متاسفانه ما ايراني ها هميشه بر اساس احساسات نظر مي ديم تا براساس علم و آگاهي !
خوندن مطالبي از قبيل ارزون ساز بودن تندر اونم در مقايسه با پرشيا و نتيجه گيري اين مطلب كه تندر كيفيتش پايين تره(اين آقاي محترم نمي دونه كه ايران خودرو چقدر روي پرشيا ميخوره و به نظر خيلي از كارشناسان پرشيا بزرگترين كلاهبرداري ايران خودرو هست ظاهري زيبا با امكانات 14-15 سال پيش فرانسه ... خوشبختانه تندر هنوز بازار پيدا نكرده و مشتري جذب نكرده به محض تحقق اين امر ايران خودرو قيمتي براي آن در نظر خواهد گرفت كه انگشت به دهن خواهيد ماند) و بد تر از اون اينكه موتور تندر 1300 سي سي هست و پرشيا 2000 سي سي و ...وخامت چيزي رو كه گفتم نشون مي ده(غير كارشناسانه بودن نظرات).
من نه تندر دارم نه پرشيا اما راجب اين دو ماشين بسيار مطلب خوندم چيزي كه ميشه بطور خلاصه گفت اينه كه تندر بجز قيافه در همه چيز از پرشيا سر تره و در كل اگه بخوايم امتياز دهي كنيم و قيمت رو هم در نظر بگيريم خريد پرشيا اشتباه مگر اينكه كسي واقعا شيفته قيافه پرشيا باشه و حاضر باشه 18.5 ميليون بابت اين شيفتگيش بپردازه!
اما اين ماشين بسيار زيبا در يك تصادف جاده اي رانندشو به برزخ خواهد فرستاد اما در همين تندر زشتو بد هيكل شانس زنده موندن بسيار زياد تره. حتما مي دونيد كه ايران ركورد دار تصادفات جاده اي در دنياست. پس اميدوارم با پرشياي ايرانخودرو هيچوقت تصادف نكنيد.
در تصادفات درون شهري هم حتما بارها صداي وحشتناك كشيده شدن لاستيك روي آسفالت و بعدش هم يه برخورد زيبا رو شاهد بوديت اينجاست كه نقش ترمز Abs مشخص ميشه. و اون ظاهر زيباي پرشيا در يك چشم بهم زدن تبديل به.... ميشه.
در پايان بايد متذكر شم كه انسان طالب زيباييست و در اين شكي نيست و نمي توان به كساني كه بخاطر زيبايي پرشيا اونو بهتر ميدونن خرده گرفت. اي كاش اين ايرانخودروي از خدا بي خبر از خوردن سود پرشيا سير ميشد و ايمني پرشيارو در حد تندر قرار ميداد و قيمتش رو عادلانه تر ميكرد تا مردم بتونن يه خودرو ايمن و ارزان و زيبا بخرن...