ادکلن جدید بنتون رو بهتون پیشنهاد می کنم بوی باحالی داره
از چی چی هم صورتی و آبی خوشم می یاد و تا پارسال می زدم البته باید بگم آبیشو هاا![]()
ادکلن جدید بنتون رو بهتون پیشنهاد می کنم بوی باحالی داره
از چی چی هم صورتی و آبی خوشم می یاد و تا پارسال می زدم البته باید بگم آبیشو هاا![]()
درسته ، کارای خوبی هم داره، ولی اصلا با عطرهای فرانسوی که نمیشه مقایسش کرد
من چند تا نمونه می گم که داشتم و ازشومن خوشم اومده.... CK one بوش جالبه و خنک و ملایم (اینو با معرفی بچه های اینجا خریدم)
پک کاملی از ادوکلن های دیویدوف هم داشتم cool water,ice fresh,frozen,Game,cool water fizz که همشون خوبن و همشون خنکن![]()
دیروز رفتم عطر فروشی خواستم عطر ویژن یا عطرهای سرد با رایحه ی میوه بگیرم یکی از کاربرا معرفی کرده بود.تو هر مغازه ی اسم عطره رو میگم فروشنده کف میکنه میگه اینا رو از کجا پیدا کردی.به غیر از عطر حرم و محمدی و...........هیچی ندارن.واقعا مسخراستتتتتتتتت
اگه عطر فروش عطر فروش باشه از هر مدلی داره !دیروز رفتم عطر فروشی خواستم عطر ویژن یا عطرهای سرد با رایحه ی میوه بگیرم یکی از کاربرا معرفی کرده بود.تو هر مغازه ی اسم عطره رو میگم فروشنده کف میکنه میگه اینا رو از کجا پیدا کردی.به غیر از عطر حرم و محمدی و...........هیچی ندارن.واقعا مسخراستتتتتتتتت
حالا بعضی ها هم هستند که تلفظشو هم بلد نیستن
شما مطمئنید که از بقاله سر کوچتون نپرسیدین
![]()
ویژن از سری عطرهای اجمله.به نظره من بوی جالبی نداره!
باز تو اون سریها کربن بدک نیست و یه مدل آرت(فکر کنم 3 مدل داره)
من کربن دارم ، بوی خیلی خوبی دارهباز تو اون سریها کربن بدک نیست و یه مدل آرت(فکر کنم 3 مدل داره)
بچهها قیمت این پکهای Intesa Vitacel (افتر شیو+مام+اسپری بدن+کف اصلاح همگی داخل یک کیف) رو دارید؟!
کسی درباره این عطر چیزی نمیدونه ؟
سلام .
ببخشید اگه جای سوالم این جا نیست . آیا خوش بو کننده دهان مانند عطر ، در ایران هستش؟(توی این فیلم های هالیودی دیدم)
سلام اگه میشه راهنماییم کنید.یه چندتا عطر میخواستم معرفی کنید. با رایحه سرد با ماندگاری بالا و قیمت مناسب.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)