Gun رو بر نداشته بودم و در هم بسته شده بود بنابراین مجبور شدم از سیو قبلی که هنوز تو ساختمون بودم شروع کنم و برم تو Armory و TAC Gun رو بردارم و نهایتا تونستم بازی رو تموم کنم!
این یک باگ وحشتناکه! یعنی بازی بدون این چک کنه اون اسلحه رو برداشتی یا نه در رو پشت سرت میبنده و بدون اون اسلحه هم نمیتونی بازی رو تموم کنی و راه برگشت هم نداری که بری اسلحه رو برداری. مجبوری از سیو قبلیت شروع کنی.
بدبختیش این بود که زنه هی میگفت با TAC Gun هدف بگیر ولی من اصلا نمیدونستم TAC Gun چیه و فقط حدود 1 ساعت داشتم بیرون ساختمون دنبالش میگشتم!! در حالی که توی ساختمون بود و هیچ راهی هم به داخل ساختمون نبود!
من سیوهای قبلیمو ندارم ....
کسی تونسته که ضد هوایی برونه یا فقط مثل من نشستین توش و شلیک کردین ؟!!!!
منظورم همونجاییه که یه هواپیما میفته و شما با یکی دیگه سوار ماشین میشین و نجاتش میدین و میریم به یه کمپ ... قبل از اینکه از توی جزیره فرارکنین با هواپیما ...
اگه میشه یکی امتحان کنه و بگه ... من زورم میادش واسه یه ضد هوایی از اول بازیو برم
سلام
کسی لینک دانلود آخرین ورژن دایرکت ایکس 10 رو نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)