تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از تیم های ایرانی به مرحله بعدی صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
59. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استقلال

24 40.68%
  • پیروزی

12 20.34%
  • ذوب آهن

48 81.36%
  • سپاهان

48 81.36%
Multiple Choice Poll.
صفحه 25 از 27 اولاول ... 1521222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 266

نام تاپيک: AFC Champions League | ليگ قهرمانان آسيا 2011

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا باید سپاهان اینجوری حذف بشه.از همون اول لیگ تیم از هم پاشید و معلوم بود چی میشه.

وقتی تو کشور خودمون به تیمها لطمه میزنن و یک تیم رو به حاشیه میبرن چه انتظاری از عرب ها دارین که این کار رو نکنن.

واقعا حیف بو سپاهان اینجوری حذف شد.

ذوب اهن هم که اصلا خوب نبود و نتونست از میزبانیش استفاده کنه.

چرا وقتی دقیقه ی 90 میشه یادشون میفته بازی داره تموم میشه.

تیم السد رو جلوی سام سونگ ینیم چکار میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ذوب آهن افتضاح بازی کرد و باخت

گرچه ناداوری سهم زیادی در این باخت داشت
    البته وقتی هواداران تیم کره ای در ورزشگاه عرب بودند و داور هم عرب بود میشه تا ته خط رو رفت که چه خبره!

سپاهان هم که هیچی

البته با انتشار نامه AFC در اینترنت که به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده بودند که رحمان احمدی محروم هست مشخص شد که باشگاه پرسپولیس هم حتما از روی قصد این مورد رو به سپاهان اعلام نکرده میشه فهمید هم چه کسی باشگاه السد رو در مورد این محرومیت باخبر کرده بوده
    البته مقصر اصلی خود مدیریت باشگاه هست و بس

شما اگه حرفی برای گفتن داری بهتره بزنی در غیر این صورت با تمسخر کردن خودت رو بیشتر نشون نده!!!

فکر میکنم دوستان هوادار تیمهای پایتختی با اتفاقاتی که در مورد همین مدیریت و هیات مدیره تیم هاشون و با توجه به اتفاقات برنامه 90 دیگه کاملا متوجه وضعیتی که من ازش حرف میزنم و برای امثال شما توهم محسوب میشه , شده باشند

پستهای شما خودش گویای همه چیز هست...نیازی نبود بیشتر توضیح بدم.
    آقایی که سپاهان رو نابود کرد سرپرست حراف این تیمه که ساده ترین وظیفه خودش رو انجام نداد.
    +
    ذوب آهن با این بازیکنایی که داره تا همینجام عالی اومد, امروزم اگه اشتباه بچه گانه دروازه بان نبود میتونست به نیمه نهایی برسه.

3. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

پستهای شما خودش گویای همه چیز هست...نیازی نبود بیشتر توضیح بدم.
    آقایی که سپاهان رو نابود کرد سرپرست حراف این تیمه که ساده ترین وظیفه خودش رو انجام نداد.
    +
    ذوب آهن با این بازیکنایی که داره تا همینجام عالی اومد, امروزم اگه اشتباه بچه گانه دروازه بان نبود میتونست به نیمه نهایی برسه.
    بازم همین سرپرست حراف همون اول تمام مسئولیت رو قبول کرد و حتی استعفا هم داد
    مثل مابقی آقایون بازی کی بود کی بود من نبودم رو راه ننداخت

فکر میکنم من به انداره دلیل برای حرف هام میارم و همینطوری راه هوا حرفی نمیزنم

پس اگر پستهای من خود گویای همه چیز هست لطفا شما دیگه پستهای من رو نقل قول نکن

5. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدای از بحثهای مدیریتی و مسائل روحی روانی هر دو تیممون امروز چوب مسائل فنیشون رو خوردن

برای من عجیبه که چرا ذوب آهن کناره های تیم کره ای رو که تنها مسیر حمله اونا بود رو نبست حتی بعد از گل
    وقتی با یه گل جلو هستی و تیم حریف هم فقط روی کناره ها تمرکز داره یه مهاجم کم کن یه هافبک دفاعی بیار تا هم موقع دفاع بتونه به کناره ها اضافه بشه هم فضای جلوی مدافعای میانی خالی نشه

ماچادو رو باید میاورد سمت راست یا اینکه هوار رو تعویض میکرد و یه مهره دفاعی میاورد
    وقتی تیم کره ای غیر از سانتر کار دیگه ای نمیکرد خیلی راحت میشد کنارهاشون رو بست
    در وقت اضافه هم که داور انگار یه چیز دیگه شد من واقعا نفهمیدم چی گرفت هر بازی ده تا از این خطاها موقع ضربات ایستگاهی میشه

اما در مورد سپاهان
    حقیقتا قبل از بازی آرزوم این بود که سپاهان به گل دوم برسه چون فکر میکردم اون موقع تیم حریف خودشون گل سوم رو به خودشون میزنن
    سپاهان اینبار واقعا چوب احتیاط بیش از حد نیمکتش رو خورد

السد ، بازیکناش ، کادر فنیشون و تماشاگراشون همه بعد از گل دوم ماتم گرفته بودن خودشون منتظر گل سوم بودن و حقیقتا خودشون رو برای گل سوم آماده کرده بودن خیلی راحت میشد از این فضا و سکوت ورزشگاه استفاده کرد
    واقعا در شگفتم که چرا به حملاتشون ادامه ندادن
    مشخصا لوکا دنبال این بود که اول بازی رو ببره حتی اگر شده با اختلاف یک گل که بگه من از نظر فنی کار خودم رو کردم

واقعا نیمه دوم سپاهان شکل تیمی بود که یک گل میخواد تا بازی برابر بشه؟
    تعویضها در خط میانی باید خیلی زودتر انجام میشد
    تیم اصلا توی اون منطقه توپ و فضا رو از دست داده بود ..... خدایا..... چرا اینقدر راحت بیش از دو سوم از نیمه دوم رو حمله نکردیم
    السد حمله میکرد و سپاهان دفاع اینقدر وضع اینجوری پیش رفت که برادر من میگفت شاید رای برگشته و سپاهان با همین دو گل میره بالا

اصلا اصلا بردن حتی با چهار گل غیر ممکن نبود
    چقدر روز ناراحت کننده ای بود خداییش خیلی زور داره که تیم حریف رو در مجموع 3 بر 1 ببری اما حذف بشی

البته با انتشار نامه AFC در اینترنت که به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده بودند که رحمان احمدی محروم هست مشخص شد که باشگاه پرسپولیس هم حتما از روی قصد این مورد رو به سپاهان اعلام نکرده میشه فهمید هم چه کسی باشگاه السد رو در مورد این محرومیت باخبر کرده بوده
    البته مقصر اصلی خود مدیریت باشگاه هست و بس
    این چیزی که شما میگین رو من اصلا رد نمیکنم چون از این فوتبال هر چی بگین بر میاد به ویژه حالا که این کمک داور داربی فصل پیش داستانش مشخص شده
    با احترام اما اصلا بعید نیست کار دارو دسته ساکت باشه برای ضربه زدن به هیئت مدیره

ولی خداییش اصلا باشگاه پرسپولیس سر و شکل درستی داره که بخوایم انتظار داشته باشیم توی این موارد کمک حال باشن
    قول میدم وقتی پرسپولیس از باشگاه های آسیا حذف شده پرونده هاشون رو توی باشگاه بایگانی کردن البته اگه بایگانی داشته باشن

اولین مقصر خود رحمان احمدیه
    چطور ممکنه تو شک داشته باشی بعد فقط به یه نفر زنگ بزنی بعد چرا از خود afc استعلام نکردی آخه اگه شک داشتی

بعد وقتی یه باشگاه یک بازیکن رو میخره باید تمام مدارکش رو بخواد

نمیدونم اصلا به کی باید گیر داد

خداییش یکی بیاد استعفا بده حداقل این مردم کمی تسکین پیدا کنن چرا به کسی برنمیخوره آخه

تیم برده ولی با خاطر یه سهل انگاری مضحک یا هرچیز دیگه ای مقابل یه تیم عربی حذف میشه

7. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من هر وقت دلم پره میخوام بیام یه چیزی بگم میبینم "گرافیکار" عزیز حرفای دله منو زده و کمی
    آروم میشم. دیگه واقعا به حرفای دوستان نمیشه چیزی اضافه کرد که بیانگر این زخمی که به غیرت
    ملی ما وارد شده, باشه ولی خدا رو شکر والیبال داره جور این همه بلانسبت خریت رو میکشه.
    امان از روزی که گوسفندی هدایت گله شیر ها رو بگیره, کاش مسئولبن فوتبال کشور واقعا فوتبالی بودن و فقط
    برای فوتبال خدمت میکردند نه اینکه تیم هار ارث باباشون بدونند.
    پتانسیل فوتبال ما خیلی بیشتر از این چیزاست, امبدوارم روزی بشه از همش بهره گرفت.

9. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اظهار نظر عجیب رحمان احمدی

سپاهان در دو بازی رفت و برگشت السد قطر را شکست داد و هیچ چیز برای سپاهانی‌ها تلخ‌تر از این نبود که به خاطر یک اشتباه بزرگ خیلی راحت از لیگ قهرمانان آسیا کنار بروند.
    رحمان احمدی دروازه‌بان سپاهان که عامل اصلی حذف این تیم شناخته شده است، به خبرنگار سایت گل می‌گوید:« هنوز هیچ چیز تمام نشده و باشگاه سپاهان به فیفا شکایت کرده است. سه هفته دیگر بازی‌های نیمه نهایی انجام می‌شود و شاید در این مدت فیفا به سپاهان حکم بدهد.»
    احمدی در پاسخ به این سوال که آیا خودت را مقصر اصلی نمی‌دانی خاطرنشان می‌کند:« نمی‌توان فرد خاصی را مقصر دانست و من هم به اندازه خودم تقصیر دارم. البته من می‌دانم که آدم‌هایی در باشگاه سپاهان بودند که می‌دانستند من دو اخطاره هستم و کمی نیاز به تحقیق دارم تا خیلی چیزها برایم روشن شود.»
    دروازه‌بان سپاهان تاکید می‌کند:« در سالنامه لیگ برتر که توسط باشگاه سپاهان چاپ می‌شود، علاوه بر لیگ برتر بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا هم چاپ شده است. حتی در این کتاب مشخص شده که من دو اخطاره هستم ولی متاسفانه بعضی‌ها کوتاهی کردند. در مجموع باید بگویم که یک مجموعه مقصر هستند و نباید فقط دنبال یک مقصر خاص باشیم.»

bordobakht

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض تلاش مجدد برای بازگشت تیم حذف شده به لیگ قهرمانان آسیا

ایران ورزشی:
    كنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به مهدی محمدنبی از وی درخواست كرد به دلیل اخراج محمد علی احمدی در بازی برگشت تیم فوتبال ذوب آهن و سامسونگ كره از سوی داور عربستانی این بازیكن از حضور در نخستین بازی ذوب‌آهن در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر محروم شود چرا كه در شرایط كنونی كه تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا خذف شده است این بازیكن باید با سپری كردن یك جلسه محرومیت خود تنبیه انضباطی شود. با دریافت این نامه این سوال برای مسوولان فدراسیون فوتبال ایران به وجود آمد كه چگونه كنفدراسیون فوتبال آسیا ماجرای محرومیت محمد علی احمدی را به این شكل در لیگ داخلی ایران محاسبه می‌كند اما محرومیت رحمان احمدی
    دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس در تركیب تیم
    فوتبال سپاهان لحاظ نشده است. از آنجا كه رفتار كنفدراسیون فوتبال آسیا و مدیران كمیته برگزار كننده لیگ قهرمانان آسیا در این دو مورد كاملا متناقض بود مدیران فدراسیون فوتبال با ارسال نامه‌ای به كنفدراسیون فوتبال آسیا از آنها خواستند در این‌باره به صورت شفاف نظر دهند كه تفاوت محرومیت احمدی بازیكن سپاهان با بازیكن اخراج شده ذوب آهن چیست كه این نهاد رسمی در قبال این دو بازیكن به دو شكل كاملا متفاوت رفتار كرده است. عزیزمحمدی در گفت و گو با ما می‌گوید: «برداشت كنفدراسیون فوتبال آسیا از این مساله كاملا سوال برانگیز است از این رو ما به وظیفه خود عمل كرده و سریعا اعتراض خود را به مقر كنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال كردیم و منتظریم ببینیم چه واكنشي به اعتراض ما صورت خواهد گرفت. »
    وی در ادامه توضیح می‌دهد: «شاید آنها برای خود سلیقه ای رفتار كرده باشند اما اصل در این پرونده اجرای قانون است از این رو باید روشن شود كه چه تفاوتی بین این محرومیت و محرومیت احمدی است. ما به صورت جدی پیگیر این ماجرا هستیم و به هیچ وجه در قبال تناقض موجود در این پرونده كوتاه نخواهیم آمد. از مسوولان سپاهان هم خواسته‌ايم به صورت جدی پیگیر این مطلب باشند تا حقی از سپاهان ضایع نشود.» با این تفاسیر حالا باید منتظر ماند تا نتیجه اعتراض فدراسیون فوتبال مشخص شود اما از آنجا كه در متن آيین‌نامه انضباطی فیفا آمده است تیم‌هایی كه از نظر قانونی مرتكب تخلف شوند باید از تورنمنت رسمی كنار گذاشته شوند بعید است سپاهان در این مقطع دارای شانسی باشد چون اشتباه روی داده به قدري سوال برانگیز است كه به هیچ وجه نمی توان آن را توجیه كرد اما با این حال سپاهانی‌ها و مدیران فدراسیون فوتبال امیدوارند اعتراضشان به نتیجه برسد تا شانس سپاهان برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا دوباره زنده شود

12. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من هیچی دستشون رو نمیگیره.چون ضد فوتبال ایران هستند یا من اینجوری فکر میکنم.

14. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سپاهان اینبار واقعا چوب احتیاط بیش از حد نیمکتش رو خورد

السد ، بازیکناش ، کادر فنیشون و تماشاگراشون همه بعد از گل دوم ماتم گرفته بودن خودشون منتظر گل سوم بودن و حقیقتا خودشون رو برای گل سوم آماده کرده بودن خیلی راحت میشد از این فضا و سکوت ورزشگاه استفاده کرد
    واقعا در شگفتم که چرا به حملاتشون ادامه ندادن
    مشخصا لوکا دنبال این بود که اول بازی رو ببره حتی اگر شده با اختلاف یک گل که بگه من از نظر فنی کار خودم رو کردم

واقعا نیمه دوم سپاهان شکل تیمی بود که یک گل میخواد تا بازی برابر بشه؟
    تعویضها در خط میانی باید خیلی زودتر انجام میشد
    تیم اصلا توی اون منطقه توپ و فضا رو از دست داده بود ..... خدایا..... چرا اینقدر راحت بیش از دو سوم از نیمه دوم رو حمله نکردیم
    السد حمله میکرد و سپاهان دفاع اینقدر وضع اینجوری پیش رفت که برادر من میگفت شاید رای برگشته و سپاهان با همین دو گل میره بالا

اصلا اصلا بردن حتی با چهار گل غیر ممکن نبود
    خود بنگر دلش از این قضیه پر بود و در صحبتهایی که دیشب از 90 پخش شد از لوکا حسابی انتقاد کرد...ایشون هم عامل نتیجه نگرفتن در بازی برگشت رو غقب کشیدن تیم در نیمه دوم میدونه در حالیکه سپاهان کاملا مسلط بر بازی بود.(با توجه به اخلاقی که از لوکا سراغ داریم ممکنه این حرفا براش گرون تموم بشه!!)
    در گزارش خلاصه ای که 90 از این بازی پخش کرد در مورد نیمه دوم به طعنه گفته شد ظاهرا سرمربی سپاهان تنها به برد در این بازی راضی بوده و به صعود فکر نمیکرده!
    عامل اصلی حذف زرد پوشان اشتباهات مجموعه سپاهان در دو بازی رفت (استفاده از رحمان احمدی) و برگشت (محافظه کاری سرمربی) هست. اگه عوامل دیگه ای هم بوده در مقابل اینها نقش بسیار کمتری داشته..
    +
    در مورد استعفای بصیرت و عذرخواهی مطلبی پیدا نکردم..ولی با دسته گلی که به آب داده کمترن کاری بود که باید انجام میداد...

16. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

یعنی وقتی شنیدم السد توی کره!! اونم 9نفره!!!!!!! سامسونگ رو 2 به 0 برده نمیدونستم بخندم، گریه کنم، داد بزنم،فحش بدم و ...

18. 7 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •