تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 35 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 346

نام تاپيک: Optimus 2X » گوشي LG با پردازشگر دو هسته ای 1 گیگاهرتز و فیلمبرداری فول اچ دی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب ، من یکم این ریویو GSM رو بررسی کردم ، یه نکته ای هست که باید گفته بشه در مورد زاویه دید O2X و مقایسه با SAMOLED
    در اینکه زاویه دید AMOLED ها بهتر از TFT و IPS هست شکی نیست ولی GSMArena یه جورایی کلک زده !
    خب اول اینکه تو مقایسه بین GS2 و O2X ، مقایسه زاویه دید در محیط کاملا تاریک انجام شده و کسی هم به این موضوع دقت نکرده ، دوم هم اون عکسی که بعضی دوستان به عنوان ملاک برتری قرار دادن کمی دقت بشه با زاویه خاصی هست که الان توضیح میدم :

عکس بالا رو صفحه نمایش اپتیموس فرض کنین بدون زاویه ( دید از روبرو )

عکس های پایین هم با چرخش صفحه نمایش بصورت افقی و عمودی فرض کنین :

مسلما اگه کمی منصف باشیم ، مخصوصا با بررسی توی نور فرقی بین AMOLED و IPS الجی نیست ،.

اما وقتی زاویه دید رو به سمت صفحه نمایش بصورت عکس زیر تغییر بدیم اوضاع فرق میکنه :

من خودم با گوشی Arena همین مورد رو تست کردم و زاویه دید با همین نسبت خراب میشه و کلا رنگ مشکی که در حالت عادی مشکی بدون مشکل نشون داده میشه به سفید متمایل میشه : ( حالا اینجا متمایل به قرمز شده )

مسلما هیچ کدوم از ماها با این زاویه گوشی رو تو دست نمیگیریم که بخوایم استفاده کنیم و از زاویه دیدش ناراحت باشیم .
    و اما مسئله بعدی در مورد مقایسه صفحه نمایش ها زیر نور هست که GSMArena اشاره ای به ضعف SuperAMOLED نکرده .

مقایسه O2X و GS2 :

در هر دو حالت 50% و 100% میزان روشنایی نمایشگر اپتیموس از سوپر امولد پلاس بیشتر هست ، به این معنی که شما در جاهایی که نور هست و کاملا تاریک نیست شما نتیجه بهتری از نگاه کردن به نمایشگر دریافت میکنید ، دقیقا چیزی که GSMArena اون رو مقایسه نکرده و عکسی ازش نزاشته .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    منصف باشیم ، گالاکسی ها رنگ های تیره رو عالی نشون میدن و زاویه دید خیلی خوبی دارن ولی اصلا به این معنی نیست IPS استفاده شده در اپتیموس بی کیفیت هست .
    به هر حال گالاکسی همزمان با اپتیموس معرفی نشد و به بازار نیومده هنوز و اگر در ماههای آینده الجی اسمارت فون دیگه ای قدرتمندتر از O2X هم بزنه ، جا برای مقایسه و نشون دادن برتری اش به گالاکسی از نظر طرفداران سامسونگ هست ؟

به هر حال اپتیموس 2 ایکس بمب ال جی بود که خیلی از برندها رو به تکاپو انداخت تا از قافله عقب نمونن . نظر کسانی که خواهانش باشن هم با یه زاویه دید عوض نمیشه .
    بزودی میخرمش

Last edited by Pami; 12-04-2011 at 17:11.

2. 8 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هی میگین ادامه ندید خودتون ادامه میدید ! خیلی خوب ما دیگه ادامه نمیدیم ببیینیم شما هم میتونید ادامه ندید ...

----------------------

منصف باشیم ، گالاکسی ها رنگ های تیره رو عالی نشون میدن و زاویه دید خیلی خوبی دارن ولی اصلا به این معنی نیست IPS استفاده شده در اپتیموس بی کیفیت هست .
    به هر حال گالاکسی همزمان با اپتیموس معرفی نشد و به بازار نیومده هنوز و اگر در ماههای آینده الجی اسمارت فون دیگه ای قدرتمندتر از O2X هم بزنه ، جا برای مقایسه و نشون دادن برتری اش به گالاکسی از نظر طرفداران سامسونگ هست ؟
    فیلمش در gsm arena موجوده ! به نظر من کیفیتش بد نبود و در کل راضی کننده و قابل قبول هست ! همینطور هم که به 4870 تو کلوب gs 2 گفتم ! کیفیتش متوسطه !. بر عکس اون چیزی که وانمود میشد و حتی از gs 2 بهتر !
    ----------------

در مورد زیر افتاب هم .. کلا سوپر امولدی و سوپر امولدی پلاس همه جا خوب هستند ! .. زیر نور افتاب هم عالی هستند ... (عکسهاش و فیلمهاش موجوده)

در واقع این صفحات در رنگ مشکی .. کنتراست بی نهایت دارند ! و به صورت کلی هم کنتراست چند هزار برابر بیشتر از ال سی دی هاست ! و همین مسئله جبران برایتنس رو میکنه .

مثلا با اینکه ایفون 4 مجموعه ای از تکنولوژی ها رو در خودش جمع کرده کنتراست 1 به 800 رو تونسته بده !

در حالیه سوپر امولدی کنتراست 1 به 1000000

البته سامسونگ هر سال بهترین گوشیش رو در mwc معرفی میکنه ! و همه از این قضیه از جمله کاربرانی که در جریان هستند ! و برندها و .. میدونن ! یعنی سامسونگ انتظاری عمدی نکشید ! که ببینه کی چی میزنه !... و بعد بهترش رو بزنه ! قرار بوده mwc محصول قدرتمندش رو معرفی کنه که کرده !

فاصله زمانی عرضه ال جی اپتیموس 2x با gs 2 هم در حدی نیست که بشه این دو رو دو محصول با عرضه زمانی متفاوت دونست .
    Last edited by pulp_152; 12-04-2011 at 17:53.

4. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خاک بر سر پارس کامتل بی کفایت !
    گوشی های Xperia ARC , Play هنوز دو هفته نشده از زمان فروش جهانی تو ایران وارد شدن ، حالا کاری به قیمت کاذب اش ندارم
    هنوز که هنوزه O2X وارد نشده

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

معلوم نیس کی وارد ایران میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

خوش بینینا: دی
    POP تا جایی که یادمه 45 روز طول کشید از عرضه جهانیش: دی

11. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

یه خبر خوب برای دوستداران این گوشی اینکه گویا HyperX که یه مودر برای سیمبین بود و فریمور برای 8910 سامسونگ و ان8 نوکیا مود میکرد گویا تصمیم گرفته به سمت آندروید بیاد و روی این گوشی کار کنه.
    دلیل اصلیش رو هم از اینتخاب این آندرویدی رو به 100 درصد قابل -- بودن این گوشی، از بین بردن محدودیت ها توسط ال جی و همچنین قیمت پایین تر از GSII که باعث میشه عده بیشتری رو این گوشی به سمت خودش بکشونه اشاره کرده.

13. این کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

کد:
    Internet Explorer 10 برای Tegra 2

15. 2 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به قدرت تگرا کار ندارم ولی ساپورت nvidia یکی از برتری هاش میشه.امتیاز بازی ها play station رو هم که خریده.
    روی pc که nvidia اکثر بازی هایی که اسمش اولش میاد PhysX میزاره که کارت های ati روش دچار مشکل میشن.امیدوارم روی اندروید از این کارها نکنه.
    قیمتش توی امازون که 573 دلار هست.که توی رنج 600 تا 700 بی رقیب میشه.

17. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

خاک بر سر پارس کامتل بی کفایت !
    گوشی های Xperia ARC , Play هنوز دو هفته نشده از زمان فروش جهانی تو ایران وارد شدن ، حالا کاری به قیمت کاذب اش ندارم
    هنوز که هنوزه O2X وارد نشده
    بابا حیف خاک نیست بریزیم روی سر این پارس کامتلی ها؟ حداقل خاک رو میریزی دور یه دانه سیب, بعد از مدتی یه ثمری میده و تبدیل به یک درخت میشه, ازین پارس کامتلی ها کاکتوس هم در نمیاد!!!

زیاد حرص نخورین, درطی ایمیل های سریالی من به شرکت الجی کره, دوباره الان هوس کردم یه ایمیل بزنم بهشونو یه مقدار شکایت از پارس کامتل کنم, خوبه؟

یکبار دیگه هم گفتم بازم میگم, اگر دوست دارین بیایین چند نفری جمع بشیم و با این نماینده موبایل شرکت الجی که خودش کره ای هست که هفته ای یک بار میره نمایندگی پارس کامتل صحبت کنیم و یه شرکت راه بندازیمو ما بشیم واردکننده اش؟

به جون این سامی ها, این کامتلی ها یک صدهزارم تبلیغی که شما برای الجی رو میکنیین اونا انجام نمیدن, البته نه اینکه نخوان انجام بدن, نه؛ اصلا سوادشو ندارن و فرق گوشکوب برقی رو با گوشی نمیدونن چیه که بخوان براش تبلیغ کنن, واقعا که لجن آندی مس سرچشمه بر سر این کامتلی ها (بازم حیف اون لجنی که توش طلا و نقره هست بخواد سر اینا بریزه)!!!

19. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •