سلام داش سینا....
راستشو بگم من هم واسه pc گرفتم هم واسه360 همیشه pc cod اش برام جذاب ایندفعه بر عکس 360 اش خوب بود.ماله pc یه افتضاح بود.همش لگ و ارور و ... از اینا.در کل بازیه خوبی بود ولی mw ها یه حسه دیگه ای داشتن.
sinak3
والا نسخه ای که من دیدم از COD واسه pc نه لقی داشت نه ارور داد....نه هیچ مورد دیگه.....تازه رو اخرین تنظیمات هم داشتیم امتحان می کردیم.
ولی انصافا مدرن یه حس دیگه ای داره...
راستی امضارو هنوز داری...
عجب حرفی زدی!!!!!!!!حتما باید منتظر پس لرزه های حرفت باشی.یکم شوخیش زیاد شد.
ببینید بحث بازی های ps3 باز شد لازم به ..چند تا ......نکته..سینا جان موضعتو مشخص کن !! حسین که طرفداره ، مسعود که از بازی خوشش نیومده وحیدم که بازی نکرده هنوز !!دی:
+
باز الان دقت کردم حرکت چهره ها واقعا زیباست خیلی کفمان برید ! بنظرم در حدEnsalved کار کردن توی این بخش (هنوز به انچارتد نمیرسه )
اخه ارمین جان تو چرا ...شما داری چه سبک از بازی هایی رو مقایسه می کنی...سوم شخص با اول شخص...
اگه طراحی چهره باشه که باید با KL2 سال قبل مقایسه بشه که باز عقبه...چه برسه به انچارتد که هنوز در
ژاپن برای دانشجویان رشته مختص گرافیک که در مقاطع بالا درس می خونن یک درس اموزشی جدا محسوب میشه...
نه وحید جان نخر داداش الان قیمت این بازی 60 تومن هستش...پلمپ شده و نو...که ارزش نداره...به به ببین کی اینجاست جناب هالو( منظوری ندارما.اشاره به حرف یه نفر بود که به هیلو می گفت هالو!!! : دی )
خوش اومدی به خانه : دی
راستی دوستان من می خوام نسخه PS3 اونو بگیرم به نظرتون می ارزه؟ : )))))))))
کلا افسردگی از سرو روت می باره...نسخه pc ایراد نداره....بخر و حالشو ببر...واسه اینکه اسپم نباشه بگم بازیه خیلی بیخودیه.دی: بابا وقتی مدالو بازی کردم دعا کردم این زود تر بیاد اینم که اینجوری کرد.کلا cod تو pc لذت داشت که اونم پرید.با 360 حال نمی کنم اینو بازی کنم.![]()