تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 86 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 856

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مبتدیان

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نشد متاسفانه ....... دیگه حسابی ناامید شدم ..... اگه نشد که نمیشه ..... نهایت کار گوشیم به کجا میکشه ؟
    آیتونز را باز کردم روی ریکاوری که بود .... بدون شیفت ریستور را زدم و گذاشتم از خود سایت خودش ریستور و آپدیت کنه ...... اشکالی که نداره ؟؟ فقط درست بشه و گوشیم بالا بیاد .... دیگه جیلبریک و سیدیا نخواستم ....... می رم از خود کمپانی اپل برنامه می خرم ... ده روزه خواب و خوراک ندارم .
    از dfu ریستور کنید نه ریکاوری.

آیفون رو خاموش کنید.

دکمه پاور را 3 ثانیه بگیرید.

بدون رها کردن پاور حالا دکمه هوم و پاور را همزمان 10 ثانیه بگیرید.

دکمه پاور را رها کنید و 20 ثانیه دکمه هوم را بگیرید.

توی dfu هیچ علامتی روی گوشی دیده نمیشه و صفحه خاموشه ولی آیتونز گوشی رو میشناسه

داره خودمونی میشه siavash45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام
    گوشی را به حالت DFU بردم ... از طریق وی پی به اینترنت وصل شدم .....tiny umbrella را اجرا کردم ...... start tss server را زدم ...... آیتونز را باز کردم ..... با شیفت و ریستور فریمور 4.2.1 را که داخل کامپیوتر داشتم انتخاب کردم و شروع شد ......... روی صفحه گوشی صفحه سفیدی آمد و بعد لوگوی سیب ...... نواری زیر لوگو آمد که شروع به پر شدن کرد و تقریبا 75 درصد اون که پر شد .... قطع شد و ارور 1013 روی ایتونز آمد و تمام ...... صفحه گوشی الان سیاه و با پاور روشن نمیشه ......
    به نظرتون گوشیو پرتش کنم تو کوچه خوبه ؟؟؟؟
    ممنون ..... منتظر راهنمایی شما هستم .
    ببخشید مزاحم میشم ... چاره ایی ندارم و فقط دادرسم شمائید .

یه اتفاقی افتاد ............ آیتونز رو بستم . و با greenpoison شروع به جیلبریک کردم , ظاهرا شروع به جیلبریک بدون اشکال کرد ........بله جیلبریک کامل شد ........ باورم نمیشه ........... ولی گوشی باز روشن نمیشه ............برم سیدیا رو هم با redsnow نصب کنم .............. این هم با موفقیت نصب شد و ..........اون علامت آناناس آمد و نوار اون در حال پر شدن است ...........الان در حال نصب installing activation bundles ...... یه کم طول کشید .... هنگ نکرده باشه ؟؟؟ ....گوشی خاموش شد ............صفحه سیاه و هیچ اتفاقی نمی افته ...کابل رو جدا کنم ؟ دکمه پاور رو زدم روشن نشد ........ کابل را جدا می کنم ........ هیچی نشد .......... پاور رو زدم روشن نشد .............. با redsnow بوت کنم ؟ .......خوشبختانه با redsnow بوت کردم و مشکل حل شد با آیتونز اکتیو شد و گوشی بالا آمد .... همه چی درست و کامل ......
    از تمامی دوستان بویژه اقا پیام خیلی خیلی خیلی تشکر می کنم .
    موفق باشید
    Last edited by siavash45; 29-03-2011 at 19:40.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داداش فعلا بیخیال دانگرید شو... با آیتونز گوشیو ببر به 4.3.1... بعدا خواستی دانگریدش کن...

4. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با آیتونز به 4.3.1 بردم ولی توی ریکاوری موند و هر کاری و هر روشی کردم بیرون نیامد .

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اون طور که دوستمون گفتن و من توی تاینی آمبرلا دیدم ، با این نرم افزار می تونین گوشی رو از ریکاوری مود خارج کنین...

7. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با آیتونز به 4.3.1 بردم ولی توی ریکاوری موند و هر کاری و هر روشی کردم بیرون نیامد .
    این برنامه رو اجرا کنید و بگذارید برنامه تمام مراحل را طی کند ، بعد از آن گوشی روشن شده و میتوانید استفاده کنید :
    (این برنامه برای کسانی است که در اواسط ریستور ارور 1013 دریافت میکنند و در واقع فریمور کامل ریخته شده ولی آیتونز گوشی رو به ریکاوری میبره و نمیزاره روشن بشه)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TFK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

دوستان مي خواستم ببينم كه با آداپتور و تبديل usb خوري كه خروجي 5 ولت ميده(output:5.0 v)
    ميشه آيپاد و آيفون رو شارژ كرد؟
    من با آيپاد تاچ 4ج امتحان مي كنم شارژ نميشه...! ( با usb خود كامپيوتر شارژ ميشه)
    دليلش چيه بنظر شما؟ اصلا همچين كاري ممكنه يا فقط بايد تبديل اصليش باشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم این سوالو دارم که آیا :
    می شه از تبدیل USB به دو شاخ Xperia X10 واسه ی آی پادم استفاده کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام
    گوشیو با استفاده از توصیه آقای پیام به فریمور 4.2.1 ریستور کردم . وقتی کار تموم شد ارور 1013 داد و صفحه سیاه موند . با greenpoison در همون حالت جیلبریک کردم و و با redsonw سیدیا رو نصب کردم بازم گوشی آخرش صفحه سیاه موند ... با redsnow گوشی رو بالا اوردم ... روشن شد و با آیتونز اکتیو شد و همه چیزش درست بود و مثل اولش شد ...... ولی اشکال جدید اینه که بعد از اینکه از کابل جداش کردم و حدود یک ربع موند وقتی خواستم استفاده کنم دیدم خاموشه و با پاور روشن نمیشه با redsnow هم دیگه بالا نمیاد .....لازم به ذکره آیتونز رو که باز میکنم گوشیو میشناسه و مشخصات اونو می نویسه . با پی سی سویت هم که وصل میشه میتونم وارد گوشی بشم .... ولی صفحه همچنان سیاه و دکمه پاور کار نمی کنه .
    موقعی که با redsnow سیدیا رو نصب می کنم آخراش که نصب installing activation bundles نوار پیشرفت نصب اون تا حدود 75 درصد که میره تموم میشه و گوشی خاموش میشه و بعد مجبورم با redsnow اونو بالا بیارم ... علتش نصب نشدن کامل bundles نیست ؟/ اینو میشه جداگانه نصب کرد ... واصلا این چی هست ؟
    بازم چشم انتظار کمکم
    ممنون
    Last edited by siavash45; 30-03-2011 at 18:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    گوشیو با استفاده از توصیه آقای پیام به فریمور 4.2.1 ریستور کردم . وقتی کار تموم شد ارور 1013 داد و صفحه سیاه موند . با greenpoison در همون حالت جیلبریک کردم و و با redsonw سیدیا رو نصب کردم بازم گوشی آخرش صفحه سیاه موند ... با redsnow گوشی رو بالا اوردم ... روشن شد و با آیتونز اکتیو شد و همه چیزش درست بود و مثل اولش شد ...... ولی اشکال جدید اینه که بعد از اینکه از کابل جداش کردم و حدود یک ربع موند وقتی خواستم استفاده کنم دیدم خاموشه و با پاور روشن نمیشه با redsnow هم دیگه بالا نمیاد .....لازم به ذکره آیتونز رو که باز میکنم گوشیو میشناسه و مشخصات اونو می نویسه . با پی سی سویت هم که وصل میشه میتونم وارد گوشی بشم .... ولی صفحه همچنان سیاه و دکمه پاور کار نمی کنه .
    موقعی که با redsnow سیدیا رو نصب می کنم آخراش که نصب installing activation bundles نوار پیشرفت نصب اون تا حدود 75 درصد که میره تموم میشه و گوشی خاموش میشه و بعد مجبورم با redsnow اونو بالا بیارم ... علتش نصب نشدن کامل bundles نیست ؟/ اینو میشه جداگانه نصب کرد ... واصلا این چی هست ؟
    بازم چشم انتظار کمکم
    ممنون
    دوست من پست منو خوب نخوندین. شما وقتی ارور 1013 میگیرین بعدش گوشی با علامت آیتونز و کابل میاد رو صفحه (حالت Recovery) بعدش گوشی رو ببرین به DFU (در این حالت صفحه خاموشه) در این حالت برنامه fixrecovery رو اجرا میکنی و بزارین تموم مراحل طی بشه و بزارین برنامه کارشو انجام بده...

اگر در رفتن به DFU مشکل داشتید با tinyumbrella گزینه exit Recovery رو بزنید و وقتی صفحه خاموش شد ، دستورالعمل رفتن به DFU رو اجرا کنید. (که آموزشش توی فروم هست)

14. این کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •