تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 36 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 360

نام تاپيک: گیرنده دیجیتال بلوسنس Blusens

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

.

. سلام

. آپدیت کردی دستگاه رو .. ؟ ؟

.

1. شبکه 2 و شبکه 3 و شبکه 4 که باید تله تکست داشته باشه.. داره ؟ ؟
    2. نگرفتم.. ؟ ؟ریست میشه و دوباره از ساعت 03:30 شروع میشه
    3. هنوز فرصت و یا انگیزه ایی پیدا نکردم این قابلیت رو تست کنم... شرمنده..
    4. تو خود سایت شرکت هم نرم افزار گذاشته واسه اینکه مثلا رو سیستم مشکل نداشته باشی..
    5. پیش میاد.. مثلا فرمت MP4 که رو موبایل اجرا میشه.. ولی بعضی وقتا بعضیاشون نمیشه... از نوع انکد شدنشونه..
    6. باور کن تاخیر تعویض کانالش تو گیرنده ها سره..

.

. موفق باشید /

.

سلام
    1- بله دستگاه و اپدیت کردم

2-رو تمام شبکه که دکمه تله تکس و میزنم مینویسه اطلاعات پیام نما وجود ندارد (مگه دستگاه شما تله تکس و نشون میده اگه اشکال از دستگاه منه چجوری حل میشه مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری چه راهکاری پیشنهاد میکنین برای حلش)

3-ریست میشه یعنی هر وقت دستگاهو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم ساعت دستگاه از ساعت 03:30 شروع میشه

4-میشه قابلیت برنامه ریزی برای ظیط کردن رو با دستگاه خودتون امتحان کنین ببینیم اشکال از دستگاه منه یا مشکل عمومیه؟

5-تاریخ خود دستگاهو کجا میشه تنظیم کنم بالاخره یه جا باید به دستگاه بگی که الان چه تاریخیه مخصوصا برای برنامه ریزی برای ظبط کردن
    Last edited by fantom176; 15-10-2011 at 23:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی تلویزیونی مثل سونی هم که تاخیر داره اونم پردازنده ضعیف استفاده کرده ؟؟؟؟
    سامسونگ من هم تاخیر داره. کلا همه LCD ها دارن. به هر حال هیچ وقت پردازنده کامپیوتر رو داخل تلویزیون تعبیه نمیکنن. اصلا دلیلی نداره که بخوان این کار رو بکنن ولی اون تاخیر همه اش به خاطر ضعف پردازنده نیست. شما بهترین پردازنده رو داخل کامپیوترتون داشته باشی باز هم بعضی از کارها با تاخیر انجام میشه.
    این تاخیر تلویزیون های LCD , LED جدید هم به خاطر امکانات جانبی شون هست وگرنه تلویزیون های قدیمی رو اگه یادتون بیاد تا دکمه Power رو میزدی روشن میشدن و تعویض کانالشون هم خیلی سریعتر بود. پس نتیجه بگیریم که پردازنده اونها بهتر بود؟! اصلا من فکر نمی کنم تلویزیون های قدیمی پردازنده ای به اون صورت داشته باشن! فقط یه تیونر داشتن که همه کارهای لازم رو میکرد ولی مدلهای امروزی تیونرشون با پردازنده شون جدا از هم هست.

با این همه، تاخیر گیرنده های دیجیتال بیش از حد نرمال هست و این برمیگرده به پردازنده ارزون قیمت و ضعیفتر.

ببخشید که طولانی شد! امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست برسونم.

3. این کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

سلام

2-رو تمام شبکه که دکمه تله تکس و میزنم مینویسه اطلاعات پیام نما وجود ندارد (مگه دستگاه شما تله تکس و نشون میده اگه اشکال از دستگاه منه چجوری حل میشه مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری چه راهکاری پیشنهاد میکنین برای حلش)

3-ریست میشه یعنی هر وقت دستگاهو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم ساعت دستگاه از ساعت 03:30 شروع میشه

4-میشه قابلیت برنامه ریزی برای ظیط کردن رو با دستگاه خودتون امتحان کنین ببینیم اشکال از دستگاه منه یا مشکل عمومیه؟

5-تاریخ خود دستگاهو کجا میشه تنظیم کنم بالاخره یه جا باید به دستگاه بگی که الان چه تاریخیه مخصوصا برای برنامه ریزی برای ظبط کردن
    .

. آخرین گزینه تو قسمت برنامه ریزی برای ضبط ، قابلیت تنظیم روی حالت نمایش ( View ) و ضبط ( Record ) رو داره..

. که به صورت پیشفرض روی حالت نمایش ( View ) قرار داره وقتی روی این گرینه باشه دستگاه شبکه رو در ساعت تعیین شده فقط نمایش می ده..

. برای ضبط گزینه رو روی ضبط ( Record ) قرار بده...

. اگه این مراحل رو قبلا تست کردی و نشده... دیگه والا چی بگم شرمنده... -

. موفق باشید /

.

5. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بله اون کارم کردم ولی بازم نمیشه(گذاشتم رو ریکورد}

نگفتی شما تله تکست داری یانه؟ ساعت دستگاه شما هم بعد از خاموش و روشن کردن از ساعت 03:30 شروع میشه؟

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

سلام
    بله اون کارم کردم ولی بازم نمیشه(گذاشتم رو ریکورد}

نگفتی شما تله تکست داری یانه؟ ساعت دستگاه شما هم بعد از خاموش و روشن کردن از ساعت 03:30 شروع میشه؟
    .

. بله...

. خیر.. بدون اینکه تنظیم کنم.. همیشه حتی با قطع برق..

. موفق باشید /

.

8. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم مشکل دارم

کسی می دونه جواب چیه در دستگاه بلوسنس تی 14+

سلام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا هر روز یکی یک مشکل بلوسنس رو میگه شاید چون منتاژ چین انقدر داغ میکنه یا مشکل داره.من البته امتحان نکردم.راستی سرعت تغییر کانال اون چند ثانیه است؟
    کسی تا حالا مدل STB327HDرو امتحان کرده؟
    شرکت سازنده denay.com محصول شرکت دنا با 1080p با قیمت 50 هزار تومان که کلی نمایندگی در سراسر ایران داره و اعتبار خیلی بالایی هم داره .
    من این اطلاعات رو از توی روزنامه همشهری گرفتم :
    دارای پردازنده جدید 400 mhz - مدیا پلیر – ظبط کانال هنگام مشاهده کانال دیگر – 1080p - خروجی HDMI –ماشین زمان –ورودی USB

معمولا گیرنده های دیجیتال دنا ساخت ژاپن ولی درست نمیدونم این دستگاه ساخت کدام کشوره.
    اگه کسی این دستگاه رو امتحان کرده خبر بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بنام خدا
    آیا کسی تومسته پیام نمای T14+ nv شبکه 2 3 4 را فعال کنه
    ما که می زنیم میگه اطلاعات پیام نما موجود نمی باشد البته گفتیم شاید از آنتن باشد هر طرف چرخوندیم نشد ورژن نرم افزارش هم 2 هست از سایتش آپدیت کردم

داره خودمونی میشه esfahan-viuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نمیدونم چرا هر روز یکی یک مشکل بلوسنس رو میگه شاید چون منتاژ چین انقدر داغ میکنه یا مشکل داره.من البته امتحان نکردم.راستی سرعت تغییر کانال اون چند ثانیه است؟
    کسی تا حالا مدل STB327HDرو امتحان کرده؟
    شرکت سازنده denay.com محصول شرکت دنا با 1080p با قیمت 50 هزار تومان که کلی نمایندگی در سراسر ایران داره و اعتبار خیلی بالایی هم داره .
    من این اطلاعات رو از توی روزنامه همشهری گرفتم :
    دارای پردازنده جدید 400 mhz - مدیا پلیر – ظبط کانال هنگام مشاهده کانال دیگر – 1080p - خروجی HDMI –ماشین زمان –ورودی USB

