در مجموع عکسهای خوبی میندازه ولی بنظر میرسد رنگها کمی غیرطبیعی و پردازش روی آنها بیش از حد صورت گرفته . اگر کمی عکسها خام تر و بدون دستکاری توسط نرم افزار گوشی باشند شاید نتیجه بهتر باشد . فیلم برداریش از عکاسیش خیلی بهتره.
در مجموع عکسهای خوبی میندازه ولی بنظر میرسد رنگها کمی غیرطبیعی و پردازش روی آنها بیش از حد صورت گرفته . اگر کمی عکسها خام تر و بدون دستکاری توسط نرم افزار گوشی باشند شاید نتیجه بهتر باشد . فیلم برداریش از عکاسیش خیلی بهتره.
اين درسته كه تو سمسونگ اپز برنامه هاي كاربردي و جالب به تعداد زياد، نيست.. ولي نبايد از حق گذشت.. خود
گوشي به صورت فابريك كم و كاست نداره و برنامه هاش كامله..
درمورد بازي كاملا باهاتون مخالفم چون تو بازي واقعا شاخه! داره از آندرويد جلو ميزنه!(بعضي بازياش فقط بين
بادا و ios مشتركه و هيچ سيستم عامل ديگه اي نداره)
و با اين حرفتون هم مخالفم كه اگه واسه گوشي برنامه كم باشه آدم ازش دلسرد ميشه.. به نظر من اينترفيس
و بازي خيلي بيشتر ميتونه آدم رو سرگرم كنه و از دلسرد شدن جلوگيري كنه.. ويو هم تو اين زمينه ها محشره
تا 2-3 ماه ديگه با اومدن بادا2 كه اوپن سورسه، برنامه هاش هم زياد ميشن!
حرف شما درسته.. چون تو اين عكسها خودم تنظيمات رو تغيير دادم.. من رنگ هاي زنده رو ترجيح ميدم به رنگ هايدر مجموع عکسهای خوبی میندازه ولی بنظر میرسد رنگها کمی غیرطبیعی و پردازش روی آنها بیش از حد صورت گرفته . اگر کمی عکسها خام تر و بدون دستکاری توسط نرم افزار گوشی باشند شاید نتیجه بهتر باشد . فیلم برداریش از عکاسیش خیلی بهتره.
كم شدت و طبيعي !
من معمولا كانتراست و اشباع رنگ رو زياد ميكنم..
سلام ...
چند تاسوال داشتم...
1.این گوشی قابلیت turn to mute نداره؟ یعنی با برگردوندن گوشی نمیشه سایلنتش کرد؟
2.وقتی میرم تو samsung apps و دانلود میکنم یه دفعه پیغام time out میده یا اینکه صفحه گیر میکنه...مشکل از کجاس؟ ایا مشکل از گوشیه یا کانکشن من مشکل داره یا چیز دیگه ایه؟
3.نسخه bada 2 قراره اپن سورس باشه؟
بچه ها یک فیلم مقایسه بین ویو 1 و ویو 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-تو قسمت gesture ميتونيد فعالش كنيد
2-نميدونم والا.. من تاحالا با چنين مشكلي مواجه نشدم.. كانكشن رو عوض كنيد شايد درست بشه..
3-بله
من نتونستم ببينم كليپ رو.. محتواش چيه؟![]()
دوستان كسي ويو 2 دست دوم براي فروش نداره ؟
2 تا سوال دارم
1- مموري 8 گيگ ميخوام بخرم براش . قيمت مموري چنده و چه ماركي بخرم بهتره ؟
2- جريان اين رم چيه ؟
رم 2 يا رم 4 كلاس بالا (يا باكلاس !!)
روي گوشي كدومش هست
اگه 4 با كلاس رو بخواي بخرم چنده قيمتش ؟ رم خود گوشي من رو يارو ميخره
بابا هاي كلاس !!!!!
mer39
تو سایتایی مثل gooshishop.com یا mobile.ir آگهی های فروش گوشی دست دوم زیاده.یه نیگا بندازی بد نیست.
کلاس یه رم هم مربوط میشه به سرعت خوندن و نوشتن اطلاعات روی اون رم.هرچی کلاس رم بالاتر باشه تبادل اطلاعات رم سریعتر صورت می گیره و قطعا قیمتشون هم بالاتر میره و این موضوع توی گوشی خیلی مهمه چون اگه کلاس مموریتون مناسب نباشه سرعت گوشیتون میاد پایین یا توی اجرای بازی ها و برنامه ها مدام گوشی گیر می کنه و ممکنه بپره بیرون یا توی فیلم برداری به مشکل برمی خورین و از اینجور مشکلات.الان مموری ها از کلاس 2 شروع میشن تا کلاس 10.توی جعبه گوشی هم رم وجود نداره.
من خودم قبلا یه مموری 8 گیگ مارک پاتریوت کلاس 4 داشتم سرعتش عالی بود ولی چون 8 گیگ واسم کم بود رفتم و یه 16 گیگ توشیبا کلاس 4 خریدم.سرعتش نسبتا خوبه و مشکل خاصی باهاش نداشتم ولی به پای کلاس 4 پاتریوت نمی رسه.من اون توشیبا رو به صورت پک بسته بندی شده و گارانتی خریدم حدود 40 تومن پس 8 گیگش باید دربیاد حدودای 25 تومن.اگه توشیبا کلاس 6 گیر بیاری خوبه.این پاتریوت کلاس 4 هم خوبه.خودم الان اون 16 گیگم پر شده می خوام برم دنبال یه 32 گیگ!!!
ممنون دوست گرامي از اطلاعات خوبت
امام خيلي جالب اينكه من اشتباه متوجه شده بودم
منظور شما ها از رم همون مموري كارت يا حافظه جانبي بوده
كه من به اشتباه فكر ميكردم منظورتون از رم Random Access Memory بوده و حافظه موقت را ميفرماييد
مثل كامپيوتر كه رم 2 گيگ يا 4 گيگ روشه !!!!!!!
من فكر ميكردم يه چيپ توي گوشي هست كه اگه عوض بشه كلاس رمش ميره بالا و توي بازي رمش كم نمياره !!!
اما يه چيزي
در كامپيوتر به سرعت رم "باس" ميگن
كه هرچي سرعتش بره بالا سرعت انتقال اطلاعات بالاتر ميره . که بر حسب هرتس بیان میشه.
يعني توي كامپيوتر ميگن : باس
ولي توي رم موبايل ميگن كلاس
يا علي
سلام
دوستان اين گوشي هر روز قيمتش افت ميكنه ( اين طوري خيلي عاليه )
امروز 350![]()
نه دوست عزیز 350 نوش فکر نکنم باشه کجا این قیمت میداد؟اخرین قیمتی که دارم 380 بود.......
دوستدار شما یاشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)