نه در یک فرکانسن!
نه در یک فرکانسن!
با هردو برنامه این مشکل هست
فقط اینم بگم که از کنتزلش استفاده نمیکنم ،علت میتونه این باشه؟!
نه به اون ربطی نداره.
بیا این وبلاگ بنده هست ببین با این آموزش میتونی انجام بدی یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسها کامل نیفتاده اونجا لینکهاش رو بگیر تو یه صفحه جداگانه عکسها رو خودت کامل ببین.
Last edited by Ghaioom; 19-01-2014 at 21:00.
سلام دوست عزیز
متاسفانه وبلاگ شما ارور 404 میده!
سلام. ببخشید بعضی از لینکها تو فروم اینجوری میشه من هواسم نبود ندیدم. الان درست شدش شما هم اگه میخواین تو پست بالا درستش کنید.
من یدونه xvision pcdvb 4100 خریدم.
همراه محصول هم نرم افزار TotalMedia 3.5 بود که نصب کردم.
گفتن نرم افزار blaze tv بهتره اونو نصب کردم ببینم چطوره کلا تصاویرو نشون نمیداد انگار سیگنال نداشت در حالیکه برنامه خود محصول نشون میداد. چه برنامه ای بهتر از این هست.
در ضمن وقتی ضبط میکنم صدا ضبط نمیشه . مشکل از چیه با نرم افزار های دیگه حل میشه؟
راستی این کنترلش اصلا به چه دردی میخوره چون اصلا کار نمیکنه . به هرجای دستگاه زدم عکس العملی نشون نداد.
ممنون میشم کمک کنید.
دوستان میخوام یه کارت تی وی دیجیتال برای کامپیوتر بگیرم چه مدلی پیشنهاد میکنید که گیرندگی با کیفیت و انتن دهی قوی داشته باشه بودجه تا 100 تومن مانیتورم فول اچدی هست..ایا تو این رنج کارت تی وی با قابلیت فول اچدی گیر میاد ؟ من شنیدم کارتهای گیگابایت این قابلیتو دارن اما کمیاب هستن..ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
شما از Dvbviewer استفاده کنید.
اگه صداش بازم مشکل داشتین تو ضبطش فک کنم تو وبلاگم یه قسمت زدم براش. اگه پخش نشد صداش بگین لینکشو بدم.
کنترلش هم فک کنم اونجا که چراغ داره باید بگیری. تو 3100 که چراغش روشن نمیشد!! تو 2100 مشکلی نداشت.
تو نرم افزارDvbviewer چطور میشه قدرت سیگنال رو دید؟
موقع پخش کانال زیر برنامه درصد میزنه به رنگ سبز. اگه ندیدینش از منوی view یا اگه منوها فعال نبود از راست کلیک گزینه view رو زده و گزینه های show... رو بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)