معمولا گیرنده های دیجیتال دنا ساخت ژاپن ولی درست نمیدونم این دستگاه ساخت کدام کشوره.
    اگه کسی این دستگاه رو امتحان کرده خبر بده.
    سلام دوست من
    بهتره اول کمی در مورد دنای بدونی:
    دنای هم مثل اکثر دستگاه ها ساخت چینه اونم 100% شک نکن اینکه بهت گفتن ساخت ژاپن باید بدونی فقط یک چیپ اون ژاپنیه که اونم احتمالا ساخت چین و طراحی ژآپن است
    اگه دیدی که 1080P رو با 50 هزار میفروشن شک کن چون چیپش خیلی گرون تره قیمتش خیلی تفاوت داره و درضمن دستگاهی که بتونه این کیفیت تصویر رو پخش کنه باید سخت افزار قدری داشته باشه که دنای نداره
    این امکانات ضبط و پخش و... رو بقیه گیرنده ها هم دارند
    اینکه میگی دنای معتبره باید بدونی فقط تونسته تائیدیه یکی از دستگاهاش رو بگیره ببین بقیشون چه افتضاح هایی هستند
    بهتره دلت رو به کابل و... اش هم خوش نکنی چون یه کابل نیم متری باهاش هست و فقط منتش رو سر تو میذارن
    بهتره یکی از مدل های زیر رو بخری چون کیفیتشون واقعا خوبه
    بلوسنس
    ویونا 6110
    ایکس ویژن 333 فقط همین مدل نه بقیه مدل هاش چون بقیشون مثل 121/131و... خوب نبوده بچه ها راضی نیستند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من
    بهتره اول کمی در مورد دنای بدونی:
    دنای هم مثل اکثر دستگاه ها ساخت چینه اونم 100% شک نکن اینکه بهت گفتن ساخت ژاپن باید بدونی فقط یک چیپ اون ژاپنیه که اونم احتمالا ساخت چین و طراحی ژآپن است
    اگه دیدی که 1080P رو با 50 هزار میفروشن شک کن چون چیپش خیلی گرون تره قیمتش خیلی تفاوت داره و درضمن دستگاهی که بتونه این کیفیت تصویر رو پخش کنه باید سخت افزار قدری داشته باشه که دنای نداره
    این امکانات ضبط و پخش و... رو بقیه گیرنده ها هم دارند
    اینکه میگی دنای معتبره باید بدونی فقط تونسته تائیدیه یکی از دستگاهاش رو بگیره ببین بقیشون چه افتضاح هایی هستند
    بهتره دلت رو به کابل و... اش هم خوش نکنی چون یه کابل نیم متری باهاش هست و فقط منتش رو سر تو میذارن
    بهتره یکی از مدل های زیر رو بخری چون کیفیتشون واقعا خوبه
    بلوسنس
    ویونا 6110
    ایکس ویژن 333 فقط همین مدل نه بقیه مدل هاش چون بقیشون مثل 121/131و... خوب نبوده بچه ها راضی نیستند
    این ویونا که معرفی کردی که خیلی اطاعاتش خوبه و همش 75 تومنه. ولی فقط میخوام بدونم که سرعت تعویض کانال ها چطوره؟زیر 3 ثانیست؟
    کلا تو همه گیرنده ها رو میگم : تو این 3 ثانیه تصویر سیاه میشه یا روی کانال قبلی باید منتظر تعویض کانال باشیم؟
    T14+ خوبه یا ویونا 6110t
    6110 که از بلوسنس خیلی بهتره پس چرا ارزونتره؟ این فقط بخاطر میاپلیرشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •