آموزشگاه ها برای چی علاقه ای ندارن برای گواهینامه موتور ثبت نام بکنن؟ من از چندتاشون پرسیدم هی مینداختن عقب. آخرش با پیگیری توی یکیشون ثبت نام کردم.
آموزشگاه ها برای چی علاقه ای ندارن برای گواهینامه موتور ثبت نام بکنن؟ من از چندتاشون پرسیدم هی مینداختن عقب. آخرش با پیگیری توی یکیشون ثبت نام کردم.
شاید تعداد کارآموز کم باشه ظاهراً سوددهی لازم رو براشون نداره الان برای گواهینامه ماشین هر جلسه حداقل بیست و چندهزار میگیرن اما موتور براشون به صرفه نیست هم آموزشگر تو سرما و گرما کم میاره هم موتور آموزش خاصی هم نمیخواد البته توی ایران اینطوریه هرکسی موتور داشته باشه یاد میگیره ولی به نظرم موتور هم آموزشگاه لازم داره
آزمون موتورسیکلت قبول شدم. گواهینامه ماشین رو دادم که موتور رو هم روی همون بزنن. چقدر طول میکشه بیاد؟
بله دوست عزیز
البته با کتک کاری با مسول انجا ,امدیم بیرون , پارسال بود.
دوستان
اونایی که میخوان آزمون شهری تو شهرک آزمایش بدن
شهرک پنج شنبه ها تعطیل هستش
و آزمون در رزوهای عادی از ساعت 8.30 شروع میشه
پارکینگ شهرک هم از 7.30 باز میشه
خسته نباشید
آقا من دو ماهه مدارکمو دادم رسید پستی هم گرفتم ولی گواهی نامه نیومده
تو سایت پست قسمت رهگیری مرسولات هم که میرم اینو میزنه:
مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است
حالا چه کنیم
سلام
آقا تو رو خدا یه آموزشگاه موتور شرق تهران معرفی کنید و شماره اشو بدید که درست باشه
سرگیجه گرفتم این چند روزه انقدر چرخیدم تو این سایتا و شماره اشتباه دیدم
سلام
آقا تو رو خدا یه آموزشگاه موتور شرق تهران معرفی کنید و شماره اشو بدید که درست باشه
سرگیجه گرفتم این چند روزه انقدر چرخیدم تو این سایتا و شماره اشتباه دیدم
سلام
در محدوده شرق یک آموزشگاه قدیمی به نام فانوس در شمال میدان رسالت خیابان نیروی دریایی است... (آدرسش پیش از این چندخیابان فرق داشت و مخصوص موتور بود)
نمیدانم هنوزهم هست یا نه ...
محتوای مخفی: شماره احتمالی
خودم برای گواهینامه موتور همینجا رفتم...
Last edited by _H2_; 28-07-2015 at 00:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)