آنلاک کردن برای کارتهای رفرنس هست تا یه کارت 6950 رو به 6970 آنلاک کرد
تو لینک زیر مطلب کامل نوشته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنلاک کردن برای کارتهای رفرنس هست تا یه کارت 6950 رو به 6970 آنلاک کرد
تو لینک زیر مطلب کامل نوشته شده
حالا دقیقا متوجه نشدم.. مال من قابل آنلاک شدن هست یا نه؟
من تو یه فروم خارجی معتبر پرسیدم گفتن رفرنس نیست.. :
ولی با شک جواب دادن.. گفتن ممکنه بشه ممکنه هم نشه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگه نشه مثلا چه اتفاقی میفته؟ ممکنه خراب بشه؟
ممنون
Last edited by dark fear; 16-08-2011 at 17:33.
تو همون فروم هم گفتند که مدل رفرنس نیست و همین طور شما روی کارت گرافیکت یه نگاه کن ببین دو تا بایوس داره یا نه
من الان دقیق یه نگاه کردم درست رو برد کنار کابل کراسفایر یه 1 و 2 هست محض اطمینان یه نگاه کنید ببینید مثل عکس زیر هست یا نه
![]()
نه اتفاقا خودم وقتی 1 و 2 رو دیدم یه لحظه فک کردم حتما زیرش سویچه.. ولی سویچ نداشت..
حالا این سویچ باید پیش اون قسمت باشه که به بورد میزنیم یا باید اون طرف کارت باشه؟
آخه این 1 و 2 توی عکس، رو بورد نیست..
ممنون
اگه سوئیچ نداره پس شدنی نیست و کارت شما آنلاک نمیشه
من خودم هم روی عکس دومی زوم کردم و یه مقدار مطمئن هم شدم اما باز پرسیدم چون تو عکس زیاد واضح نبود
لازم به ذکر هست که تمام کارتها آنلاک نمیشن و یه تعداد کمی به مشکل میخورن که این 1و2 نشان دهنده ی این هست که کارت دوال بایوس هست و این قابلیت رو داره که اگه کارت آنلاک نشد و بایوس به مشکل خورد بشه به حالت قبل برگردوند
سلام دوستان من احتیاج به یه راهنمایی دارم...
میخوام یه گراف بگیرم که سر هیچی کم نیاره...
اسم nvidia رو جلوی من نیارید که آَشغاله...
بین 6870 و 6950 موندم که چی بگیرم؟
حالا یه چیزی هم که هست میشه بایوس 6950 رو unlock کرد ولی خیلی ریسک داره و هنوز نتونستم یه گرافیک تو فروشگاههای ایرانی پیدا کنم که بشه unlock کرد...
قیمتهارو هم همش از فروشگاههای اینترنتی گرفتم که قابل اطمینان نیستش...
به نظرتون -اساتید- کدوم رو بگیرم؟
اگه مدلی رو سراغ دارید که میشه unlock کرد پخ بدید چون تا آمارش در بره هم نیست میشه و هم قیمتشو بالا میبرن...
حتما میدونید که اون گراف باید dualswitch bios باشه و بورد اون رفرنس باشه...
راستی اگهطلاعاتی هم از برندهای مختلف دارید به من بدید که نمیدونم کدوم برند رو انتخاب کنم...
Last edited by plsboy; 19-08-2011 at 14:17.
اگرمادربوردتون قابلیت استفاه همزمان دو گرافیک داره یا همون حالت کراس فایر من پیشنهاد میدم فعلا یک XFX ATI HD6870 1GB DDR5 به قیمت 270 بگیرین بعدش صبرکنید تا 4 یا 5 ماه دیگه اگه قیمتش تغییر کرد یکی دیگه بغل یکی قبلیتون بزارین کراس کنید که خیلی فریم میگیرین تو برنامه یک بنچمارکم از حالت کراس فایر 6870 با gtx 580 پایین قراردادم
متشکر عزیز
آره عزیز یه asrock extrem 4 هستش...
خودم هم یه همچین چیزی تو ذهنم بود ولی وقتی نگاه میکنم که قبلا 4850 cf از 4870 خودم fps بیشتری میداده ولی علنا میشه تفاوت گرافیک رو توشون دید به این فکر میوفتم که شاید این 6870 که یه generation پایینتر از 6950 هستش مثل 4850 واقعا تفاوت گرافیکی داشته باشه...
من نمیدنم و تنها مشکلم این هست که نمیشه به اکثر این بنچهای سایتها هم اطمینان کرد...
شما دوتا 6870 کراس کنید فریم خیلی بیشترمیگیرین تا یک gtx 580 واسه کراسم مقاله پایین بخونید الته فعلا کارشما با یک 6870 جواب میده بعدشم که میتونید به فکر کراس باشین.
منظورم فقط fps نیست...
بلکه گرافیک تصویر هستش که ممکنه تو جنریشن های 68 و 69 فرق کنه...
اگه فرق نداشته باشه که ایده شما بهترین راه حل میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)