تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 416 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona Striker Zlatan Ibrahimovic To Make Milan Move Tomorrow - Report

The Swede's exit looks closer than ever before

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Aug 26, 2010 - 7 AM

ويكتور سانچس به ختافه پيوست

سايت گل - به گزارش سايت اختصاصي باشگاه بارسلونا ويكتور سانچس بازيكن جوان اين تيم به طور قرضي به باشگاه ختافه پيوست.

اين بازيكن 22 ساله كه در تمرينات پيش فصل بارسا حضور داشت از سوي گوارديولا از تيم اصلي كنار گذاشته شد و مسئولان باشگاه تصميم گرفتند تا او را براي يك فصل به باشگاه ديگر قرض دهند. اين در حالي است كه او فصل پيش نيز به طور قرضي براي تيم خه رس بازي كرد.

سانچس در سال 2005 و در حالي كه تنها 17 سال داشت به تيم بارسلونا پيوست و براي دو سال در تيم c باشگاه بازي كرد. او در سال 2007 به تيم B رفت و دو فصل نيز براي اين تيم بازي كرد. اما هرگز نتوانست مانند بازيكناني همچون پدرو و كركيچ خود را به تيم اول برساند بايد ديد پس از پايان رقابت‌‌هاي فصل 2011-2010 به باشگاه بارسلونا بازخواهد گشت يا خير؟

کد:
    2010/8/25

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا هیشکی از گل اینزاگی نمیگه ؟!
    خیییییییییلی خفن بـــــــــــــود خداوکیلی !!!
    بدنم یخ کرد وقتی اون شوت گل شد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

بله گل خیلی قشنگ و شانسی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

فیلیپو اینتزاگی هم دوست دارد در کنار زلاتان زوجی قدرتمند تشکیل دهد: «از بازیکنان خوب همیشه در میلان استقبال می‌کنیم. رختکن ما آماده استقبال از اوست. آمدن ایبراهیموویچ رویایی است که شاید فعلا به حقیقت نپیوندد. تیم ما در حال حاضر هم عالی است ولی بازار هنوز به پایان نرسیده.»
    انصافا انگاری این اینزاگی با داش کریم کل انداخته...نمی خواد از این میلان بره بیرون.گل دیشبش هم خیلی فضایی بود ولی به نظر من آفساید بود.
    به نظر من اگر پپ بگه مسی هم تو نیو کمپ جایی نداره،مسی باید بره...پپ اسطوره ی بارساست.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اکشن

> مورینیو برابر بارسلونا

2004-05 UEFA Champions League

Barcelona 2-1 Chelsea
    Barcelona 2-4 Chelsea

صعود چلسی تا نیمه نهایی

2005-06 UEFA Champions League

Chelsea 1-2 Barcelona
    Chelsea 1-1 Barcelona

صعود بارسلونا و قهرمانی

2006-07 UEFA Champions League

Barcelona 2-2 Chelsea
    Barcelona 0-1 Chelsea

گروهی - پیروزی چلسی

2009-10 UEFA Champions League

Internazionale 0-0 Barcelona
    Internazionale 0-2 Barcelona

گروهی - پیروزی بارسلونا

Internazionale 3-1 Barcelona
    Internazionale 0-1 Barcelona

صعود اینتر و قهرمانی

> 4 باخت 3 برد 3 مساوی

> گواردیولا برابر رئال مادرید

2008-09 La Liga

Barcelona 2-0 Real Madrid
    Barcelona 6-2 Real Madrid

پیروزی بارسلونا و قهرمانی

2009-10 La Liga

Barcelona 1-0 Real Madrid
    Barcelona 2-0 Real Madrid

پیروزی بارسلونا و قهرمانی

> 4 برد

و حالا این فصل؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چرا هیشکی از گل اینزاگی نمیگه ؟!
    خیییییییییلی خفن بـــــــــــــود خداوکیلی !!!
    بدنم یخ کرد وقتی اون شوت گل شد !
    خیلی گل هوشمندانه ای بود.فکر نمی کنم شانسی بودش چون جدا دروازه رو دید و زد.فیلیپو مهاجم پر تلاش و خستگی ناپذیری هستد دقیقا لنگه ی رائول هست.
    Last edited by Dr.FANOOS; 26-08-2010 at 16:08.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

زلاتان: شش ماه است با گواردیولا حرف نزده‌ام، می‌خواهم کنار رونالدینیو بازی کنم
    جدا ناراحت شدم.ای کاش زلاتان می موند.ولی من یادمه خودش همین چند وقت پیش گفته بود با گواردیولا صحبت کردم و گفته از او حمایت می کنم. علی پروین یه جمله داره که می گه: کسی که دلش با ما نیست از تیم همون بهتر که بره.
    اگر هم موند با ما ازش حمایت می کنیم.
    گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش با پاسخگویی به انتقادات مینو رایولا، مدیربرنامه های زلاتان گفت:« او جملاتی را به زبان آورده است. رایولا آزاد است تا نظراتش را مطرح کند و من هم واکنش های لازم را نشان خواهم داد. خود او به خوبی می داند که چرا.»
    هر چی آتیش هست از تو گور این مرتیکه رایولا بلند می شه.برداشته زلاتان هم کوک کرده.زلات تا دیروز یه چیزای دیگه می گفت

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بارسلونا رونالدينيو را به عنوان مدير مي‌خواهد

سايت گل – بارسلونا قصد دارد رونالدينيو را به عنوان يکي از مديران خود منصوب کند.
    کريستينا کوربرو، خبرنگار ال‌موندو دپورتيوو به راديو مارکا گفته که ساندرو روسل، رييس آبي و اناري پوشان جلسه‌اي خصوصي با او پيش از بازي چهارشنبه با ميلان داشته است.
    روسل به رونالدينيو گفته او مي‌تواند پس از پايان دوران بازي‌اش، يکي از مديران بارسا شود.
    رونالدينيو در نوکمپ مانند قهرمانان مورد استقبال قرار گرفت. او پنج سال در بارسا بازي کرد و در سال 2008 به روسونري پيوست.
    در تابستان ابهامات زيادي درباره آينده او شکل گرفته بود و بسياري مي‌گفتند او خواهد رفت، اما سيلويو برلوسکوني، رييس ميلان پا پيش گذاشت و گفت او تا آخر عمرش در ميلان خواهد ماند،‌ آنچه که مي‌تواند نشان از آن داشته باشد که ميلاني‌ها هم او را به عنوان مدير مي‌خواهند.
    کد:

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

عزیز من یعنی از نظر استیل و نگاهشون به فوتبال با هم فرق داشته باشن
    شما تا حالا توی یه پست دو بازیکن ندیدی که نوع فوتبالشون با هم فرق داشته باشه
    یه فصل یه مهاجم ریز و زبل دارین که تو عمق و تو در بازی میکنه
    یه سال یه مهاجم بلند قد که خوب ضربه آخر رو میزنه
    این جور خریدها باعث میشه که تاکتیک تیم تا حد زیادی عوض بشه
    شما گاهی اوقات یه دفاع وسط سرعتی دارین یه بار یه دفاع وسط کند
    که مناسب با تیم مقابل میرن توی ترکیب
    اینایی که گفتم الفبای فوتباله
    اگه این وضع شناختتون از فوتباله...؟؟؟؟
    چیزای جدیدیترم زیاد میشنوید
    کلا با این حرفا طرفداری از رئال رو به خوبی توجیه کردین
    یه تیم بر اساس سبک ترکیب تیمش + فلسفه باشگاه+ نظر سرمربی + بودجه و... میره بازیکن میگیره
    مهاجمای چند سال قبل رئال همشون استیل تقریبا یکسانی دارن
    بنزما , هیگواین , رائول , رونالدو(برزیلی) , مورینتش و...
    من کلا متوجه حرفای شما نشدم
    تو پست قبلی میگین بازیکناتون شبیه به همن
    بعد تو این پست برای نشون دادن تمایز از فعل دارین استفاده کردین
    بلاخره این ویپزکیهای بالا ماله رئال یا بارساست؟

شناخت از فوتبال؟
    حتما بازیکنای شبیه به هم جز شناخت از فوتباله؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

مورینیو: کاپلو مشکل انگلیسی‌ها در جام جهانی بود

مربی پرتغالی مرد ایتالیایی را متهم می‌کند.

سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید مشکلات تیم انگلیس در جام جهانی را بررسی کرده و مربی آنها را مقصر اصلی دانسته است.

او می‌گوید مربی ایتالیایی رابطه‌ای یک‌بعدی با بازیکنان داشت و در رویکردهای تاکتیکی‌اش انعطاف‌ناپذیر بود.
    مورینیو می‌گوید: «مشکل انگلیس مربی‌اش بود. کاپلو به درد انگلیس نمی‌خورد. او رابطه‌ای یک‌طرفه با بازیکنان داشت.»

کاپلو یکی از مربیان سابق رئال مادرید است و مورینیو گفته حرف‌های او درباره کاپلو را خیلی‌ها در مادرید تایید می‌کنند: «از هر کسی در رئال مادرید خواستید بپرسید. او نمی‌تواند تغییر کند. نمی‌توانید فقط بروید و بر سر بازیکنان فریاد بزنید. آنها باید حس کنند افرادی خاص هستند. روشن است. کاپلو به کار انگلیس نمی‌آید. او بازیکنان را نمی‌شناسد. آنها از او می‌ترسند و نمی‌توانند برایش بازی کنند. به نظر من انگلیس در دردسر افتاده. بازیکنان نیاز به تاکتیک‌های روشنی دارند و نباید درباره وظیفه‌شان گیج شوند. این تقصیر مربی است و افسوس بسیار که این طور است.»

کد:
    2010/8/25

مورینیو: لیورپول سال به سال بدتر می‌شود

مربی پرتغالی از دشواری کار در لیورپول گفته است.
    سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید بر این باور است که اوضاع لیورپول دارد سال به سال بدتر می‌شود و به رافا بنیتس هم تاخته است.

بنیتس تابستان از لیورپول جدا شد و جای مورینیو در اینتر را گرفت. لیورپول فصل پیش جایی در میان چهار تیم برتر لیگ نداشت و مورینیو حس می‌کند روی هاجسون کار سختی برای احیای قهرمان سابق اروپا خواهد داشت: «کار روی دشوار است، چون اوضاع لیورپول در سال‌های گذشته مدام بدتر، بدتر و بدتر شده است. لیورپول 2004 بهتر از لیورپول 2005 بود، 2005 بهتر از 2006 و 2006 بهتر از 2007. حالا روی هاجسون با بازیکنانی که دارد، به استثنای جیمی کاراگر، استیون جرارد، په‌په رینا و فرناندو تورس – اگر دلش با لیورپول باشد – بسیار سخت بتواند لیورپول را قهرمان کند. او نیاز به زمان دارد و کارش آسان نیست چون فکر نمی‌کنم آنها در مسیر درست گام برمی‌دارند.»
    سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد درباره ولخرجی‌های منچسترسیتی در تابستان صحبت کرده بود و ژوزه مورینیو می‌گوید: «هنگامی که سرالکس درباره خرج کردن انتحاری صحبت می‌کند و می‌گوید سیتی دارد بازار را می‌بلعد، با او موافقم. اما اگر آنها پولش را دارند، می‌توانند این کار را انجام دهند و اگر هدفشان فتح لیگ برتر است، می‌توانند این کار را انجام دهند. اگر کسی بخواهد بر سر بازیکنی با آنها رقابت کند کارش بسیار دشوار است، چون آنها حکمران بازار هستند و بازیکنی را که می‌خواهند، می‌خرند. من به خرید الکساندر کولاروف برای مادرید علاقه داشتم، اما نمی‌شد با سیتی رقابت کرد. آنها قیمتی روی او گذاشتند که برای ما غیر قابل پرداخت بود.»

کد:
    2010/8/25

Jose Mourinho Planning To Take Legal Action Against The Daily Mirror

Real Madrid boss Jose Mourinho has denied criticizing England national team coach Fabio Capello in an interview published by the Daily Mirror, and stated his intention to take legal action against the English newspaper.
    The Real Madrid coach was quoted in The Daily Mirror on Wednesday as saying that the England players are “frightened” of their national boss.
    International soccer agency Gestifute, who represent Mourinho, issued a statement which read: “Jose Mourinho hasn’t produced any statement to this newspaper, and denies categorically every word published.”
    “We hereby inform that Jose Mourinho will use all legal means against the newspaper and its author.”

مورینیو میخواد شکایتی علیه روزنامه دیلی مرر انجام بده
    خبر بالا حاکی از اینه که مورنیو هیچ مصاحبه ای با این روزنامه نداشته

منبع:

کد:

پ.ن: به هر منبعی ( به خصوص فارسی زبان) اعتماد نکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •