میشه اینو آنلاین زد ؟
میشه اینو آنلاین زد ؟
خوشحالي بعد از گل رو چجوري دستي مي كنيد؟
یه سوال.من فیفا زیاد بازی نکردم.
وقتی سانتر میکنی همش تو اوت میره؟چه جوری باید سانتر کرد؟
دکمه فن بازیکن ها کدومه؟
nدوستان من سيستم بالايي دارم ولي تيك ميندازه حتي رو تنظيمات پايين چرا؟
دوستان یه سوال ؟ تو pes یه قسمت داره به اسمه master league حالا تو این فیفا شبیهش چیه قبلا یه carrer (اگه درست نوشته باشم )بود الان پیدا نمیکنم میشه راهنمایی کنید
بوسیله دکمه ها میشه شادی گل رو خودن انجام بدی + البته با گرفتن دکمه LT و LB و زدن یکی از 4 دکمه یک حرکت در میاره بازکن
مثلا یه جایی رو نشونه میگیره
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
وقتی سانتر میکنی باید جهت هم بهش بدی
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
میشه یه توضیح راجع بع قطعاتت اینجا بزاری ؟ رم و گرافیک و cpu ?
من این جوابو از کاربر milad.filpro در فرم *bazi *center* گرفتم البته به طور مسلم راه قطعی نیست ولی مسکنیه برای خودش.
اما جواب این دوست عزیز:
دوستان ممنون از راهنماییتون ولی مشکل هنوز حل نشده ، تو فروم های خارجی هم دیدم خیلیا با این fifaconfig مشکل دارن ، به کرک هم ربطی نداره .
من مشکلو حل کردم البته آخرین راه بود ولی خب جواب داد ، مشکل از تغییراتیه که تو رجیستری انجام میشه . برای مثال اگه بخواین یه برنامه نصب کنید که تو رجیستری یه تغییراتی میده ممکنه fifaconfig از کار بیفته .
دوست عزیز naderfar من ویندوزمو دوباره نصب کردم مشکل حل شد ولی این بار زرنگ بودم قبل از اینکه fifa 11 رو نصب کنم یه Back Up از رجیستریم گرفتم . وقتی fifa 11 رو نصب کردم بازم fifaconfig واسه بار اول اجرا شد.
اما بعد از اینکه چندتا برنامه رو سیستمم نصب کردم دوباره همون پیغامو داد . بعد از این رفتم اون Back Up رو ریختم تو رجیستریم دوباره درست شد .
اگه خیلی عجله داری این راه واسه من جواب داد اگه هم نمی خوای ویندوزو عوض کنی باید منتظر بمونی یه پچی ، چیزی بیاد که معلوم نیست کی میاد .
چندتا نکته :
1-بعد از نصب ویندوز درایورهاتونو آپدیت کنید . 2-قبل از فیفا 11 ، برنامه هایی که لازم دارین رو نصب کنید . 3-یه بک آپ از رجیستری بگیرید . 4-بعد فیفا 11 رو نصب کنید ، احتمالا بار اول میشه fifaconfig رو اجرا کرد یه بار که تونستین تنظیم کنید کافیه ، چون اگه fifaconfig از کارم بیفته مشکلی نداره و تنظیمات شما باقی می مونه( تو این مرحله ام یه بک آپ از رجیستری بگیرید ، مثلا <<بک آپ 2>>) 5-اگه fifaconfig به هر دلیلی از کار افتاد شما می تونید از <<بک آپ 2 >>استفاده کنید.
بازم تاکید می کنم احتمالا تا چند وقت دیگه یه چیزی میاد که میشه این مشکلو بدون نصب دوباره ویندوز حل کرد ، ولی خب تا اون موقع می تونید این کارو بکنید.
اگه راه حل دیگه ای بود مارو بی نصیب نکنید![]()
Last edited by naderfar; 01-10-2010 at 19:07.
گراف 8800 788 mg
رم 2 گيگ
سي پي يو 4600 اي ام دي 2 هسته اي
هارد سامسونگ اسپين پوينت
ال سي دي 19 سامسونگ
خیلی سخته خدایی نسبت به pes
یکی کارایی و کارایی که با دکمه ها میشه انجام داد رو میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)