من x8 خریدم
روتش هم کردم
ولی بازم نرم افزار نمی تونم نصب کنم
کسی میتونه کمکم کنه؟
من x8 خریدم
روتش هم کردم
ولی بازم نرم افزار نمی تونم نصب کنم
کسی میتونه کمکم کنه؟
آیا در آپدیتر جدید سونی اریکسون آپدیتی برای X8 هست یا نه!!!
Update_Service_Setup-2.11.1.9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گام دیگر به این گوشی نزدیک شدم. شمارش معکوس برای خرید ایکس 8 شروع شده.
میگن سونی اریکسون قول داده رد آپدیت جدید مالتی تاچ به این گوشی اضافه بشه آیا راست هست یا اینکه شایعه هست؟
باید توی جعبش کاور اضافه داشته باشه؟
یه سوالی که یادم رفت. استحکامش چطوره؟لقی که نداره؟من گوشی که لقی داشته باشه سریعا میفروشمش
Last edited by zimka_14162; 20-02-2011 at 13:46.
گوشی رو آپدیت کردم
زبان فراسی اضافه شده و یه سری تغییرات ریز دیگه
حسین گوشی رو آپدیت کردی؟
اون فایلی که تونستی باهاش xRecovery رو نصب کنی بزار
من هرکاری کردم نتونستم!!
با سلام...
بله گفتن که میاد حتی ولی ما که تا حالا چیزی ندیدیم ... در کل مولتی تاچ چیزی زیاد شاخی نیست که بخوای روش زیاد حساسیت نشون بده.
بله داره مال من یکی نقره ای داشت
از دست کم یکی دوبار افتاد بار دوم اساسی افتاد ولی چیزیش نشد. در کل گوشی وسیله ای حساس هست باید مواظب باشیم... و در ضمن فراموش نشه سونی اریکسون یک شرکت کاملا معتبر هست مثل این گوشی های اسباب بازی و کاردستی که تو بازار هست نیست...
در کل خرابی گوشی واسه من کم پیش امده.... فقط n78 من 2بار صفحه کلیدش خراب شد درستش کردم . بعد از اون دیگه خرابی نداشتیم ..(ماشاالله)
در ضمن شیشه ال سی دی ضد خش هست...
Last edited by Punisher_2008; 21-02-2011 at 19:19.
سلام به تمامی دوستان و بزرگواران
من مدتی است که قصد دارم گوشی خودم رو عوض کنم .الان خودم W980 دارم که بسیار ازش راضی هستم و قبلا هم W810 داشتم که از اونم بسیار راضی بودم.
حالا دارم میگردم دنبال بک گوشی خوب .خودم کلا نظرم روی سونی ریکسون چون تاحالا که بسیار ازش بودم.قیمتش هم نمیخوام به خیلی بالا باشه حداکثر 300.
بدین منظور 2 تا مدل رو در نظر گرفتم یکی ویواز یکی هم X8 تاپیکش اینجاست.
این 2 رو که مقایسه کردم تقریبا خیلی شبیه هم هستند یعنی تا 70 درصد شبیه هم هستن.
من خودم بیشتر مایل به X8 هستم.اما یک کم راهنمایی میخوام برای خرید.
انتظار من از گوشی هم بسیار ساده است .نه دنبال برنامه ها و نرم افزارهای آنچنانی نه بازی هستم.
بیشتر پشتیبانی از زبان فارسی و بعدم اینترنت برام بسیار مهمه وگرنه مسائلی مثل دوربین فوکوس کیفیتش اصلا برام مهم نیست.
تا جایی که دیدیم این گوشی به راحتی نمیشه توش برنامه نصب کرد و باید مرتب اون رو به روز کردخواستم بینم این آپدیت به راحتی انجام میشه یا خیر.آیا از پسش بر میام یا نه؟
کلا توصیتون چیه برای خرید این گوشی میتونم باهاش راحت کار کنم یا نه.چون من یک کاربر معمولی هستم نه مثل برخی دوستان حرفه ای؟
یک توصیه برای خریداران این گوشی دارم زیر 500-450 تمن گوشی آندروید نخرید
من خودم ترجبه ی کار با 17 گوشی که خودم داشتم رو و هفته ی قبل یدونه ایکس 8 گرفتم و میتونم گم یکی از بدترین تجربه ها بود
شما بهتره بری سراغ برند و سیتم عامل های دیگه (چون شما بیشتر میخوای بری اینترنت پس صفحه ی نمایش بزرگ بهدردتون میخوره نه صفحه ی 3 اینچی)
تصمیم با خودته ....
من خودم هفته ی قبل گوشی رو گرفتم الان دارم میفروشمش ...
با سلام...
ساپورت نرم افزاری در ورژن سیستم عامل تفاوتی نداره....
نصب برنامه خیلی اسونه مثل بقیه گوشی هاست.
همانطور که قبلا هم گفتم دوربینش فوکوس و فلش نداره ولی عکساش خوب و شفاف هست.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
با سلام...
دوست عزیز میشه بگین چرا بدترین تجربه شما بود؟ میشه یکم توضیح بدین؟
توی این رنج واقعا عالی هست. 3 اینچ درست یه کم اذیت میکنه اما بازم خوبه.
شما اگه نگاه بکنید اپتیموس 1 با کمی اختلاف نسبت به این گوشی داره اما قیمتش 120 تومان بالاتره
یا وایدفایر که حدود 80 تومان گرانتره
به نظرم تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه.
به درد کسایی میخورن که پول لازم رو برای خرید گوشیهای آندروئید گرون ندارند. به شخصه خودم 400 تومان ندارم خب چیکار کنم؟
من خودم انشالله یا این گوشی ویا بادا پرو رو قصد دارم بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)