منم باهاتون موافقم
اینم یکی از بهترین تجربه های من بوده
نوع نگرش و طرز فکر ما آدما به زندگی و هر چیزی موفقیت ما رو می سازه
مثبت اندیشی هم تو زندگی یه اصله،می شه به جای بدبینی تو هر چیزی بعد مثبت اون رو دید
منم باهاتون موافقم
اینم یکی از بهترین تجربه های من بوده
نوع نگرش و طرز فکر ما آدما به زندگی و هر چیزی موفقیت ما رو می سازه
مثبت اندیشی هم تو زندگی یه اصله،می شه به جای بدبینی تو هر چیزی بعد مثبت اون رو دید
هيچ وقت همه رازهاتو به رفيقت نگو چون ممكنه يه روز دشمنت بشه
یه تجربه هم درباره ی همین p30 خودمون
اگه می خواید وقتتون تو p30 هدر نره و یه استفاده ی مفید هم کرده باشید فقط فقط بی خیال خوندن پروفایل بقیه بشید
من خودم 90 درصد مواقع که به پروفایل بقیه سر می زنم می بینم جلوی فعالیت فعلی شون نوشته : مشاهده ی پروفایل کاربر![]()
هیچ وقت مغرور نشین
اگه وضع مالی باباتون خوبه
اگه بعدا میدونید از لحاظ مایه تیله جیبتون پره پره
درس نخونید مگه اینکه واقعا علاقه داشته باشید !![]()
والا ! برید یه مدرک پیام نور بگیرید فقط پس فردا نگن بیسواده ! : دی
در کل میخوام بگم که خوک آبی تنهاست و بقول معروف هر کی خربزه بخوره پای لرزش هم میشینه ...![]()
الان اینا چه ربطی به پست من داشت که نقل قول گرفتی ؟![]()
شما به جز جنس لطیف در مورد چیز دیگه تجربه نداری ؟هیچ رازی رو به یک زن نگو![]()
ایشون کلا توی این کارا واردن![]()
هميشه قبرستاني در قلبت براي خاكسپاري خطاي دوستانت بساز.
----------------------------------------------
هر موقع که زمين ميخورم كف دستام و زانو هام زخمی میشه .بعضی اوقاتم صورتم زخمی میشه . همچين دردم مياد كه دوست دارم گريه كنم.
اما سريع بلند ميشم و و خاك و ماسه كف دستمو پاک ميكنم و لباسامو مي تكونم و از جام بلند ميشم . اصلا به روي خودم نميارم كه خوردم زمين . اما اينبار با احتياط قدم بر ميدارم . كه مبادا جايي پا بذارم كه بخورم زمين. چون اين بار ممكنه بدجوري بخورم زمين . ممكنه دستم يا پام بشكنه؛ شايد هم ضربه مغزي شدم !!!
در كل ياد گرفتم كه هر شكستي يه درسي به من ميده .اولين درسش اينكه كه راههايي كه به شكست ختم ميشه رو ديگه نرم . و اينكه مواظب جلوي پام باشم كه ديگه نخورم زميين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)