یکی لطفا جواب بده
یکی لطفا جواب بده
سلام اره يه چند تايي رو انتقال ندادم كه نسخه هاي ديگه بودند مثلا هم ورژن٢ بود هم پايين تر من فقط يكيش رو انتقال دادم لينك هر كدوم رو خواستيد بگيد انتقال بدم
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
سلام نصب شدن كه ميشه درايور هاي اصلي رو هم كه ميشه از سايت ها خودشون برا xp گرفت تو سايت hp فقط اخرين نسخه رو براي ويندوز كه روي لپتاپ هست گذاشته
به هر حال فكر نكنم ديگه نرم افزاري وجود داشته باشه كه روي سون نصب نشه
متاسفانه اکثر نرم افزار های مهندسی الکترونیک هنوز روی سون نصب نمیشنسلام نصب شدن كه ميشه درايور هاي اصلي رو هم كه ميشه از سايت ها خودشون برا xp گرفت تو سايت hp فقط اخرين نسخه رو براي ويندوز كه روي لپتاپ هست گذاشته
به هر حال فكر نكنم ديگه نرم افزاري وجود داشته باشه كه روي سون نصب نشه]
به طور مثال کدام نرم افزار؟؟
protel 99se
protel dxp
orcad
altium designer9
هنوز بگم؟
بجز پروتل مابقی سازگار هستند
روی hp envy 15 اصلا xp نصب نمیشه . ارور بلو اسکرین میده . و فقط 7 نصب میشه . البته شاید vista هم نصب بشه .
بچه هایی که این مدل رو دارن ، من به یه چیزی رسیدم تو این لپتاپ که اگه یه هدفون معمولی بزنید بهش، برای گوش دادن به موسیقی کیفیت آهنگ پخش شده بسیار بده و صداهای ناهنجار و عوض شدن تن های آهنگ و افت کیفیت موزیک مواجه میشید .
ولی اگه یه هدفون با کیفیت داشته باشید کیفیت پخشش عالیه و باور نکردنی . شاید به خاطر سیستم beats هستش !
کسی به ای مورد توجه کرده؟
من نسخه ی 2010 همشون رو دارم ولی فقط proetus نصب میشه
کیبوردش تمام حروف انگلیسی وسط هستش و من الان رفتم لیبل فارسی گرفتم حالا که اومدم بچسبونم
میبینم حروف میفتن رو هم . لیبلی هست که حروف فارسی ریز باشه و گوشه باشه که روی حروف انگلیسی نیفته و قشنگ هم باشه؟
این لیبلی که من گرفتم خیلی بی خوده! مدل دیگه ای هم ندیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)