سلام توی پست دوم تاپیک PES2011 برنامه مربوطه رو ضمیمه کردم
سلام توی پست دوم تاپیک PES2011 برنامه مربوطه رو ضمیمه کردم
ممنون. نه هنوز نیومده .منم منتظرشم تا بیاد کمی رو چمن ها ادیت انجام بدم البته فعلا یه چمن رو ادیت کردم ولی نمیدونم مال کدوم ورزشگاه هست و مال شب هست یا روز .تو سایت های خارجی هم نیومده
دوستان من پچ گزارشگر ژاپنی رو دانلود کردم و ریختم تو کیت سرور طبق اموزشش ولی نمیاد تو بازی که بتونی تغییر بدی
کسی اینو یا گزارشگر دیگه ای نصب کرده به ما هم یاد بگه ممنون میشم![]()
کدوم چمن شمارشو بده من برات در میارم تا الانم چنتارو بیرون اوردم اما خوت که میدونی کلی چمنه بعد شب رو روز داره نمیشه همرو پیدا کرد
اما یدونه رو میتونم بگم ماله کجاست
PESVN Patch 2011 v3.0
- سازگار با DLC 1.01
- صحیح شدن نام تیمها و بازیکنان
- آخرین آپدیت از ترکیب تیمها
- آنلاک شدن محصولات فروشگاه PES
- فیس های جدید و ریلینک شدن بعضی فیس ها
- آپدیت شدن سرود ملی بعضی از تیم های ملی
- کیت های جدید برای تمامی تیم ها
- ادبورد های جدید برای استادیوم ها
- شرکت های واقعی برای حمایت (اسپانسر) از تیم ها در مستر لیگ
- ادامه دارد ...
پارت 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان اگه تکراری بود عذر خواهی میکنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترینر پول تو مستر لیگ ؟؟ کسی نبود؟ تو پست اول گزاشته شده ولی واسه من کار نمیده!
با سلام.
نه شما راه رو اشتباه رفتی .
شما باید اون فایل رو که مربوط به گزارشگر هستش رو به داخل پوشه img خود بازی وارد کنی . نه داخل کیت سرور.
سپاسگذارم.
آقا من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
برنامه ای هست که بشه باهاش GP رو افزایش داد ؟
مثلا میخوام توپ یا والپیپر یا چیزای دیگه بخرم ... امتیاز ندارم . باید چی کار کنم ؟ ؟
با این برنامه میشه همه چیو باز کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من این را دونلود کردم.شامل فایل نصب نبود و شامل kitserver و save وfix بود.
فایل fix را هم با توجه به محتویاتش داخل kitserver ریختم.
1:اولا بگید که درست وارد کردم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2:لطفا dlc کونمی با لینک درست حسابی که هیتلر نباشه را قرار بدید و طریقه وارد کردن به بازی را مو به مو بگید.
البته این dlc در سایت وجود داره ولی لینک ها هیتلر هستند و جالب هست بعضی از دوستان ما را به rapidbaz حواله میدهند.در حالی که این سایت برای بالای 20 مگ باید اشتراک داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)