هیچحالا خوبه بازی ها رفت و برگشته. اگه آرسنال با یه نتیجه سنگین بازی برگشت رو ببازه چی میگین؟
به تیم صعود کننده تبریک می گوییم.
قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد. از دو پله برای صعود یکی را ما برداشته این. شاید بعدی را آنها بردارند.
یک طرفدار آرسنال ...
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
هیچحالا خوبه بازی ها رفت و برگشته. اگه آرسنال با یه نتیجه سنگین بازی برگشت رو ببازه چی میگین؟
به تیم صعود کننده تبریک می گوییم.
قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد. از دو پله برای صعود یکی را ما برداشته این. شاید بعدی را آنها بردارند.
یک طرفدار آرسنال ...
تبریک به آرسنالی ها
آرسنال به همه نشون داد که بارسا مقابل تیمی که ضد حمله خوب میزنه و سرعتی کار میکنن مشکل داره
البته هنوز بازی برگشتی هم هست . . .!
ویلشیر هم دیشب فوق العاده بود.خیلی خونسرد بازی میکرد.حتی نیمه اول توی یه صحنه بین سه بازیکن بارسا گیر افتاد که خیلی راحت توپ رو به همی تیمیش رسوند
در ضمن اینقدر نگید پویول نبود.شما که میگین بهترین تیم جهانید نباید از نبود یه بازیکن گلایه کنید
ما رو چرا نمیگین که هر ماه یه بازیکن اصلیمون رو نداریم
یه ماه په په نیست یه ماه هیگواین
ماه بعدیش کاکا
تعجب میکنم بعضیا چقدر از بازی بارسا تو خونه حریف متعجب شدن که باعث شده نتیجه رو ببازن
بارسلونا از همون سال 2008 که گواردیولا اومد همیشه تو مراحل حذفی جام تو خونه حریف مشکل داشته و هیچوقت نتونسته ببره
وقتی میگم هیچ وقت یعنی هیچوقت
در کل امید بارسلونا از مرحله گروهی به بعد همیشه به بازی تو نیوکمپ گرم بوده و نتیجه ای که گرفت از نظر من دور از انتظار نبود اصلا.
نکته جالب بازی رم شاختار هم سکوهای خالی زیاد ورزشگاه المپیک رم بودش
انگار نه انگار که مرحله حذفی cl هستش!
من بازی رو ندیدم و طبیعتا نمیتونم نظری هم داشته باشم راجع به بازی اما فکر نمیکنم طرفداران بارسا چندان ناراحت شده باشند از این شکست ،
چون به تیمی بازی رو واگذار کردند که از لحاظ فرم بازی شبیه ترین تیم باشگاهی به بارسا هست ( البته نمیدونم دیشب آرسنال چطور بازی کرد ولی اینطور که از نظرات دوستان متوجه شدم آرسنال هم مثل بارسا به فرم همیشگی بازی خودش وفادار بوده )، اما در مورد جمله ی زیر ونگر فقط :
با این حساب باید منتظر باشیم ونگر بعد از بازی برگشت دوباره راه مهار مسی رو به سایر مربیان آموزش بده : " یک راه ساده برای مهار مسی وجود دارد ؛ هیچ راهی "سرمربی فرانسوی آرسنال همچنین به تیم حریف هشدار داد که تیمش در دیدار برگشت برای دفاع کردن به میدان نمی رود.![]()
دوست من....سروش عزیز...شما که بازی رو ندیدی درموردش نظر ندادی...خوب عزیزم در مورد اینم نظر نمیدادی دیگهچون به جز 1-2 صحنه مسی کاملا مهار شده بود
![]()
خب اگه مسی رو فرم باشه یه فرصت هم براش کافیه تا زهرشو بریزه
دیروز واقعا برام عجیب بود چطور اون موقعیتا رو از دست دادش
دیشب هر وقت توپ میرسید زیر پای جک ویلشیر با خودم میگفتم الانه که هافبک ها و مدافعان بارسا توپ رو ازش بگیرن! اما به شخصه فقط شگفتی دیدم از این بشر!! فردوسی پور بهترین جمله رو گفت راجع بهش که آینده فوتبال انگلیسه...![]()
یه گلی که دیشب خورد دردسر ساز میشه !
حالا ببین کی گفتم !![]()
بابا شما ارسنالیها چه قدر بی جنبه اید،این والدز خاک بر سر یه گل مفتی بهتون داد و حالا هوا برتون داشته؟؟؟
همه تون میدونید بارسا بهتر بازی کرد و موقعیتهای بهتری داشت فقط توپهامون تو گل نرفت....همون 2 دقیقه پایانی دو گل باید میزدیم که نزدیم...
بازی از وقتی روی خوبش رو به ارسنال نشون داد که اون کیتا(از همون زمانی که اومد بارسا ازش متنفر بودم)اومد تو بازی و رسمآ 10 نفره شدیم...
بعد از بازی برگشت میبینمتون...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)