تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 284 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان بین Philips RQ-1280 و Braun 790cc کدو مدل به نظرتون بهتره؟ (میخوام ریش و موهایزیر گردنو کاااااااااامل بزنه).

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

کلا میگم هر کی که یه مدل پیشنهاد میده قیمتش رو هم بگه!

یعنی براون توی همه رنج قیمتی از بقیه بهتره؟
    والا نمیدونم کدوم بهتره! جدیدا هم شنیدم محصولات براون به خاطر تح ریم داره کم میشه... یعنی لوازم جانبی و... هم کمیاب خواده شد (؟)

رنج قیمت والا تو سایتا سرچ بزنین مشخصه.
    ولی خب مدل جدیدای فیلیپس و براون تو رنج 200 تا 300 اینا میچرخه.
    پاناسونیک هم قیمتش بالاس (جدیداش) حتی 450 تومن هم داره.

2. این کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان عزیز چهارشنبه با شرکت تهران بوران (نمایندگی محصولات براون) صحبت کردم. گفتن که تا اواسط هفته ی دیگه تمامی محصولاتی که رسیده رو پخش میکنند. در مورد سری7 (ریش تراش ) پرسیدم گفتش تمامی مدلهای سری 7 واسمون امده. و تا آخر هفته دیگه در فروشگاه ها میتونید تهیه کنید در مورد قیمتش پرسیدم قیمتی نگفتش فقط گفت کمتر از قیمت الان هستش که در مغازه ها میفروشن.

هرکی میخواد خرید کنه دست نگه داره تا آخر هفته

4. 3 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان عزیز چهارشنبه با شرکت تهران بوران (نمایندگی محصولات براون) صحبت کردم. گفتن که تا اواسط هفته ی دیگه تمامی محصولاتی که رسیده رو پخش میکنند. در مورد سری7 (ریش تراش ) پرسیدم گفتش تمامی مدلهای سری 7 واسمون امده. و تا آخر هفته دیگه در فروشگاه ها میتونید تهیه کنید در مورد قیمتش پرسیدم قیمتی نگفتش فقط گفت کمتر از قیمت الان هستش که در مغازه ها میفروشن.

ممنون. میشه آدرس یا شماره تماس تهران بوران رو برام پ.خ کنین؟
    متشکرم

داره خودمونی میشه Youssoph's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قیمت های پاناسونیک خیلی بالاست تو گلستان مدل ES-LA93 رو قیمت کردم گفت 500 تومن
    تو اینترنت سرچ کردم 470 تومن!!!!

داره خودمونی میشه Youssoph's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه به منم لطف کنین ممنون میشم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان بین Philips RQ-1280 و Braun 790cc کدو مدل به نظرتون بهتره؟ (میخوام ریش و موهایزیر گردنو کاااااااااامل بزنه).
    کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كساني كه مدل فيليپس QT 4050 يا QT 4090 رو دارن ميشه لطف كنن بگن كه با كوتاه كردن موهاي زير بيني مشكلي ندارن؟

چون اين مدل ها يك لبه داره كه به نظرم اجازه كوتاه كردن دقيق پشت لب رو نميده...

ممنونم

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    تجربه خودم و جايي هم خوندم كه حتما اول بايد گردن و زير چانه رو اصلاح كنيد سپس بريد سراغ صورت مخصوصا كسايي كه پوست حساس دارن ، بهتره با اين روش از ريش تراش استفاده كنيد . ( دليلشم اينه تيغه و فويل ريش تراش كم كم در اثر كاركرد گرم ميشه و اين گرما رو به پوست هم منتقل ميكنه از طرفي خورده هاي مو داخل ريش تراش جمع ميشه و كيفيت اصلاح رو پايين مياره ، پس بهتره اول نقاط دشوار اصلاح بشه ) .
    Last edited by 22arash; 26-06-2011 at 09:22.

11. 5 کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من امروز رفتم سمت کوچه مروی از حداقل 10 تا مغازه دار پرس و جو کردم، همشون بهم پاناسونیک رو پیشنهاد کردن و انقدر تبلیغ کردن و نوشته های روی بروشور پاناسونیک هم انقدر وسوسه انگیز بود که علیرغم توصیه همه، رفتم عین... پاناسونیک خریدم. برای امتحان کردنش صورتم رو همین نیم ساعت پیش باهاش اصلاح کردم...
    فقط میتونم بگم افتضااااااح تر از این نمیشه. حتی ریشای صورتمم کامل نزد. تازه نمیدونم چجوری شد که اون وسطا دیدم از گردنم داره خون میاد!!! الان اعصاااابم خورده.
    پاناسونیک آبروی ژاپن و تکنولوژی برتر ژاپن رو برد

13. این کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من امروز رفتم سمت کوچه مروی از حداقل 10 تا مغازه دار پرس و جو کردم، همشون بهم پاناسونیک رو پیشنهاد کردن و انقدر تبلیغ کردن و نوشته های روی بروشور پاناسونیک هم انقدر وسوسه انگیز بود که علیرغم توصیه همه، رفتم عین... پاناسونیک خریدم. برای امتحان کردنش صورتم رو همین نیم ساعت پیش باهاش اصلاح کردم...
    فقط میتونم بگم افتضااااااح تر از این نمیشه. حتی ریشای صورتمم کامل نزد. تازه نمیدونم چجوری شد که اون وسطا دیدم از گردنم داره خون میاد!!! الان اعصاااابم خورده.
    پاناسونیک آبروی ژاپن و تکنولوژی برتر ژاپن رو برد
    من که چندین مرتبه عرض کرده بودم پاناسونیک افتضاح است و قصدم این بود که دیگر دوستان اشتباه من را نکنند متاسفم که از خرید خود راضی نیستید.

15. 2 کاربر از gmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •