100% رایگان می باشد تنها تماس با تلفن همراه و ثابت و مکالمات تصویری چند نفره هزینه دارد
100% رایگان می باشد تنها تماس با تلفن همراه و ثابت و مکالمات تصویری چند نفره هزینه دارد
سلام دوستان من میخوام skype رو روی لب تاپم نصب کنم .لب تاپم asus هست ولی همش ارور میده موقع نصب.
unfortunately the skype executable is corrupted.please reinstall
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ممنون میشم
سلام دوست عزیز!
-نسخه پرتابل (بدون نیاز به نصب) این نرم افزار را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس صابر جان ؛ بله دقیقااتفاقا من این پیامش رو موقع چت گروهی اتفاقا دیدم که میگفت به پرمیوم آپگرید کنید.
سلام دوستان
من برنامه اسکایپ موبایل سیمبین ورژن آخرش دانلود کردم ولی در قسمت choose connection فقط نوشته internet و به اینترنت وصل نمیشه در صورتیکه در ورژن قبلیاش نام وای فای که متصل بود میومد و وصل میشد
به نظر شما مشکل اتصال اینترنت و شناختن وایرلس رو تو اسکایپ چگونه برطرف کنم؟
سلام، من برنامه رو نصب کردم سرعت نت خودم و طرف مقابل هر دو 512 هست ولی موقع چت صوتی خیلی قط و وصل میشه صدا طوری که اصلا نمیشه استفاده کرد، میخواستم ببینم مشکل از کجاست
کشف حفره ی جدید در اسکایپ
از طریق این حفره که در بخش بازیابی پسوردهای فراموش شده ی اسکایپ وجود دارد ،
حتی یک فرد کاملا آماتور هم میتواند تنها با دانستن ایمیل مرتبط با اکانت اسکایپ فرد
دیگر ، اکانت اسکایپ او را هـــک کند.
تا اطلاع ثانوی بخش ریست پسورد اسکایپ غیر فعال هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیزم
من یه مشکلی با نرم افزار اسکایپ دارم که نمی دونم اینجا مطرح باید کرد یا نه
مشکلم اینه که صدام برای طرف مقابل نمی ره ...
از سالم بودن و وصل بودن میکروفنم مطمونم و ریکورد در محیط ویندوز و انتقال صدا در چت روم یاهوو دارم
فقط با نرم افزار اسکایپ صدا نمی ره و البته میکروفن رو سیستم دیگه با نرم افزار اسکایپ هم کار کرده
ممنون می شم کمکم کنید .
سلام شما مشکلت حل شد ؟؟؟
من یه مشکلی با نرم افزار اسکایپ دارم که نمی دونم اینجا مطرح باید کرد یا نه
مشکلم اینه که صدام برای طرف مقابل نمی ره ...
از سالم بودن و وصل بودن میکروفنم مطمونم و ریکورد در محیط ویندوز و انتقال صدا در چت روم یاهوو دارم
فقط با نرم افزار اسکایپ صدا نمی ره و البته میکروفن رو سیستم دیگه با نرم افزار اسکایپ هم کار کرده
ممنون می شم کمکم کنید .
سلام من ورژن3.0.0 اسکایپ برای اندروید رو روی گوشی سامسونگ گالاکسی یانگ نصب کردم. ولی نمیتونم باهاش مکالمه تصویری انجام بدم و فقط مکالمه صوتی داره ولی توی امکانات این ورژن گفته که مکالمه تصویری هم داره. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطوری مکالمه تصویری ازش توی گوشی بگیرم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)