شبكه دبي اسپرت حميد استيلي رو به عنوان كارشناس آورده بود ولي بيشتر از 20 ثانيه آخر بازي با هاش صحبت نكرد
مجري برنامه هم وقتي ميخواست استيلي رو معرفي كنه از لفظ خليج ع ر ب ي استفاده كرد كه استيلي متوجه نشدد![]()
شبكه دبي اسپرت حميد استيلي رو به عنوان كارشناس آورده بود ولي بيشتر از 20 ثانيه آخر بازي با هاش صحبت نكرد
مجري برنامه هم وقتي ميخواست استيلي رو معرفي كنه از لفظ خليج ع ر ب ي استفاده كرد كه استيلي متوجه نشدد![]()
شایدم متوجه شده خودشو زده به متوجه نشدن![]()
حیف این همه پول که صرف فوتبال میشه..........واقعا که![]()
امروز ژاپن آرژانتین رو با تمام ستاره هاش برده...اون وقت ایران نمیتونه تیم امید برزیل رو کیلومتر های دورتر از خانه ی حریف حتی متوقف کنه...
حالا این قطبی هی بیاد بگه بچه های تیم ملی دل شیر دارن برا ما که نون و آب نمیشه.
این تیم دیگه هیچ امیدی بهش نیست.فکر قهرمانی تو جام ملت ها یه رویا هه.این تیم به هیچ جا نمیرسه.پس بهتره بی خودی براش پول خرج نکنیم.فوتبال ایران دیگه مرده.... 4-5 سالی میشه که مرده.... مرگ تدریجی یک رویا....
(الآن یه سری میان میگن که این تیم و خوبه و این حرفا اما بهتره واقع بین باشیم.... تیم ایران باید نسل عوض کنه که متاسفانه
با مدیریت این طوری محاله.... تیم 98 ایران یه تیم خیلی خوب بود..... اما با یه نسل جدید جایگزین شد(کریمی.،نکونام،آندرانیک، رحمتی،شجاعی...) اما این ها هم با تغییر بی اساس و سیاسی مدیریت دارن فنا میشن....
واقعا کاش دکمه تشکر اینحا داشتیم
صد در صد من موافقم
تایید میشه اساسی
Me too
به قول یکی از دوستان تفاوت را احساس کنید:
لاین آپ بازی ایران - برزیل:
لاین آپ بازی برزیل - کره شمالی در جام جهانی 2010 (بی اهمیت ترین بازی برزیل):
لاین آپ بازی ژاپن - آرژانتین:
لاین آپ بازی یونان - آرژانتین در جام جهانی 2010 (بی اهمیت ترین بازی آرژانتین):
نشد یه بازی تدارکاتی مثل آدم انجام بدیم (سوای از نتیجه!)
ژاپن که از همین الان قهرمان جام ملتهاست بدون شک !
تو جام جهانی هم یه کم شانس داشت تا یک چهارم میومد بالا ...![]()
ما فقط فكر نتيجه هستيم چيزي به اسم درست كردن فوتبال پايه و ريشه اي اصلا مهم نيست...
بهترين كار اين بود كه تيم ب مي رفت جام غرب آسيا..
بازي با برزيل هم كه اصلا شوقي نداشت..! من ديگه واقعا به جايي رسيدم كه دلم نمي خواد تيم ملي موفق
باشه ؛ چون مي دونم اگه 4 تا برد بياره همش گول زننده است و فايده اي نداره..
قهرماني براي ملت هاي آسيا هم مثل خوابي كه هرگز تعبير نميشه..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)